Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Most akkor új volt neki? :) Én is arra tippeltem anno, de többen itt vitatták ezt. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Gondolom a jediként használt fénykardból alakította ki az újat. A két oldalsó penge az ősi dizájn alapján jöhetett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Egyébként honnan való ez a kép? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. (szerkesztve) A kép az IGN-ről származik, amit a filmből kockáztak ki. Szerkesztve: 2018. Március 20. - RacerX Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Hozzászólás ideje: 2018. Március 20. Azt már a moziban is beszéltük, hogy a Jedi kardja hasonlít a Ren kardjára, de ez azért nem meglepő. Maga a karddizájn csak ritkán változik meg egy fénykard forgatónál. Obi-Wan második kardja egy az egyben az első kardjára hajazott. A harmadik karddal tért csak el ettől. Anakin viszont szinte végig megtartotta ugyanazt a dizájnt, olyannyira, hogy Vaderként majdnem teljesen úgy nézett ki a kardja, mint az, amelyiket padawanként használt. Válasz
Leo Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Fehér fénykard nem is rosz, de ha lehetne átlátszót kérnék. Ha lehet gumírozott terepszinben, a shot pedig legyen azurkék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 22. Ahsoka kardja ezüst-fehér, a többit még nem fejlesztették ki. Válasz
Leo Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 6. Egy leírásban olvastam hogy van olyan kristály ami tiszta fényt bocsájtki ami szinte láthatatlan (szintelen) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Remélem ezt nem hozzák be a IX-ben. Nem biztos, hogy elég látványos. Viszont Rey-nek egy kétpengést szeretnék látni a kezében, hisz a botja okán közel állhat hozzá ez a stílus! Válasz
Leo Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Elég ritkán hasunálnak kétpengés kardot a jedik Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. 2018.09.07. - 21:26, Leo írta: Elég ritkán hasunálnak kétpengés kardot a jedik Volt rá példa. Amúgy meg pont ezért. Szeretnek kicsit újítani. Kylo kardja is valószínüleg egyedisége miatt lett befutó. Egy dupla zöld vagány lenne neki. Érdekes lenne ha az ep1 és a 9 ilyen ellentétes párhuzzammal lenne összekapcsolva. Nem valószínű, hogy Abrams ilyen szinten visszanyúlna az 1-hez, pedig ahogy írtam, Rey stílusához nagyon menne. Én a lába nyomát is csókolnám, ha megcsinálná; nagyon tetszene. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. A botja miatt nagyon adná magát a kétpengés kard. És szerintem pöpec is lenne egy kétpengés a hárompengés ellen. És persze naná, hogy zöldben. Amúgy a Rebels alapján úgy tűnik, hogy a hárompengés változat volt régen a standard kard, legalábbis Malachoron Ezra rögvest egy olyat kapott fel és az enciklopédiák is azt írják, hogy ez az ősi dizájn. Szóval lehet, hogy Rey is egy ilyet csinál, hiszen meglehetősen régi könyvekre tett szert, és felteszem, valamelyikben ott lapul a fénykardépítés mikéntje. Muszáj, hiszen valahonnét építenie kell egy új kardot. Nem hiszem, hogy a Skywalker kard még javítható, a szigszallag kevés lenne hozzá. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Nem tudom mit vetíthet előre az ep 8 zárójelenet, de ha igaz, hogy csak 2 évet ugrung, akkor a seprűs gyerek lehetne Rey tanítványa. Szóval padawan kardot is be lehetne hozni, ami meg az ep2re épít. Szívesen látnám. Rey pedig Kanan nyomdokaiba léphet, mint tanuló mester tanítvánnyal. Álmodik a nyomor? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. 48 perccel korábban, csoli1138 írta: a seprűs gyerek lehetne Rey tanítványa 49 perccel korábban, csoli1138 írta: Rey pedig Kanan nyomdokaiba léphet, mint tanuló mester tanítvánnyal Nem örülnék ezeknek a fejleményeknek. Az utsó részre most már ne hozzanak be fajsúlyos szereplőket, vívják meg a nagy csatákat és döntsék el a háborút azok a főszereplők, akiket eddig felépítettek. Pláne egy gyereknek nem látom hogyan lehetne helye egy ilyen trilógia végjátékában. Max. a legvégén feltűnhet, mint tanítvány, ha győznek a jók, Rey pedig a tanítás útját választja. De Rey szempontjából is erősen korainak tartanám, hogy tanítani kezdjen már a 9 elején vagy közepén. Eleve nemrég ismerte meg az Erőt, neki is rengeteget kell még tanulni. Ráadásul pont valami nagy dolognak a kellős közepén van, furán venné ki magát, ha belefogna egy újabba. A lehetséges kétpengés fénykarddal kapcsolatban viszont csak egyetérteni tudok, én is nagyon várnék egy ilyen húzást. Az első perctől kezdve ezért szorítok, ahogy Rey feltűnt a 7-ben a botjával. Annyira adná magát az egész, most szüksége is lesz egy új és saját készítésű fegyverre. Még olyasmit tudok elképzelni, hogy neki is valami egyedibb fénykardja lesz majd. Pl. egy olyan kétpengés, ami kicsit rövidebb pengékkel és hosszabb markolattal bír, kicsit a templomőrökéire hajazva. A színe nekem már innentől szinte mindegy lenne. De örülnék valami filmben még újszerűnek. Sárga, ezüst/szürke/fehér vagy sárgászöld (mint Ahsoka shoto kardja). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Így már kezd kicsit offba lendülni, de még egy reakció had menjen ide, szóval nem kell, hogy túl fajsúlyosra legyen megírva a gyerek,elég, ha csak óvni, bújtatni kell a Renek vagy Kylo elől. De azért belengették a kölyköt és spontán erőhasználó is, én annak nem örülnék, ha lógna a jelenete a remény szimbólumaként és nem térne vissza többé. Válasz
Leo Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 24. Ha ezt a ,,trilogiát'' és a skywalker familiát lezárják a 9. részben, remélem az utána következőben lehet majd látni érdekesebb fénykardokat... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Újabb agymenés. 1 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hát ez rohadt jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Láttad a yes/no videót is? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Láttad a yes/no videót is? Az nekem már too much, de a fénykard aktiválós az rendben van. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Remek leltár ez a video, imádtam, köszi. Csak az a brutál tré zene ne lenne alatta... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Grievous négyesét kihagyták! Ezt a blamát! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 6 perccel korábban, csoli1138 írta: Grievous négyesét kihagyták! Ezt a blamát! Pedig ott van 0:46-nál. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Akkor újra leírom magamra nézve: "ezt a blamát!" 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Nem időrendben haladnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Egyem a kicsi szívét annak, aki ennyi szabadidővel rendelkezik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. A Lucasfilmnél más dolga sincs. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Egyem a kicsi szívét annak, aki azért kap fizetést, hogy egész nap a Star Warsszal foglalkozzon. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Gondolom valaki a weblapot fenntartó csapatból. Irigylem a melóját. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Remek leltár ez a video, imádtam, köszi. Csak az a brutál tré zene ne lenne alatta... A videó nagyon jó, de a zene tényleg borzalmas. Szerkesztve: 2019. Január 18. - Pildi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.