Ugrás a kommentre

EPVII spoileres topic


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

100% hogy ugyanaz a bolygó. Nem is ezzel van a baj. Főleg az a problémám, hogy a háttér dettó ugyanaz mint a Hoth estében. Már a Jakku -nál is zavaró a hasonlóság egy bizonyos másik bolygóhoz.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem ezzel nincs bajom, de a Jakku-val még én se vagyok kibékülve. Ott még várnék pár egyedi vonást. Szerintem az nem probléma ha valahol ugyanaz a klima mindaddig amig van egy sajátos arca. Ennél a havasnál ez úgy érzem megvan. Jakkunál még nagyon hiányzik valami.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon bejövősek. Ha jól látom, ilyenek sorakoznak a szemlekép jobb oldalán, csak a megvalósításban nagyobb lett az ágyú, és négylábúak meg kisebbek lettek.

 

Ez a havasi bolygó bennem sem ébreszt Hoth utánérzést. Eleve az, hogy van benne erdő, nagy különbség, hát még az, hogy itt nem kell a jövő hetet is magadra venni. Az Első Rend katonai bázisa is sokat tesz hozzá. Ehhez képest Ilum és Orto Plutonia inkább Hothos volt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Durvák nagyon! Érdekes, hogy 5! db régi AT-AT is van a képen! Elsőre fel sem tűnt.

A bolygó meg nekem sem Hoth-os.

Eleve, hogy Első Rend-i bázis van van rajta(vagy legalábbis (alakulótér"), nekem már más hangulat.

A Hoth egy mentsvár volt a lázadóknak. Számomra ez az érzet mindig is hozzájuk fogja inkább kötni, bármilyen jól is állt a lépegetőknek a havas táj.

Ez más:

Élhető rideg világ, ami jól áll az Első Rendnek.

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem nem hasonlít jobban a Hoth-ra, mint az Orto Plutonia, vagy az Illum, ugyanakkor bízom benne, hogy azért kreatívabb helyszíneket is láthatunk majd a filmben. Van már sivatagos, havas, erdős bolygónk, jellegzetes "birodalmi" és "lázadó" támaszpontunk - elég erősen utalva ezekkel a régi trilógia helyszíneire. Remélem, nem ódzkodnak a Felucia vagy Utapau-féle, ötletgazdagabb bolygók szerepeltetésétől sem. Azért, mert valami kevésbé "földi" (esetleg több benne a CG), még kelthet valóságos hatást.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Baromi jók ezek az új lépegetők, engem megvettek kilóra. ó, hogy jöttek új képek, ebbe a nagy csöndbe már odáig jutottam, hogy azt kezdtem érezni lehet nem is lesz ez jó film, mert szinte csak a Jakkut láttam magam előtt, amivel sokakhoz hasonlóan még én sem vagyok kibékülve az említett okok miatt, simán lehetne a Tatooine is akár, de ez a fenyőfás havas bolygó tetszik, nekem nincs igazán Hoth utánérzésem tőle, persze ezen bolygó kapcsán sem lehet ráfogni a készítőkre, hogy túlzottan kreatívak voltak, de tetszik.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

.... ebbe a nagy csöndbe már odáig jutottam, hogy azt kezdtem érezni lehet nem is lesz ez jó film,....

 

Nyugi! Én emelem kalapom a merketingesek előtt. Nagyot fogunk nézni decemberben.

Nem akármi, hogy hogy 4-5 hónappal a premier előtt még spoileresen is szinte spoilermentesek vagyunk! :clap:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most így jobban megnézve ezt az előzetest már nekem sincs túlzott Hoth érzésem. Több a hegy, sőt szinte nincs is más. Azt mondom ok. De ez a nyúlfarknyi előzetes eddig hangulatban a legnagyobb! Na és milyen zene szól a végén? Ennyit a készítők PT utálatáról? ;)

 

A lépegető meg nagyon nagy! A szó szoros értelmében. :D Úgy látszik a Birodalom megalomániája csak növekedett. Mekkora már ez a gép? :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jól megnőttek az AT-TE óta. :) Amúgy úgy is fest, mintha az AT-AT és az AT-TE kereszteződése lenne. Pláne a koncepciórajzokon, ahol hat lába van, nem négy, mint a trailerben (mondjuk jobb a végleges változat, hat lábbal hülén festett).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem pedig itt mennek a Resistence vagy az UK ellen. A film maga arról szólhat, hogy egyfajta offenzíva kezdődhet a végső győzelem elérése érdekében. Talán erre Ren adja meg a szikrát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Sok fekete ruhás vajon tisztek vagy pilóták vagy valami elit egység? Vagy mind3? :D

A sisakosok pilóták és harci jármű vezetők, a sisak nélküliek meg a parancsnokok. :)

 

Kicsit elfelejtettem a dolgokat (vagy valamiről lemaradtam, nem tudom). Ki ez a Hux tábornok?

Korábban már volt szó róla, még kép is kikerült. Egyelőre a nevét tudjuk csak és most úgy tűnik valami vezető féle lehet. Itt van pár kép róla.

 

Evoke-AD_175109227.jpg

 

TarkinPhasma.jpg

 

hux.jpg

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Érdekes az tény. Nekem továbbra is nagyon bejövős a karakter maga. Egyébként teljesen bezsongatott ez a beállítás mert ahogy alább is már pedzegettétek, máris lehet húzni egy párhuzamot a PT -vel! Mivel mostanában épp erről ment a vita, nagyon örülök ennek a jó jelnek! Na de nézzük miről is van szó!

 

A felső kép ugye mondhatni, hogy a Birodalom megalakulása, hajnala. Ennek megfelelő a kompozíció, gyönyörű jelenet, mindent elmond a kialakult helyzetről.

 

starwars2-movie-screencaps.com-15901.jpg

 

Az új képen ennek a képződménynek egy elég késői állapotát láthatjuk méghozzá gyönyörű kompozícióban! Az hagyján, hogy a két kép szinte ikertestvér is lehetne, de azt a vizualitást, aminek hiányától kicsit féltem, itt telibe kapjuk az arcunkba! Minden szürke és fehér, akkora adag ridegséget sugall az egész kép, amekkorát csak lehet. A készítők tudják, hogy a színekkel is bánni kell és ami a fő, úgy tűnik kreálni is tudnak ilyen jeleneteket! :D Ok tudom, hogy ez csak egy jelenet de mégis hatalmas boldogsággal tölt el. Nem mellékesen csak a színekből kivehetjük, hogy a Birodalom maradványa jottányit sem változtatott korábbi önmagához képest.

 

1439234367-iua5038-bs0050-x1199-4k-pub-001386-v02.jpg

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mondjuk a Star Trek és az Into Darkness (de akár a Super 8-et is említhetnénk) miatt nem tartottam attól, hogy Abrams nem fog játszani a színekkel. Ő is ugyanúgy vizuális rendező, mint Lucas. Az említett három filmben is szépen játszadozik a színekkel. És érzésem szerint az ep7-ben még erőteljesebben fog. Bár valószínűleg nem lesz olyan élénk, mint Lucasnál volt az ep2-3-ban, inkább szerintem az ep1 vonalát fogja követni. Lucas ott remek harmóniát alkotott - az ep2-3-ban itt-ott kicsit túlzásba esett, de azoknak a filmeknek jól áll.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.