Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Pár hét és itt a Comic Con. Van ahol azt tippelik, hogy esetleg ott bemutatnak majd egy új trailert vagy néhány jelenetből adnak majd némi izelitőt és onnan vannak a képek. Úgy legyen!
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Egyébként fura, hogy ki merte rakni a Luke -os képet a TFN. Nem tán belsős akcióról van szó? Úgy tűnik a Luke-os fake.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Szerző Tényleg kár mert jól néz ki. Akkor azért volt ilyen bátor a TFN.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Azért Nien Nunb-on is látszik az öregedés, kicsit megereszkedett az arcbőre. Jaj nagyon várom már. A Luke képért kár. Remélem a többi nem fake.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Úgy tűnik a Luke-os fake. Nekem is tetszett, de nem lep meg. Laptop-ról fénykép... Ha egy kalózszellemű egyén ilyen helyzetbe kerülne, hogy szélesvásznú nagyfelbontású képeket néz, szerintem képernyőmentéssel tette volna magáévá és azt a screenshot-ot osztotta volna meg.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Kár a Luke képért, tényleg jól néz ki. A többi is vagány, főleg a Falconos.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Húú, de jó kis képek! Én is sajnálom, hogy a Luke-os kép fake, nagyon jól néz ki. Ő volt a rendőr a Hősök-ben, kb. Wedge szintű karakter, és mindhárom filmre aláírt. Erről akkor úgy néz ki lemaradtam. A Hősöket nem nagyon szerettem így nem sokra emlékszem belőle, egyelőre nem szimpatikus az illető, de majd meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Greg Grunberg. JJ országos cimborája, minden sorozatában/filmjében szerepelt kb. A Star Trekben ő volt Kirk mostohafaterja (csak hang), de a Lost-ban is szerepelt, konkrétan ő vezette az Oceanic 815 utasszállítót.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 20.10 éve Szerző Csak kár, hogy fake. Ez a kép kikerülése utána nem sokkal bizonyossá vált. Itt is írtuk.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 20.10 éve Greg Grunberg. JJ országos cimborája, minden sorozatában/filmjében szerepelt kb. A Star Trekben ő volt Kirk mostohafaterja (csak hang), de a Lost-ban is szerepelt, konkrétan ő vezette az Oceanic 815 utasszállítót. Nekem az Árnyék nélkül-ből volt ismerős. Abban nagyon szimpatikus karaktert játszik.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 22.10 éve Szerző Nem rossz de jó lenne nagyobban, sallangok nélkül. Szerintem nem ez lesz az offical poszter.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 22.10 éve Nem kötekedés, de ez inkább banner.. És persze megint semmi új.. De hogy a kérdésre is felejek: tetszik!
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Matt Grunberg beszél a Star Wars 7-ről: http://www.ew.com/article/2015/06/22/star-wars-force-awakens
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Szerző Luke(?) kardja mit keres Finn -nél? Szerkesztve: 2015. Június 24.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Ezt szépen kiszúrtad! És mit mondott? Hogy bizonyosan remek lesz a film, mert JJ szemmel láthatóan happy volt a forgatás közben, és ő csak akkor boldog, ha elégedett a munkafolyamatokkal.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 25.10 éve Luke(?) kardja mit keres Finn -nél? Biztos vagyok benne, hogy már láttuk ezt csak rosszabb minőségben. Legalábbis nagyon komoly Deja Vu-m van. Egyedül vagyok ezzel? szerk.: igen, a Celebration-ön volt: Szerkesztve: 2015. Június 25.10 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Június 25.10 éve Jobb felbontásban a korábbi banner. Mehet szerintetek facebook borító képnek?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.