Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Gondolom valamelyik huttnál lesznek majd szolgálatban. Állitólag a Lupita alakította CGI lény kastélyában lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Igen, azt olvasni, hogy Lupita Nyong'o egy Maz Kanata nevű űrkalóz: azok a lények, robotok az ő kastélyában tanyáznak. Szerkesztve: 2015. Május 4. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Az még jobb lenne! Már a neve is kiváló: Maz Kanata! Fura lesz, hogy Kanata CGI lény de a többi kreatúra meg beöltözött ember... Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nem zárnám ki hogy lesznek esetleg más CGI lények is a közelben. Lehet hogy mi egyelőre csak a beöltözős részleget láttuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ez is lehet. Sőt, remélem is, hogy ez lesz. És mit szólsz Phasmához? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nagyon eltalált. Kiváncsi vagyok vajon túléli-e az epizódot. Most így hirtelen egyrészes gonosznak tippelném, akit még a stáblista előtt kinyirnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Nekem nagyon tetszik Kylo kinézete is. Misztikus ez a figura. Vajon miért fordult az apja és anyja ellen? (Han és Leia) Ha nem téved a sötét útra, akkor kiköpött apja lenne... Szerkesztve: 2015. Május 4. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Én is egy jobb fajta fogd meg emberre tippelnék, akit be lehet áldozni az epizód végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Phasmát én is egyrészesnek tippelem. A páncélja brutálisan jól néz ki, eltudnám nézegetni órákig. Gwendoline Christie viszont nem szimpatikus, de lehet pont ezért választották őt a szerepre, így hitelesebb gonosztevő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Nekem nagyon tetszik Kylo kinézete is. Misztikus ez a figura. Vajon miért fordult az apja és anyja ellen? (Han és Leia) Én még nem vennék mérget rá, hogy Solo gyerek. Egyébként tényleg misztikus figura, és Driver rohadt jól mutat ebben a fekete cuccban. Persze lehet, hogy mégis csak egy hatalmas családi dráma lesz ebből. Lehet, hogy Luke ki szerette volna tanítani Jedinek Ren -t, Kylo -t és Dameron -t is, aztán valami félre siklott. Lehet, hogy ezért bujdosott el és meg is romolhatott a viszonya Han -ékkal. Sok lehetőség van. Most ha tippelni kellene akkor azt mondanám, hogy talán Rey és Ren Solo gyerekek (amit a nevük nagybani hasonlósága is alátámaszt) Dameron viszont Luke fia. Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Én még nem vennék mérget rá, hogy Solo gyerek. Egyébként tényleg misztikus figura, és Driver rohadt jól mutat ebben a fekete cuccban. Persze lehet, hogy mégis csak egy hatalmas családi dráma lesz ebből. Lehet, hogy Luke ki szerette volna tanítani Jedinek Ren -t és Kylo -t és Dameron -t is, aztán valami félre siklott. Lehet, hogy ezért bujdosott el és meg is romolhatott a viszonya Han -ékkal. Sok lehetőség van. Most ha tippelni kellene akkor azt mondanám, hogy talán Ren és Kylo Solo gyerekek Dameron viszont Luke fia. Tetszene egy ilyen koncepció, így Han és Leia Luke-ot hibáztathatja amiért a fiúk rossz útra tért. Én azt sem zárnám ki, hogy Kylo Luke fia. Arra még nem gondoltam, hogy Dameron egy Skywalker is lehetne akár, ennek kapcsán mindenképp meg kell jegyezni, hogy róla eddig annyit mondtak el, hogy ő galaxis legjobb pilótája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Én a háttérben mindenképp családi drámára számítok. Szerintem Kylo egy Solo gyerek, és Vader nagyapját isteníti. Meg kell még jegyezni, rohadt jól mutatnak a havas tájon az Első Rend katonái , a SnowTrooper-ek. Szerkesztve: 2015. Május 4. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. (szerkesztve) Az biztos, hogy Ren és Rey nagyon hasonló név. Jake. Nekem ezzel ugyanaz a bajom mint Jakku- val. EPV majmolásnak tűnik, ráadásul elég fantáziátlanul. Szerkesztve: 2015. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Nagyon jó képek jöttek a mai nap folyamán. Én igazából arra vagyok kiváncsi hogy Cameron Poe miért fontos? Első látásra egy Wedge Antilles-utódnak tűnik. Valamiért a történetben fontos szerepe lesz. Gondolom ezért marketingolják. Driver jó gonosz lesz, maszk nélkül is rossz arc figura. Rey származását illetően 99 %-ig biztos vagyok benne hogy Han és Leia lánya. Viszont az nem tetszene ha Kylo Ren is Solo -vagy Skywalker gyerek lenne. Az elég ötlettelen lenne hogy már megint egy Skywalker a gonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Igen, sivatag és hó..erdő nem lesz? Ja, de arról is volt már néhány páfrányos kép.. A Vader majmolásról: egy egyszerű sith ereklyegyűjtő jobban bejönne perpill.. Mert ha valaki Vader megszállotja, tudnia kell, hogy végül jediként halt meg. Pláne ha családtag. Ha meg nem családtag, ezzel az infóval könnyű lesz letörni a szarvát.