Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem ezzel nincs bajom, de a Jakku-val még én se vagyok kibékülve. Ott még várnék pár egyedi vonást. Szerintem az nem probléma ha valahol ugyanaz a klima mindaddig amig van egy sajátos arca. Ennél a havasnál ez úgy érzem megvan. Jakkunál még nagyon hiányzik valami.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó a kép. A jobb oldalon ha jól látom olyan lövegek vannak mint a hoth-i csatában a felkelők oldalán.

Hozzászólás ideje:

Nagyon bejövősek. Ha jól látom, ilyenek sorakoznak a szemlekép jobb oldalán, csak a megvalósításban nagyobb lett az ágyú, és négylábúak meg kisebbek lettek.

Ez a havasi bolygó bennem sem ébreszt Hoth utánérzést. Eleve az, hogy van benne erdő, nagy különbség, hát még az, hogy itt nem kell a jövő hetet is magadra venni. Az Első Rend katonai bázisa is sokat tesz hozzá. Ehhez képest Ilum és Orto Plutonia inkább Hothos volt.

Hozzászólás ideje:

Durvák nagyon! Érdekes, hogy 5! db régi AT-AT is van a képen! Elsőre fel sem tűnt.

A bolygó meg nekem sem Hoth-os.

Eleve, hogy Első Rend-i bázis van van rajta(vagy legalábbis (alakulótér"), nekem már más hangulat.

A Hoth egy mentsvár volt a lázadóknak. Számomra ez az érzet mindig is hozzájuk fogja inkább kötni, bármilyen jól is állt a lépegetőknek a havas táj.

Ez más:

Élhető rideg világ, ami jól áll az Első Rendnek.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem hasonlít jobban a Hoth-ra, mint az Orto Plutonia, vagy az Illum, ugyanakkor bízom benne, hogy azért kreatívabb helyszíneket is láthatunk majd a filmben. Van már sivatagos, havas, erdős bolygónk, jellegzetes "birodalmi" és "lázadó" támaszpontunk - elég erősen utalva ezekkel a régi trilógia helyszíneire. Remélem, nem ódzkodnak a Felucia vagy Utapau-féle, ötletgazdagabb bolygók szerepeltetésétől sem. Azért, mert valami kevésbé "földi" (esetleg több benne a CG), még kelthet valóságos hatást.

Hozzászólás ideje:

Durvák nagyon! Érdekes, hogy 5! db régi AT-AT is van a képen! Elsőre fel sem tűnt.

És az Erőre, mennyivel kisebbek azok az AT-AT-ok az új gépszörnyeknél :o

Hozzászólás ideje:

Baromi jók ezek az új lépegetők, engem megvettek kilóra. ó, hogy jöttek új képek, ebbe a nagy csöndbe már odáig jutottam, hogy azt kezdtem érezni lehet nem is lesz ez jó film, mert szinte csak a Jakkut láttam magam előtt, amivel sokakhoz hasonlóan még én sem vagyok kibékülve az említett okok miatt, simán lehetne a Tatooine is akár, de ez a fenyőfás havas bolygó tetszik, nekem nincs igazán Hoth utánérzésem tőle, persze ezen bolygó kapcsán sem lehet ráfogni a készítőkre, hogy túlzottan kreatívak voltak, de tetszik.

Hozzászólás ideje:

.... ebbe a nagy csöndbe már odáig jutottam, hogy azt kezdtem érezni lehet nem is lesz ez jó film,....

Nyugi! Én emelem kalapom a merketingesek előtt. Nagyot fogunk nézni decemberben.

