Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Örömmel jelentem be, hogy immár megjelent a második regényem, A Generális bosszúja.

A%20Gener%C3%A1lis%20bossz%C3%BAja%2012.jpg

Mint láthatjátok, szokásomhoz híven, már megint egy sci-fit írtam. A könyv 3831-be visz minket, az emberiség új Aranykorába. 48 évvel járunk az Ember-Kazak háború után, amely emberi győzelemmel zárult ugyan, de a diktatúra idejét hozta magával A Domíniumot a saját hívei buktatták meg 3814-ben, a vezetőjét, Dmitrij Ivanovics Zsukov generálist elfogták, úgy döntöttek, hogy egy atombunker mélyéra szállítják és sztázisba helyezik – a megmaradt hívei miatt nem mást mit kezdeni vele. Ezzel egy időben, a családját is megpróbálták elfogni, ami Zsukov feleségének a halálával, és a lánya súlyos sebesülésével végződött. A sztázisba helyezés előtti utolsó pillanatokban, a férfi úgy informálták, hogy mindketten meghaltak – valójában a lányával történtek egészen a regény idejéig rejtve maradtak.

17 évvel az események után (azaz 3831-re) ismét megnő a Domínium eszméje, mivel sokan úgy érzik, hogy az emberiség veszít a galaxison belüli helyzetéből, és az köztudott tény, hogy a Föld szülöttei a Domínium ideje alatt képviselték a legnagyobb politikai s katonai erőt. Ez ahhoz vezet, hogy a szélsőségesek egy csoportja vakmerő mentőakciót indít a generális kiszabadítására, sikerül is feléleszteniük. Zsukov azzal a tudattal ébred, hogy a II. Földi Köztársaság emberei elvették tőle családját, és ezért megfogadja, hogy mindenképpen bosszút fog állni – szemet szermért, fogak fogért.

És (a gyors kronológiai eseménysorolást leszámítva), nagyjából innentől kezdődik a könyv, ezért többet már nem áll módomban elmondani.

Aki egy kicsit is érdekel a mű, az itt érdeklődhet, ha van fiókod, akkor bele is tudsz majd olvasni: http://konyvaruhaz.info/hu_HU/a-generalis-bosszuja

Egyelőre még nem végzett vele a nyomda, da hamarosan nyomtatásban is elérhető lesz, addig is elégedjetek meg az e-könyvvel :)

Igazán nem kerül sokba, remélem, sokaknak elnyeri majd a tetszését!

Hozzászólás ideje:

Paul S. Kemp: Éjfélmaszk

Az Erevis Cale trilógia záródarabja fantasztikusra sikeredett. Paul Kemp története dinamikus, izgalmakban bővelkedik, nem hiányoznak a váratlan fordulatok és a karakterek fejlődése is jól kidolgozott. A végén lévő csattanó ütős és eredeti. Méltán nevezik az olvasók az egyik legjobb Forgotten Realms trilógiának.

5/5

Hozzászólás ideje:

U.I.: A Generális bosszúja most már nyomtatásban is elérhető. A tiszteletpéldányt már feladták a postán - alig várom, hogy még egy könyv végezhesse a polcomon :)

Hozzászólás ideje:

Ez azt jelenti, hogy könyvesbolt polcára kerül?

Ha engem olyan naprakészen és olyan részletességgel tájékoztatnának a dolgokról...

Mindazonáltal, azt tudom, hogy Kecskemétre vittek néhányat a Polgárháború Évéből, egy-két hónappal ezelőtt :)

Hozzászólás ideje:

Dan Abnett és Mike Lee: A Pusztítás Ura

Hozta az előző részek színvonalát. A vége elég nagyszabású lett. Kevesebb volt benne az intrika, mint az előző kettőben, de a feszültség garantált volt. Malus-on már jelentős változás jelei is kiütköznek. Egy szál lezárult, viszont a vége egy új kezdetét sejti.

5/5

Hozzászólás ideje:

Az jó, ha az írót nem tájékoztatják a könyve hogylétéről...

Fény derült a nagy rejtélyre: miután megkérdeztem, megmondták, hogy rendelésre nyomtatnak. Nem került ez semmilyen könyvesboltba.

Hozzászólás ideje:

Akárcsak én, szerintem előtte még nekiállok felfrissíteni az előzményeket. A nevek miatt főleg szükséges azon túl, hogy egy remek történet, egyszerűen szörnyű a névmemóriám.

Hozzászólás ideje:

Némi frissítés nekem sem árt majd. De megvárom vele a könyvet, szóval jelenjen meg minél előbb. :D

Dzséjt, közben elolvastam a Mielőtt felkel a nap antológiában megjelent novelládat. Tetszett az is, csak egy baja volt: túl hamar vége lett. :D Hiába, ez most igazi novella volt. :)

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, közben elolvastam a Mielőtt felkel a nap antológiában megjelent novelládat. Tetszett az is, csak egy baja volt: túl hamar vége lett. :D Hiába, ez most igazi novella volt. :)

A Zsaruvér, varászvérre gondolsz vagy a Mert az ember ennyit megtetre? Mondjuk az előbbinek vannak gondjai a végével (ha csak a végével lenne...). Sajnos a terjedelmi korlát iszonyú szűkre volt szabva, és az, amit meg akartam írni, és amit megírtam, igen távol vannak egymástól. Az egész olyan, mintha egy nagy történet kivonatát készítettem volna el. A két rendőr az egyetlen, akikkel nincs bajom.

Hozzászólás ideje:

Nekem már meg is hozta a postás Dzséjt új könyvét :):D

Ha egyszer szárnyal a szerző fantáziája... :lol::D:P

Giant-Book.png

Szerkesztve: - JakeSully

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.