Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Én nem durvának találom, hanem egyszerűen erőltetettnek. Mondjuk ez a jelző is ráillik. Tutira egy perverz állat találta ki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Obi és Luke egy étteremben kajálgat és Luke-nak egy kis problémája akad az evéssel. Obi erre azt mondja neki: "Use the forks, Luke." Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) "Use the forks, Luke." ez jó vicc! Utolsó előtti youtube-os videó: A Darth Vader vs. japanese police nem rossz, igen csattanós, először engem is megröhögtetett. Főleg az a vicces, amikor az egyik japán rendőr kettétöri Vader fénykardját, amiről kettétörése után eltűnik az effekt Szerkesztve: 2007. Április 27. - Xom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Ez nagyon ari. Lego csata a Hoth-on. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Imádni való játék ez a Lego Star Wars II A kis bajszos csákó hogy elfüstöl Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Az SW a színházakban is hódít. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Én kis kertész Vader vagyok... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Az SW a színházakban is hódít. Bár ne hódítana. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Hozzászólás ideje: 2007. Május 6. Ez a legós izé marha jó Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Conan O'brien az ILM-nél! Az nagyon jó, mikor "beöltözik" c-3po-nak! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Legalább már azt is tudjuk hogy Vader apánk hogy szokta a kisdolgát elvégezni. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hú ez nem vicc, hanem megtörtént velem. A környezetemben mindenki tudja, hogy star wars rajongó vagyok és néha avval húznak, hogy Vader légzését utánizzák vagy a Birodalmi indulót zengeki a barátaim. Merő kedvességből. Tehát a történet a következő, szombaton íjászaton voltam, velem volt a legjobb barátnőm is. Csináltuk a gyakorlatokat feladatokat az edzés végén meg a nyílt napra gyakoroltunk. Ebben a barátnőm nem vett részt, hanem leült a fűbe. Állunk szép sorban mi többiek, feszített íjjal és várjuk a dobot, hogy ellőjjük a vesszőt. Egyszer csak Vader hörgésére leszek figyelmes, a hang egyre erősödik, mindenki néz, hogy honnét jöhet. Én kishíján ráordítottam a pihengető barátnőmre, hogy ne szórakozzon, ne utánozza a Nagyurat, mikor az egyik srác felveszi a mobilját és beleszól. Az ő csengése volt a hörgés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Lol... még jó, hogy nem nyilaztad le szegény barátnődet Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Lol... még jó, hogy nem nyilaztad le szegény barátnődet Nem lövök emberre...... Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Nekem is valami iylesmi votl a ballagásomon. Rólam már az egész Iskola és Göd is tudja (talán mád Dunakeszi is) hogy SW rajongó vagyok. Sokszor húztak engem is vele. Csúfoltak is eleget. Na a léyneg az hogy. Hót egyenesen állunk az Igazgató beszéde alatt és elred az eső. Majd a mondokája végén kijelenti hogy aki nem segített díszíteni azt megkérte hogy imátkozzanak azért hogy ne kapjon el minket az eső.Még is elkapott. De mehjegyezte hogy. -Na gyerekek majdnem sikerült. nem baj az erő mindenesetre velünk volt. Na ott tablóztam le a beköpésen. Ez hagyán de már a műsor elején is mikro mások Dijákok is tartodtak beszédet elköszönésként akkro is. Anyiszor beköptek mindent. -És igen emlékezzünk a sok közös élményre,A tesiórákra, A sok ökörködésre nem csak bolondok napján. A sok fénykard párbajra. A mikor az erőt használtuk az eszünk helyett a dogáknál. És aszokra a percekre mikro a tanárnak azt mondtuk mikor 2 est akart adni hogy - A 3-as is megteszi. majd folytatta.De a végén még beköpte a nagyot. És nefeledjétek az iSten velünk lesz.na meg az erő is. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Nem lövök emberre...... Mért más élőnyre igen? Te kannibál. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Mért más élőnyre igen? Te kannibál. Nem amazont akartál írni? Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Nem amazont akartál írni? Az mindenre lő. Akár még a virágra is ha kell. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=417 Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. http://www.ingyenfilmek.hu/file.php?id=417 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Ennek szerintem már szakálla nőtt. Egy Jedi és egy Sith megy a sivatagban. Azt mondja a Jedi: "Velem van az Erő." Erre a Sith: "Velem meg a kulacs." Szerkesztve: 2007. Május 17. - Rog Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szegény Palpi! Szerintem nem sokat járt víz közelében, nehogy valamennyire kisimuljanak a ráncai. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Ez a Tag & Bink képregény boritója, amiről a másik topicban már szó volt... tényleg jópofa Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.