Nem akármi, hogy hogy 4-5 hónappal a premier előtt még spoileresen is szinte spoilermentesek vagyunk! :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most így jobban megnézve ezt az előzetest már nekem sincs túlzott Hoth érzésem. Több a hegy, sőt szinte nincs is más. Azt mondom ok. De ez a nyúlfarknyi előzetes eddig hangulatban a legnagyobb! Na és milyen zene szól a végén? Ennyit a készítők PT utálatáról? ;)

A lépegető meg nagyon nagy! A szó szoros értelmében. :D Úgy látszik a Birodalom megalomániája csak növekedett. Mekkora már ez a gép? :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jól megnőttek az AT-TE óta. :) Amúgy úgy is fest, mintha az AT-AT és az AT-TE kereszteződése lenne. Pláne a koncepciórajzokon, ahol hat lába van, nem négy, mint a trailerben (mondjuk jobb a végleges változat, hat lábbal hülén festett).

Hozzászólás ideje:

Úgy látszik, elég eltökéltek. Biztosan mondja a lelkesítő beszédjében Hux, hogy tanultak az Uralkodó hibájából. Persze ők mindent jobban fognak csinálni, és megfontoltabban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sok fekete ruhás vajon tisztek vagy pilóták vagy valami elit egység? Vagy mind3? :D

A sisakosok pilóták és harci jármű vezetők, a sisak nélküliek meg a parancsnokok. :)

Kicsit elfelejtettem a dolgokat (vagy valamiről lemaradtam, nem tudom). Ki ez a Hux tábornok?

Korábban már volt szó róla, még kép is kikerült. Egyelőre a nevét tudjuk csak és most úgy tűnik valami vezető féle lehet. Itt van pár kép róla.

Evoke-AD_175109227.jpg

TarkinPhasma.jpg

hux.jpg

Hozzászólás ideje:

Vajon ez a Hux hogy küzdötte fel magát tábornoki rangig ilyen fiatalon? :hmm: Mit művelt korábban? Remélem erről lesz valami előzmény sztori :))

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes az tény. Nekem továbbra is nagyon bejövős a karakter maga. Egyébként teljesen bezsongatott ez a beállítás mert ahogy alább is már pedzegettétek, máris lehet húzni egy párhuzamot a PT -vel! Mivel mostanában épp erről ment a vita, nagyon örülök ennek a jó jelnek! Na de nézzük miről is van szó!

A felső kép ugye mondhatni, hogy a Birodalom megalakulása, hajnala. Ennek megfelelő a kompozíció, gyönyörű jelenet, mindent elmond a kialakult helyzetről.

starwars2-movie-screencaps.com-15901.jpg

Az új képen ennek a képződménynek egy elég késői állapotát láthatjuk méghozzá gyönyörű kompozícióban! Az hagyján, hogy a két kép szinte ikertestvér is lehetne, de azt a vizualitást, aminek hiányától kicsit féltem, itt telibe kapjuk az arcunkba! Minden szürke és fehér, akkora adag ridegséget sugall az egész kép, amekkorát csak lehet. A készítők tudják, hogy a színekkel is bánni kell és ami a fő, úgy tűnik kreálni is tudnak ilyen jeleneteket! :D Ok tudom, hogy ez csak egy jelenet de mégis hatalmas boldogsággal tölt el. Nem mellékesen csak a színekből kivehetjük, hogy a Birodalom maradványa jottányit sem változtatott korábbi önmagához képest.

1439234367-iua5038-bs0050-x1199-4k-pub-001386-v02.jpg

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a Star Trek és az Into Darkness (de akár a Super 8-et is említhetnénk) miatt nem tartottam attól, hogy Abrams nem fog játszani a színekkel. Ő is ugyanúgy vizuális rendező, mint Lucas. Az említett három filmben is szépen játszadozik a színekkel. És érzésem szerint az ep7-ben még erőteljesebben fog. Bár valószínűleg nem lesz olyan élénk, mint Lucasnál volt az ep2-3-ban, inkább szerintem az ep1 vonalát fogja követni. Lucas ott remek harmóniát alkotott - az ep2-3-ban itt-ott kicsit túlzásba esett, de azoknak a filmeknek jól áll.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.