csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Igen, jóval több a semminél. Jó kis díszlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Valóban jó. Nem sok OT feelinget érzek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. (szerkesztve) Poe Dameron. A képen jól látszanak a sérülések az arcán. Biztos bunyózott valakivel. Szerkesztve: 2015. Május 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Az új trilógia Han Soloja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Azt a robbanást még Öblös Miska is megirigyelné. Poe Dameron. A képen jól látszanak a sérülések az arcán. Biztos bunyózott valakivel. Vagy csak megvágta magát borotválkozás közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Kár, hogy letörölték a videót és így pont nem láttam. :'( gondolom máshol nincs fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Fent van az. http://www.youtube.com/watch?v=kazlyXvEPQc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. (szerkesztve) Fent van az. Köszi. bár ebből sokat nem tudtam meg. Szerkesztve: 2015. Május 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Kiszivárgott a film (lehetséges) teljes sztorija http://makingstarwars.net/2015/05/a-compiled-synopsis-of-star-wars-the-force-awakens/ Mit szóltok a befejezéshez és a nagy fordulatokhoz? Várható a magyar verzió a csillagokhaboruja.hu-n ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. (szerkesztve) Bocs, de én már az első mondat után abbahagytam az olvasást, ugyanis az író még mindig ott tart, hogy egy fénykard belép az atmoszférába és épségben landol a Jakkun, anélkül, hogy már a légkör felső részén porrá égne. Csak a levágott kéz hiányzik hozzá. Amíg ilyen baromságokkal jönnek, mint kiszivárgott story,addig nem is érdemes komolyan venni. Szerkesztve: 2015. Május 22. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. (szerkesztve) Ha szigorúan csak a megjelent irományt vizsgálom, és nem foglalkozunk azzal az egyébként jó meglátással, mint amit mikiwan is közzétett, akkor is fura nekem az egész. A szerző nagyrészt ráhúzta a sztorit az ANH mintájára (azzal a kezdeti különbséggel, hogy egy helyett rögtön három szereplőt kapunk, akiből persze Oscar Isaac karakterét tekinthetjük ténylegesen a főhös segítőjének, mint anno Han Solo karakterét, de azért enyhén szólva is másról van szó esetében szerintem), szóval adott a kalandra hívás, megkapjuk az öreg Hant, mint mestert, akinek a halála és az ebből elinduló végkifejlet is kisértetiesen hasonlít az '77-es eredetihez, majd a szereplőink csatlakoznak egy ellenálló közösséghez és természetesen diadallal zárunk, ami nem teljes, mert azért a főgonoszék visszavonulnak sebet nyalogatni. A legfurább benne nekem persze a Luke Skywalker feltűnése mint cliffhanger, ami ha figyelembe vesszük hogy Markkal szakállal és anélkül mindenféle jeleneteket forgattak, nekem értelmetlen. Persze, ezek alapján jó sok flashbacknek kéne lennie, de nem biztos hogy ez a jó irány. Egy pozitívuma mindenképpen volt az elolvasásának. Elgondolkoztam rajta, hogy vajon milyen lesz ténylegesen a film vége? Lesz montázs jelenet és utána berobbanó kék betűk? Durván megütne, ha elhagynák ezt a hagyományt, ha már a Tatooine majmolás más néven ennyire megy... Szerkesztve: 2015. Május 22. - Forceuser Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Biztos van ami igaz benne, de ez is olyannak tűnik, amiket az eddig kiszirvárgott pletykákból, trailerekből és concept artokból következtetnek illetve gondolnak tovább. Igazi újdonságot csak a Maz Kanatás rész jelent ebben a leírásban. Ha viszont ez lesz a történet nem mondom, hogy rosszul hangzik, viszont valami hiányzik belőle, inkább úgy hat mintha egy televíziós sorozat egy történetszála lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Én ezt biztos nem fogom elolvasni. Spoilermentesen persze örömmel veszem a véleményeket róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Még én sem olvastam el. Nem is értem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Én sem. Kémjelentéseket anno azért olvastam, mert fokozták a hangulatot. Eddig viszont szinte minden kémjelentés ritka béna volt. Hiányoznak belőlük a részletek, a nüanszok, amik igazán érdekessé tudnak tenni egy SW filmet. Ráadásul pont azért mert hiányoznak, erős a gyanú hogy a jelentők is csak vázlatosan ismerik azt amiről jelentenek (már ha egyáltalán) és