Hozzászólás ideje: 2012. Április 8.13 éve Szavazat elküldve, remélem sikeresen megérkezett. Nem vettem észre a választ. A zombi nyúl elvitte a maradék agyamat is. Szerkesztve: 2012. Április 8.13 éve - Dei
Hozzászólás ideje: 2012. Április 11.13 éve Szerző Már csak négy nap van a szavazásból hátra! Aki nem szavazott és szeretne, az még megteheti! Ne habozzatok.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 12.13 éve Szerző Látom beindult a második hullám. Kellemes meglepetés, hogy Te is szavaztál Riddick.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 12.13 éve Ez imént küldtem el én is a listámat! Még jött a tiéd is, komám.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 13.13 éve Ha ilyen kulisszatitokra rákérdezhetek, hánynál járunk? Harminchatnál. Ebben a pillanatban küldtem el a listát. Megérkezett.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 14.13 éve A holnap esti határidőig még simán összejöhet minimum három még. Szerkesztve: 2012. Április 14.13 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2012. Április 18.13 éve Dzséjt! Várjuk a végleges adatokat. Az összegzés ezekben a pillanatokban folyik. Meg kell valljam, van itt pár érdekes eredmény, bár még semmi sincs eldöntve.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 19.13 éve Szerző Végül is mennyien szavaztak? Dalekterminator pótszavazatait tovább küldtem, mert véletlen én kaptam meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.