MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Köszi, és kár, hogy nem tudtam tevékenyebb lenni Gratula a többieknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Gratulálok Pildinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Köszönjük. Egyébként írnék én, ha lenne rá időm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Majd Panni besegít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Frenkie, MissKarrde: köszi. Tényleg csak ez vezetett sikerre, hogy elolvastam ismét a könyvet, különben én sem tudtam volna a megoldásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 29. (szerkesztve) Erről szólt a kvíz, elolvasni a könyvet. Mikor jelentettem be? Májusban? Nagy gratula oda Pildiéknek Szerkesztve: 2010. Október 29. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Akkor majd lassan egyeztessünk, melyik legyen az a könyv, amit mindenki elolvas, hogy felkészült legyen a következő kvízre.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Érdemes elolvasni ezt a könyvet? Nagyon jó dolgokat hallottam róla Az ebből készült sorozatot most szipolyozom a diszkontból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Nagyon jó dolgokat hallottam róla Nyáron elég nagy siker volt az antikváriumban belőle, vitték, mint a cukrot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Érdemes elolvasni ezt a könyvet? Még nem olvastad? Naná, hogy érdemes, sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Légy modern fiatal és nézd meg inkább helyette a sorozatot. amúgy tényleg nagyon jó könyv. Az egyik legjobb az már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Még nem olvastad? Naná, hogy érdemes, sőt! Lehet majd bevállalom, látom a folytatása is több mint ezer oldalas Viszont az íróról tényleg csak jókat olvasok, a kommentelők nagyon dicsérik. Ez a könyve is felkeltette az érdeklődésem. A 20. század elejétől a végig 3 generáció történetét kísérhetjük nyomon. http://bookline.hu/product/home!execut..._titanok_bukasa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Már kinéztem ezt a könyvet magamnak, de még nem tudom, honnan lesz rá pénz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Már kinéztem ezt a könyvet magamnak, de még nem tudom, honnan lesz rá pénz Könyvtár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Nem rossz ötlet, bár mire ide bekerül a könyvtárba, az sok idő, meg aztán nehéz népszerűbb könyveket elérni, mert általában nincsenek bent. Azért majd próbálkozom vele, ha nem tudom megvenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Lehet majd bevállalom, látom a folytatása is több mint ezer oldalas Viszont az íróról tényleg csak jókat olvasok, a kommentelők nagyon dicsérik. Ez a könyve is felkeltette az érdeklődésem. A 20. század elejétől a végig 3 generáció történetét kísérhetjük nyomon. http://bookline.hu/product/home!execut..._titanok_bukasa Én rengeteg Follett-könyvet olvastam a kilencvenes években és mondhatom hogy nagyon jó író. Olvasmányosan ír, mondhatni letehetetlen. Nekem a kedvenc iróim közé tartozik. Az első könyv amit tőle olvastam az a Tű a szénakazalban amiből Donald Sutherland főszereplésével csináltak filmet. A Katedrális meg egyértelmüen a legjobb könyve. Szóval kötelező elolvasni. Nekem a folytatása is nagyoon bejött, hiába több mint ezer oldal. Voltak olyan napok hogy ebéd után elkezdtem olvasni és este 10-kor hagytam abba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. (szerkesztve) Most fejeztem be a Katedrális 3. részét . Ez a sorozat fantasztikus, a színészekkel együtt. Szegény Jankó, én neki szurkolok Nos ezek után rohanok beszerezni a könyvet is. Szerkesztve: 2010. November 4. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Jól teszed, a könyv azért mégis csak a könyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. A Mass Effect regény nyomdába került, november végén megjelenik. 2790 Ft lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Yes-yes-yes-yes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ez jó hír. tuti vevős Arról van e hír, hogy a Terminator Salvation előzmény megjelenik e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Idén nem valószínű. Helyette egy magyar Halálosztó 2029 könyv jön Ragálykommandó címmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Mass Effect könyv megjelenés: november 30 (ha a nyomda nem csúszik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Mass Effect regény megvétele: November 30 után ( ha időben megjelenik ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Mass Effect regény megvétele: November 30 után ( ha időben megjelenik ) Hehe, ezt én is írhattam volna. De legalább tudom, mit kérek karácsonyra a húgomtól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Mass Effect: Felismerés Drew Karpyshyn tollából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Bocs, véletlenül kétszer töltöttem fel a képet, törölné valaki a másikat? Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. A Szukits Kiadó 2011-ben webáruházat indít. Ha most rámegyünk a honlapra egy ilyen reklámszöveg jön be, azt írják a megjelenés napján tájékoztatnak a megjelenésről. Lehet, hogy helyreáll a vásárlói tájékoztatás? Érdekes, hogy mik vannak felsorolva alul. http://www.szukits.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Star Trek? Olyat tíz évenként egyszer szokás kiadni. Ja... lejárt a tíz év Mostanában mindenki onlány boltot nyit? Mondjuk a Szukits le van maradva, a többi kiadó már rég megcsinálta. Pedig jó, ha a kiadótól közvetlen lehet venni a könyvet - mindenkit buzdítok is rá -, és nem a terjesztőktől (Libri, Alexandra, stb), mert akkor a kiadók kapják a pénz, időben is kapják meg, és az írókat is ki tudják fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.