ettől csak még érdektelenebb lesz az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Kiszivárgott a film (lehetséges) teljes sztorija http://makingstarwars.net/2015/05/a-compiled-synopsis-of-star-wars-the-force-awakens/ Mit szóltok a befejezéshez és a nagy fordulatokhoz? Várható a magyar verzió a csillagokhaboruja.hu-n ? "below is an edited synopsis DarthLightlyBruise did based on rumors from this site" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Welcome back Zééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Welcome back Zééé! Nem fórumozom már itt, de néha benézek. Gondoltam szólok, mivel már első mondatban felhívták rá a figyelmet, hogy az iromány az oldalukon megjelent kémjelentésekből került összeállításra, nem egy önálló kémjelentés. Látványos hiányosságok vannak benne, mert amiről nem tudják, hogy miért úgy van ahogy (Kylo Ren "felkelő" pilóta ruhában, film elején a bárjelenet stb. stb.) azt elegánsan kihagyták belőle. Ahogy Luke szerepét is sikerült oly mértékben titokban tartani,, hogy a rajongók azóta sem tudják hova tenni Luke EPVII-es szerepét, így minden szinopszisból elegánsan kihagyják. Szóval nyugalom, csigavér....az EPVII története még nem került ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. ....Szóval nyugalom, csigavér....az EPVII története még nem került ki. Nagyon helyes. Valahol nem is bánom, hogy csendesedik ez a topic, mert nem biztos, hogy kibírnám minden alkalommal, hogy ne olvassam el.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Andy Serkis karakterének is van már neve! http://makingstarwars.net/2015/05/andy-serkis-star-wars-the-force-awakens-name-revealed/ Supreme Leader Snoke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Mintha nem tértek volna el a kaptafától, a performance capture mesterénél.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. A Birodalom (szinte) csak emberekből állt, erre az utódját egy cgi idegen vezeti. Érdekes... Jobban örültem volna, ha Serkis megmarad embernek, de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Valóban érdekes lesz ha ez a lény az Első Rendet vezeti majd. Sok minden változhatott a galaxisban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Szerintem most már a rohamosztagosok között is lesznek idegen lények. Mivel a Birodalom / Első Rend már nem az egyetlen domináns csillagközi szervezet a galaxisban, ezért nem engedheti meg magának, hogy a toborzáskor még válogassanak is, legalábbis én így képzelem. Persze az is lehet, hogy az ideológia is változott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Tehát Endi "szupravezető" lesz. Nagyon izgi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Magyarul talán 'Fővezér' lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Mondjuk én örülök ennek a változásnak, mert úgyszólván ez is egy ep1-2-3 vonás. Vagy inkább, új éra vonás, hiszen már a Rebelsben is akadt egy fontos birodalmi idegen az Inkvizítor képében. Az meg csak hab a tortán, hogy CGI lény lesz. Persze ennek nem kéne számítania, de nekem kicsit azért ez is jelzi, hogy Abrams nem majmolja az ep4-5-6-ot. Lesznek közös pontok, hiszen azt folytatja, de ahogy az előzmények, úgy ez is önálló korszakot mutat be, in- és outuniverse egyaránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Én is örülök ennek! Mert bár folytatás, van még egy kis dolga: a PT-vel is kellenek kapcsolódási pontok. Ezt a Lucasfilm is preferálja, az olyan toldásokkal, mint a "dug Jabba palotájában" jelenet a Jediben.. Szóval nagyon jó ötlet ez. Sok fajnak jól állhat a birodalmi unifornis. Ott a Dzséjt által említett pau'an és ne feledjük, hogy egy duros-nak is jól állt a fehér páncél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Mondjuk én örülök ennek a változásnak, mert úgyszólván ez is egy ep1-2-3 vonás. Vagy inkább, új éra vonás, hiszen már a Rebelsben is akadt egy fontos birodalmi idegen az Inkvizítor képében. Az meg csak hab a tortán, hogy CGI lény lesz. Persze ennek nem kéne számítania, de nekem kicsit azért ez is jelzi, hogy Abrams nem majmolja az ep4-5-6-ot. Lesznek közös pontok, hiszen azt folytatja, de ahogy az előzmények, úgy ez is önálló korszakot mutat be, in- és outuniverse egyaránt. Pont így! Minden hasonló újításnak csak örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Szintén örömmel fogadom ezt az újítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.