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Kérdés, hogy mennyire ment át a köztudatba Endor után, hogy ki is volt valójában Vader, és milyen családi kapcsolatban állt a Lázadás hőseivel, a Skywalker-Solo családdal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. A teaser alapján ez a havas bolygó nem olyan sarkköri mint a Hoth. Lesznek erdők is benne, mint ahogy azt láttuk is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ha ez belső családi affér lesz akkor tök mindegy mennyire ment át Vader a köztudatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Phasma tenyleg jol nez ki,nagyon. A kis Han meg....hmmm...kar erte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Én igazából arra vagyok kiváncsi hogy Cameron Poe miért fontos? Első látásra egy Wedge Antilles-utódnak tűnik. Valamiért a történetben fontos szerepe lesz. Gondolom ezért marketingolják. Attól, hogy nem Solo vagy Skywalker ivadék, meg hogy nem Erőhasználó, még lehet fontos szereplő. Valószínű Han Solo-féle karakter lesz. Se nem Jedi, se nem Solo/Skywalker, de azért ott lesz a dolgok sűrejében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. A Vanity Fair képeit nézve azon tűnődtem, mennyire fogunk majd évtizedek múlva örülni az elő-előkerülő forgatási fotóknak. Bezzeg szegény Prequel-hez, ha nosztalgiázni akarunk, nézegethetjük a kék/zöld vásznat, jobb esetben az előtte ugráló McGregorral. Azért bízom benne, hogy ebből trend lesz a Star Wars-nak köszönhetően. Most, hogy már nem csak a CGI, de a robotika és a 3D nyomtatás is kezdi elérni azt a szintet, hogy megéri vele filmet forgatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. A Vanity Fair a prequel részekről is közölt hasonló összeállítást és bár az ep.3 szinte végig stúdióban készült, sok zöld/kék háttérrel az első két résznél azért volt hova kimennie a fotósnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. A Vanity Fair képeit nézve azon tűnődtem, mennyire fogunk majd évtizedek múlva örülni az elő-előkerülő forgatási fotóknak. Bezzeg szegény Prequel-hez, ha nosztalgiázni akarunk, nézegethetjük a kék/zöld vásznat, jobb esetben az előtte ugráló McGregorral. Hát nem tudom Te hol voltál az EPI-II-III forgatásának idején, de biztos nem SW körökben mozogtál máskülönben nem írtál volna ekkora f*szságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Igen az Ep1 és 2 számtalan valós környezetet és megépített díszletet mutatott be, az Ep1-es Tatooine-i jelenetek ilyen szempontból még Star Wars viszonylatban is kiemelkednek. Az Ep3 volt a leginkább CGI orientált film a hat közül, de a stúdión belül ott is rengeteg minden megvolt építve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. (szerkesztve) Köszönöm Ody a kedves hozzászólásodat. Az Ep1-2 alatt valóban nem voltam netközelben, a 3-nál kapcsolódtam be az események követésébe, úgyhogy akkor utólag leszűkítem az elhangzott véleményem erre az egy filmre. Azért azt megnéztem volna, ahogy Abrams fölépít egy fél Otoh Gungát a víz alá. De sebaj. Bomarr, Palpi, kösz a képet meg a pontosítást! Szerkesztve: 2015. Május 6. - sirszalhasogato Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Concept art Maz Kantanáról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Köszönöm Ody a kedves hozzászólásodat. Szívesen. Concept art Maz Kantanáról Örülök, hogy ez egy CGI lény lesz. Bár, hogy miként került hozzá Luke kardja az más történet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Szemből egy kicsit a gossamokra hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. A név is és a fizimiska is hasonlít egy japán szusi-séf-re! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. MAX VON SYDOW játssza Boba Fettet a filmben állítólag http://nerdist.com/star-wars-the-force-awakens-rumor-max-von-sydow-is-boba-fett/ Végülis lehet valóságalapja. Battlefront előzetes/új TFA előzetes alapján Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.