Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Mit is mondott akkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. (szerkesztve) Szerk. : Beraktam az idézetbe, mit írt. Szerkesztve: 2014. Október 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Köszi. Nekem csak az nem tetszik, hogy megint lesz valami "rajongó megosztó" dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Ha nem lenne képes megosztani a rajongókat, akkor csak langyos vizet kapnánk. Az EP1 is megosztotta a rajongókat, mert nem erre számítottak. A korábban előkerült "Luke gonosz fia" ötletet többek között MissKarrdéhoz hasonlóan én is elvetném. Nem tartom túl eredetinek, hogy Luke-nak az apja után most a fia okozná a gondot. Ez megint csak ismétlése lenne a korábbi struktúráknak, megfordítva. Ezt egyszer már elmesélték, minek mondják el pepitában? Ennél többet kell nyújtaniuk Abramséknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Csak ebben az a baj, hogy harcolni kell. A megosztás egyet jelent a fikával. Akinek nem tetszik az lehordja mindennek. Mint az EPI -nél. Én erre nem vágyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Csak ebben az a baj, hogy harcolni kell. A megosztás egyet jelent a fikával. Akinek nem tetszik az lehordja mindennek. Mint az EPI -nél. Én erre nem vágyom. Ez úgyis elkerülhetetlen. A prequel is max. akkor lett volna kevésbé megosztó, ha koppintja az OT-t, minden téren. Hála a sorsnak nem ez történt. Így viszont már ez a lehetőség is elúszott az új trilógiára, mert ha olyan lesz, mint az OT, akkor a PT-t jobban kedvelők fognak akadékoskodni, amúgy meg az a másik oldal. Nem nagyon kell ezzel foglalkozni, de aligha kérdés, hogy a SW-tábor csak tovább fog szakadozni, ahogyan a TCW kapcsán is történt, sőt a Rebels okán is fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Csak ebben az a baj, hogy harcolni kell. A megosztás egyet jelent a fikával. Akinek nem tetszik az lehordja mindennek. Mint az EPI -nél. Én erre nem vágyom. Szerintem is elkerülhetetlenül ez fog történni. Annyit tehetünk, hogy próbáljuk minél messzebbről elkerülni az értelmetlen írásokat, hangokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Tetszik ez a rohamosztagos kép, mert jó emlékeztető arra, hogy igazából még mindig fogalmunk sincs róla hogy mi fog történni ebben a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Állítólag.. SW VII egyik gonosz karakterének concept art-ja szivárgott ki. http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-star-wars-episode-vii-villain.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. (szerkesztve) Khm... oké, hogy a Legends alkotások mint ötletforrás biztosítottak, de azért egy ekkora Revan-újrahasznosítás nem kéne. Persze azért a fake-faktor sem elhanyagolható. Szerkesztve: 2014. Október 28. - reaper Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Lesznek ennel nagyobb copyk is...disz iz haliwuuud... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nahát ha valamiről üvölt hogy fake, akkor erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nem baj, legyen kánon a TOR-éra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nahát ha valamiről üvölt hogy fake, akkor erről. egyetértek. Mekkora ratyi az a két hasztalan lézerbigyó ezen a kereszteslovag-kardon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nekem nagyrészt tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Egy Sw7-el kapcsolatos könyv fog megjelenni jövő nyáron, amiben az űrhajókról lesz szó http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0794434770/ De ami érdekes a leírásban, és megragadta a figyelmem a következő: Fold out the pages to witness an epic, 30" x 27" battle scene between the Republic and the Rebellion! Csatajelenet a Köztársaság és a Lázadók között? Hm? Akkor a Birodalom maradéka lesz most a Lázadók? Mit szóltok ehhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Logikus, hogy az új kormányzat ellenségei lázadók... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Hát érdekes lenne a bevezető sorok közt majd azt olvasni, hogy a szabadságért és igazságért küzdő birodalmi lázadók elkeseredett küzdelmet folytatnak a Galaktikus Köztársaság ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Logikus, hogy az új kormányzat ellenségei lázadók... Hát érdekes lenne a bevezető sorok közt majd azt olvasni, hogy a szabadságért és igazságért küzdő birodalmi lázadók elkeseredett küzdelmet folytatnak a Galaktikus Köztársaság ellen. Bár egy kicsit "mi a f... van" érzetet kelt elsőre, de valóban logikus.