Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Szerintem csak annyira földi (tehát abszúlúte), mint Naboo, Endor, Yavin IV, Tatooine, Hoth. Pláne, hogy talán ez tényleg a Yavin IV. Köszi Jake, ment is háttérképnek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Valószínüleg a Yavin IV, igen. Kylo és Rey-ék mögött is ez van. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Új poszter Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Azért érdemes megjegyezni, hogy ez NEM mozi poszter. Hasbro boltoknál lesz kint hogy a játékokat promotálja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Jól néz ki Poe sisakja. Egyébként valószínűleg Erőérzékeny Finn, de csak most kezdi majd felfedezni az erejét. Azt is érdemes megemlíteni, hogy EPVII-VIII-IX részek között mindig csak egy-egy év telik el, szóval elég nagy lesz a sztori és viszonylag gyorsan (3 év alatt) ki is fut. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ez olyan matricás album címlap lentebb. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ez a poszter szerintem gagyi és fantáziátlan. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Remélem most már jön végre valami igazán jó mozis poszter is, mert amiket eddig láttam azok nem nagyon tetszettek. Tudom hogy ez nem az, de akkor is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Azt is érdemes megemlíteni, hogy EPVII-VIII-IX részek között mindig csak egy-egy év telik el, szóval elég nagy lesz a sztori és viszonylag gyorsan (3 év alatt) ki is fut. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Ez tényleg felveti a kérdést...Az ST filmek eseményei közt vajon mekkorákat fogunk ugrálni? Azöregek miatt gondolom, hogy nem sokat. Érdekes lenne, mondjuk Fordot még öregíteni is nem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Érdekes lenne, mondjuk Fordot még öregíteni is nem? Már ha túléli az ep7-et. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Már ha túléli az ep7-et. Nana! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Sztem nem fogja mind 3 öreg túlélni a filmet és sztem Han Solo lesz az aki nem. Drámailag sok adna a filmhez ha egy ilyen legendás karakter elhunyna és a halála plusz lökést adhat a fiataloknak h most nekik kell előre lépni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Azon az új idővonalon nem az vagyon írva, hogy egy-egy év telik el a cselekmények között is? Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Múltkor volt szó a nevek kiejtéséről, ebből a kis lego videóból kiderül, hogy Kylo-t Kájlónak kell ejteni, ahogy lentebb is irták. http://www.youtube.com/watch?v=6plXGDtM67o Kérlek, a Youtube-videókat a "Média fájl beillesztése" funkcióval használd (a https-ből hagyd ki az s-t) - by Dzséjt Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - luke19 Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Faja kis videó. Ráadásul többet tudtunk meg belőle a story-ról,mint az összes eddigi trailerből együttvéve. Nem csoda, hogy törölték... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megtaláltam máshol,frissitettem is a linket, remélem ezt már nem törlik. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Kiszivárgott Abu Dhabi -ban lévő forgatási felvételek http://www.youtube.com/watch?v=P4gXLYWzPTg Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - JakeSully Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Nem tudom meddig lesz fent.. Valaki lehet seggbe lesz rugva. Rey és Finn szaladnak és a közepe felé a rohamoszik után mintha Kylot láttam volna még igyekezni... Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - csoli1138 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Rey és Finn szaladnak és a közepe felé a rohamoszik után mintha Kylot láttam volna még igyekezni... Egyébként ez a jelenet az. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Elég hülye az illető, ez alapján rögtön tudni fogják, hogy ki szivárogtatott. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Egyébként ez a jelenet az. Igen, összeállt a kép! És erről beszéltem: ez vajon Kylo? 1:19-1:21 nél keressétek! Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Én a filmek cselekményére gondoltam, bár még kérdőjeles. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Ez érdekes, bár kicsit elnagyolt. A Battlefrontnak nincsen sztorija, ami meg van benne, az egyelőre az ep4-6-ot, illetve az endori csata utáni egy évet fedi le. (Vagy a készítő már tényszerűen tud azokról a DLC-kről, amikre mi egyelőre még csak fogadásokat kötünk. ) A Rogue One meg szerintem az ep4 évében játszódik, mert aligha keringtek a Halálcsillag tervei egy évig az űrben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nagyon bejövős nekem Kylo Ren. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nálam már ott tart, hogy jobban bejön, mint Vader. Pedig egy ilyen mondat fél éve még szentségtörésnek számított volna:) Már csak egy érdekes egyéniséget kell hozzá kreálniuk, nem úgy,mint Maul esetében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Vader klónnak mondanám, de megmagyarázták miért ilyen. Kíváncsi vagyok hogyan fog beszélni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Itt egy részlet a film forgatásáról. Gyorsan nézze akit érdekel mert hamarosan törlik ezt is. https://www.videoup.net/v/m7riw2miw-leaked-footage-from-the-force-awakens/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Vader klónnak mondanám, de megmagyarázták miért ilyen. Furcsa, de nála ez viszont nem jut eszembe. Oké, a sityakja olyasféle, de őszintén szólva, nekem mindig az volt az elképzelésem, hogy Vader páncélzata egy ősi Sith páncélzat, nem csak hasra ütésre vették le a kirakatból. És csak a sityak hátulja olyan, a maszk, a ruha, a kard, mind tök más. Sokkal jobban idézi Darth Revant, amiért maxi hála Abramsnek. Amúgy én marhára csípem már Kylo Ren figuráját. Azt hiszem, jól fog mutatni a Darth Vader és Darth Maul figurám mellett. A hátteremet is kicsit megváltoztattam (eddig mindenféle filmek háttérképei váltakoztak két óránként, köztük SimonZ néhány örök klasszikusával, de most nem tudtam ellenállni egy konstans képnek): Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Eleve Vaderen nagyon érezni, hogy sérült és korlátozva van a mozgása. Tőle például az alábbi képen látható beállás teljesen idegen lenne. Ő inkább jelentőségteljesen áll mint a cövek. Kylo szerintem sokkal Maulosabb lesz ilyen szempontból. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.