Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha nem lenne képes megosztani a rajongókat, akkor csak langyos vizet kapnánk. ;) Az EP1 is megosztotta a rajongókat, mert nem erre számítottak.

A korábban előkerült "Luke gonosz fia" ötletet többek között MissKarrdéhoz hasonlóan én is elvetném. Nem tartom túl eredetinek, hogy Luke-nak az apja után most a fia okozná a gondot. Ez megint csak ismétlése lenne a korábbi struktúráknak, megfordítva. Ezt egyszer már elmesélték, minek mondják el pepitában? Ennél többet kell nyújtaniuk Abramséknek.

Hozzászólás ideje:

Csak ebben az a baj, hogy harcolni kell. A megosztás egyet jelent a fikával. Akinek nem tetszik az lehordja mindennek. Mint az EPI -nél. Én erre nem vágyom. :P

Ez úgyis elkerülhetetlen. A prequel is max. akkor lett volna kevésbé megosztó, ha koppintja az OT-t, minden téren. Hála a sorsnak nem ez történt. Így viszont már ez a lehetőség is elúszott az új trilógiára, mert ha olyan lesz, mint az OT, akkor a PT-t jobban kedvelők fognak akadékoskodni, amúgy meg az a másik oldal. Nem nagyon kell ezzel foglalkozni, de aligha kérdés, hogy a SW-tábor csak tovább fog szakadozni, ahogyan a TCW kapcsán is történt, sőt a Rebels okán is fog.

Hozzászólás ideje:

Csak ebben az a baj, hogy harcolni kell. A megosztás egyet jelent a fikával. Akinek nem tetszik az lehordja mindennek. Mint az EPI -nél. Én erre nem vágyom. :P

Szerintem is elkerülhetetlenül ez fog történni. Annyit tehetünk, hogy próbáljuk minél messzebbről elkerülni az értelmetlen írásokat, hangokat.

Hozzászólás ideje:

Khm... oké, hogy a Legends alkotások mint ötletforrás biztosítottak, de azért egy ekkora Revan-újrahasznosítás nem kéne.

Persze azért a fake-faktor sem elhanyagolható.

Szerkesztve: - reaper

Hozzászólás ideje:

Nahát ha valamiről üvölt hogy fake, akkor erről.

egyetértek. Mekkora ratyi az a két hasztalan lézerbigyó ezen a kereszteslovag-kardon! :lol2:

Hozzászólás ideje:

Egy Sw7-el kapcsolatos könyv fog megjelenni jövő nyáron, amiben az űrhajókról lesz szó

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0794434770/

De ami érdekes a leírásban, és megragadta a figyelmem a következő:

Fold out the pages to witness an epic, 30" x 27" battle scene between the Republic and the Rebellion!

Csatajelenet a Köztársaság és a Lázadók között? Hm?

Akkor a Birodalom maradéka lesz most a Lázadók? Mit szóltok ehhez? :)

Hozzászólás ideje:

Hát érdekes lenne a bevezető sorok közt majd azt olvasni, hogy a szabadságért és igazságért küzdő birodalmi lázadók elkeseredett küzdelmet folytatnak a Galaktikus Köztársaság ellen. :)

Hozzászólás ideje:

Logikus, hogy az új kormányzat ellenségei lázadók...

Hát érdekes lenne a bevezető sorok közt majd azt olvasni, hogy a szabadságért és igazságért küzdő birodalmi lázadók elkeseredett küzdelmet folytatnak a Galaktikus Köztársaság ellen. :)

Bár egy kicsit "mi a f... van" érzetet kelt elsőre, de valóban logikus.. :)

Hozzászólás ideje:

szerintem semmi nem logikus :) a 6. lezárta az első 6-ot és végtelen variációt hagyott nyitva a folytatásra de semmi nem szükségszerű , hogy kelljen 7. is , persze szuper jó , hogy lesz !

szinte bárhogy lehet folytatni csak a körítéstől függ , ha nem viszik túlzásba sok agyament ötlettel és felnőtt filmet csinálnak ( nem úgy te... :D ) akkor jó lesz , én bízom benne , hogy hihető egymásra épülő valós ok-okozati viszonyban lévő történet találtak ki ,

lehet , hogy az egykori lázadók is kettészakadtak és az egyik frakció esetleg szövetkezett a birodalom maradékával? Végül is Palpi és Vader személyesítette meg az elnyomást , a rendszer kiszolgálót politikai téren rehabilitálhatták és így megnyertek maguk mellé egy hadsereget.

még az sem kizárt, hogy előre forgatnak a 8-9 részhez is és ha abból is jön spoiler akkor megkavarhatja a majdani valós 7. rész infoit , de ezt csak tippelem van itt aki jobban tudja, hogy milyen ütemben szoktak forgatni , lehet ezt az elképzelésemet teljesen mellélőttem

Hozzászólás ideje:

És lesz olyan jelenet a filmben, amikor Han és Leia lefegyverez egy rohamosztagost a következő szöveggel:

- You Rebel Scum! / Te mocskos lázadó!

:hehe:

:)

Hozzászólás ideje:

Karrabast! Egy újabb concept art az esetleges főgonoszról:

http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-star-wars-episode-vii-villain.html

Betyáros. Főleg azzal a keresztes lovagos fényszablyával :)

Ráadásul nem is fake (állítólag)

However, I can confirm that not only is this legitimate production art but that this particular concept made its way through pre-production and into the film. This character and his lightbroadsword have filmed scenes in England.

http://indierevolver.com/2014/10/28/a-blurry-look-at-a-star-wars-episode-vii-villain-with-a-very-different-looking-lightsaber/

Azt találgatják, hogy az álarc mögött Adam Driver bújik meg :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nekem az vele a bajom, hogy a fénykard vívóstílusa 1:1-ben a szamurájok kardforgatási technikáján alapul (kendo), míg ez a keresztvassal (keresztfénykarddal) ellátott darab a középkori másfélkezes kardokra emlékeztet. Ezt a kardot így ebben a formában nem lehet arra használni, amire a fénykardot kifejlesztették. Nem lehet pörgetni, mert az ember levágja csuklóból a kezét. Nem lehet vele elegánsan vívni, csak csápolni a másikat. Ez nem újítás, hanem hülyeség. Nyilván nem ezen múlik az EPVII sikere, csak mondom, hogy ez így nekem nem tetszik. Már az inkvizitor kardja is határeset.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Ebből a szemszögből (meg ilyen jó felbontásban) nem is láttam ezt a képet.. Jó látni a részleteket, legyen az a pilóta kinézete vagy a X-Wing-é

JMB4IWq.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.