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. (szerkesztve) Karrabast! Egy újabb concept art az esetleges főgonoszról: http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-star-wars-episode-vii-villain.html Betyáros. Főleg azzal a keresztes lovagos fényszablyával De közben látom, már ki lett rakva, bocsi. Szerkesztve: 2014. Október 28. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Turegga Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. szerintem semmi nem logikus a 6. lezárta az első 6-ot és végtelen variációt hagyott nyitva a folytatásra de semmi nem szükségszerű , hogy kelljen 7. is , persze szuper jó , hogy lesz ! szinte bárhogy lehet folytatni csak a körítéstől függ , ha nem viszik túlzásba sok agyament ötlettel és felnőtt filmet csinálnak ( nem úgy te... ) akkor jó lesz , én bízom benne , hogy hihető egymásra épülő valós ok-okozati viszonyban lévő történet találtak ki , lehet , hogy az egykori lázadók is kettészakadtak és az egyik frakció esetleg szövetkezett a birodalom maradékával? Végül is Palpi és Vader személyesítette meg az elnyomást , a rendszer kiszolgálót politikai téren rehabilitálhatták és így megnyertek maguk mellé egy hadsereget. még az sem kizárt, hogy előre forgatnak a 8-9 részhez is és ha abból is jön spoiler akkor megkavarhatja a majdani valós 7. rész infoit , de ezt csak tippelem van itt aki jobban tudja, hogy milyen ütemben szoktak forgatni , lehet ezt az elképzelésemet teljesen mellélőttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Hát érdekes lenne a bevezető sorok közt majd azt olvasni, hogy a szabadságért és igazságért küzdő birodalmi lázadók elkeseredett küzdelmet folytatnak a Galaktikus Köztársaság ellen. És lesz olyan jelenet a filmben, amikor Han és Leia lefegyverez egy rohamosztagost a következő szöveggel: - You Rebel Scum! / Te mocskos lázadó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Karrabast! Egy újabb concept art az esetleges főgonoszról: http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-star-wars-episode-vii-villain.html Betyáros. Főleg azzal a keresztes lovagos fényszablyával Ráadásul nem is fake (állítólag) However, I can confirm that not only is this legitimate production art but that this particular concept made its way through pre-production and into the film. This character and his lightbroadsword have filmed scenes in England. http://indierevolver.com/2014/10/28/a-blurry-look-at-a-star-wars-episode-vii-villain-with-a-very-different-looking-lightsaber/ Azt találgatják, hogy az álarc mögött Adam Driver bújik meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Hát ez kb annyira tünik komoly megerősitésnek mintha én beirnám ide, hogy igen ez az ürge szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Ennél idétlenebb, Star Wars idegen fénykardot még nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Legalább megvolna a sokak által áhított újítás, antirókabőr... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 29. (szerkesztve) Nekem az vele a bajom, hogy a fénykard vívóstílusa 1:1-ben a szamurájok kardforgatási technikáján alapul (kendo), míg ez a keresztvassal (keresztfénykarddal) ellátott darab a középkori másfélkezes kardokra emlékeztet. Ezt a kardot így ebben a formában nem lehet arra használni, amire a fénykardot kifejlesztették. Nem lehet pörgetni, mert az ember levágja csuklóból a kezét. Nem lehet vele elegánsan vívni, csak csápolni a másikat. Ez nem újítás, hanem hülyeség. Nyilván nem ezen múlik az EPVII sikere, csak mondom, hogy ez így nekem nem tetszik. Már az inkvizitor kardja is határeset. Szerkesztve: 2014. Október 29. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 30. Akar olyan fembol is lehet ami konnyebb ,mint az original lightsaber. Ki lehet magyarazni mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Ebből a szemszögből (meg ilyen jó felbontásban) nem is láttam ezt a képet.. Jó látni a részleteket, legyen az a pilóta kinézete vagy a X-Wing-é Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Jó a pilóta sisakja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.