Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na neeeeeeee Gratulálok a vadászgépnek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ez de zsír! Nálam ez volt a második helyezet megelőzve a harmadik venatort.... ugyhogy hipp hipp hurrá a részemről Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Z-95 hanyadik helyen végzett? Nálam az umbarai vadász a 3. helyen volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. B*asszameg! Nem hiszem el! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Bár nem neki szurkoltam, de örülök a győzelmének. Ötletes kis hajó volt és az évad egyik legemlékezetesebb momentuma (Hardcase mártírhalála) is ehhez kapcsolódik. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Háhá,megint Umbara Gratula,nekem ez a kedvenc hajóm a jelöltek közül Szerkesztve: 2012. Április 21. - Ágki Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Éljen, megérdemelete :clap: Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A LEGJOBB ŰRHAJÓ UMBARAI VADÁSZGÉP Én hatot adtam neki, a Venatornak viszont csak kettőt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én 5 pontot adtam neki, szóval végül is, nem bánkódok annyira De azért örültem volna a Luxury sikerének Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Z-95 hanyadik helyen végzett? Nálam az umbarai vadász a 3. helyen volt. 3. lett, írta Dzséjt. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nagyon helyes. Tőlem megkapta a 6 pontot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. B*asszameg! Nem hiszem el! Még hűtheted a sört. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Amúgy ez a gép a szavazók tetemes részénél csak második volt. Pár első és elenyésző mennyiségű másodiknál rosszabb pontot kapott. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. 3. lett, írta Dzséjt. Köszi, ezen véletlen átsiklottam ezek szerint... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Amúgy ez a gép a szavazók tetemes részénél csak második volt. Pár első és elenyésző mennyiségű másodiknál rosszabb pontot kapott. Ellenben a Venator vagy nyert, vagy érezte magán a nép harag erejét gondolom. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Umbara-szál eddig bezsebelte az összeset Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az árnyékemberek eddig eléggé acélosak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jól értettem, hogy a Venator csak utolsó előtti lett? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jól értettem, hogy a Venator csak utolsó előtti lett? Inkább második Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nos, én azon kevesek közé tartozom, akik első helyezettként jelölték meg ezt a csodamasinát. Nekem nem is az alakja, hanem a megszokottól eltérő irányítása és fegyverzete tetszett meg nagyon. Végre valami nem a kék-piros(-aTCW-bencsaknéhazöld) lézerrel puffogtat, hanem valami teljesen új szutymákkal. Az irányítása meg... Basszus, ki akarom próbálni!!!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jól értettem, hogy a Venator csak utolsó előtti lett? Nem jól értetted, második lett. Az utolsó előtti a rabszolgaszállító lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor félreértettem, bocsánat. Szerintem játszhatsz még ilyen Umbarai géppel. Pont arra a játékmenetre termett amink a neve most nem jut eszembe. Kinetic talán? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kinetic talán? Majdnem, Kinect. Sajnos a LucasArts nem igazán fejleszt mostanában röpködős Star Wars játékokat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Majdnem, Kinect. Sajnos a LucasArts nem igazán fejleszt mostanában röpködős Star Wars játékokat. Van Star Wars-os Kinect, de inkább fénykardozós, amennyire láttam. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Van Star Wars-os Kinect, de inkább fénykardozós, amennyire láttam. Nálam a táncolós rész vágta ki a biztosítékot Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Egyetértek Dzséjt-tel, tőlem is ugyanezen okok miatt kapta meg az Umbara vadász az első helyet De ha a többségnél csak második volt, akkor jó nagy lehetett a szóródás a többi helyen, ha mégis ő nyert Szerkesztve: 2012. Április 21. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyetértek Dzséjt-tel, tőlem is ugyanezen okok miatt kapta meg az Umbara vadász az első helyet De ha a többségnél csak második volt, akkor jó nagy lehetett a szóródás a többi helyen, ha mégis ő nyert Én is pont erre gondoltam. Bár a Venatornak annyi jó snittje volt ebben az évadban, hogy nem is lehetett más a TOP, nálam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A technika szemét kis ördöge majdnem szabotált. Leállt a router, de némi halálos fenyegetés, az ablakon kilóbálás, kalapáccsal ütlegelés és szitokszó után megjött az esze. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Egyébként nekem ebben az évadban az Acclamator tetszett meg, bár annak sem volt meghatározó szerepe, ahogy a Venatornak sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A fene a bocskorát! Jöhet a következő kategória. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.