Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.18 éve Jajj... mondjuk tavaly (?) meg kiadtak egy Grievoust amint éppen kicsapnak a lángok belőle...
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.18 éve Ez marha jó. Még Sarah Connor atombombás rémálmát is el lehetne vele játszani.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9.17 éve Álmodik a nyomor Amúgy hány tagú összesen az 501-es légió?
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9.17 éve Áh, így kezdődött Palpatine-nál is..Pár év és már Amerikai Birodalom lesz.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9.17 éve "In order to ensure our security and continuing stability, the United States of America will be reorganized into the first American Empire! For a safe and secure society!" Szerkesztve: 2007. Szeptember 9.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16.17 éve Nekem is tetszenek a karakterek , egyedül talán 3-CIPÓ nem.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve Nagyobban: Szerkesztve: 2007. Szeptember 17.17 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve Vajon -figyelembe véve persze a plakát retro stilusát- ha most kerülne a mozikba a film, teszem azt, hasonlók körülmények közt mint anno az Új Remény (adva a hetvenes évekhez tartozó körülményeket) , akkor a kép alapján rohannátok a moziba?
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve Őszintén szólva nekem még valami mozgóképet és zenét is kell kapnom egy olyan észtelen mozibarohanós ámokfutáshoz. Szóval poszter alapján utánnanéznék a könyvtárakban a külföldi folyóiratokban, és reménykednék benne, hogy a Gyűrűk ura előtt vetítetsék a moziban a bemutatóját.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve És ha csak olyan trailert kapnál mint az Új Reményhez kapott első, szinte semmit mondó trailert? ( One boy, one girl....and anventure...etc )
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve És ha csak olyan trailert kapnál mint az Új Reményhez kapott első, szinte semmit mondó trailert? ( One boy, one girl....and anventure...etc ) Én biztos elmennék rá..Ha ugyanaz lenne a helyzet mint a hetvenes években, ahol a Star Wars trükkjei megismételhetetlennek(hosszú szó) tűntek.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17.17 éve Hát nagyon nagy visszhangja kéne legyen. Mert én még az SE idején sem rohantam a moziba be
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20.17 éve Nem tudod hogy mit fogsz kihagyni. De tudom. Kicsit uncsi már ezeket a jeleneteket 'viccesnek' látni. Nekem elég volt a múltkori csirkés műsor.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21.17 éve De az pozitívum, hogy Sulkin nagyon szereti a 'prequelt' (mennyire utálom ezt a szót). Végre valaki aki bevallja, és nem olyan mint a többi birka 'aklaszikusajóakedvencemabirodalom' típusú nagy SW fan...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.