Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Szerintem csak annyira földi (tehát abszúlúte), mint Naboo, Endor, Yavin IV, Tatooine, Hoth. Pláne, hogy talán ez tényleg a Yavin IV. Köszi Jake, ment is háttérképnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Valószínüleg a Yavin IV, igen. Kylo és Rey-ék mögött is ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Új poszter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Azért érdemes megjegyezni, hogy ez NEM mozi poszter. Hasbro boltoknál lesz kint hogy a játékokat promotálja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Jól néz ki Poe sisakja. Egyébként valószínűleg Erőérzékeny Finn, de csak most kezdi majd felfedezni az erejét. Azt is érdemes megemlíteni, hogy EPVII-VIII-IX részek között mindig csak egy-egy év telik el, szóval elég nagy lesz a sztori és viszonylag gyorsan (3 év alatt) ki is fut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ez olyan matricás album címlap lentebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Ez a poszter szerintem gagyi és fantáziátlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Remélem most már jön végre valami igazán jó mozis poszter is, mert amiket eddig láttam azok nem nagyon tetszettek. Tudom hogy ez nem az, de akkor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Azt is érdemes megemlíteni, hogy EPVII-VIII-IX részek között mindig csak egy-egy év telik el, szóval elég nagy lesz a sztori és viszonylag gyorsan (3 év alatt) ki is fut. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Ez tényleg felveti a kérdést...Az ST filmek eseményei közt vajon mekkorákat fogunk ugrálni? Azöregek miatt gondolom, hogy nem sokat. Érdekes lenne, mondjuk Fordot még öregíteni is nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Érdekes lenne, mondjuk Fordot még öregíteni is nem? Már ha túléli az ep7-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Már ha túléli az ep7-et. Nana! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Sztem nem fogja mind 3 öreg túlélni a filmet és sztem Han Solo lesz az aki nem. Drámailag sok adna a filmhez ha egy ilyen legendás karakter elhunyna és a halála plusz lökést adhat a fiataloknak h most nekik kell előre lépni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Azon az új idővonalon nem az vagyon írva, hogy egy-egy év telik el a cselekmények között is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Múltkor volt szó a nevek kiejtéséről, ebből a kis lego videóból kiderül, hogy Kylo-t Kájlónak kell ejteni, ahogy lentebb is irták. http://www.youtube.com/watch?v=6plXGDtM67o Kérlek, a Youtube-videókat a "Média fájl beillesztése" funkcióval használd (a https-ből hagyd ki az s-t) - by Dzséjt Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Faja kis videó. Ráadásul többet tudtunk meg belőle a story-ról,mint az összes eddigi trailerből együttvéve. Nem csoda, hogy törölték... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megtaláltam máshol,frissitettem is a linket, remélem ezt már nem törlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Kiszivárgott Abu Dhabi -ban lévő forgatási felvételek http://www.youtube.com/watch?v=P4gXLYWzPTg Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Nem tudom meddig lesz fent.. Valaki lehet seggbe lesz rugva. Rey és Finn szaladnak és a közepe felé a rohamoszik után mintha Kylot láttam volna még igyekezni... Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Rey és Finn szaladnak és a közepe felé a rohamoszik után mintha Kylot láttam volna még igyekezni... Egyébként ez a jelenet az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Elég hülye az illető, ez alapján rögtön tudni fogják, hogy ki szivárogtatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) Egyébként ez a jelenet az. Igen, összeállt a kép! És erről beszéltem: ez vajon Kylo? 1:19-1:21 nél keressétek! Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. A premierek között egy-egy év telik el (nagyjából), de biztos, hogy a filmek eseményei között is annyi fog? Eddig ezen a téren a Star Wars nem mutatott fel ilyet, egyedül az ep2 és 3, valamint az ep4 és 5 között van "valós idő." Én a filmek cselekményére gondoltam, bár még kérdőjeles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Ez érdekes, bár kicsit elnagyolt. A Battlefrontnak nincsen sztorija, ami meg van benne, az egyelőre az ep4-6-ot, illetve az endori csata utáni egy évet fedi le. (Vagy a készítő már tényszerűen tud azokról a DLC-kről, amikre mi egyelőre még csak fogadásokat kötünk. ) A Rogue One meg szerintem az ep4 évében játszódik, mert aligha keringtek a Halálcsillag tervei egy évig az űrben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nagyon bejövős nekem Kylo Ren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Nálam már ott tart, hogy jobban bejön, mint Vader. Pedig egy ilyen mondat fél éve még szentségtörésnek számított volna:) Már csak egy érdekes egyéniséget kell hozzá kreálniuk, nem úgy,mint Maul esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Vader klónnak mondanám, de megmagyarázták miért ilyen. Kíváncsi vagyok hogyan fog beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Itt egy részlet a film forgatásáról. Gyorsan nézze akit érdekel mert hamarosan törlik ezt is. https://www.videoup.net/v/m7riw2miw-leaked-footage-from-the-force-awakens/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Vader klónnak mondanám, de megmagyarázták miért ilyen. Furcsa, de nála ez viszont nem jut eszembe. Oké, a sityakja olyasféle, de őszintén szólva, nekem mindig az volt az elképzelésem, hogy Vader páncélzata egy ősi Sith páncélzat, nem csak hasra ütésre vették le a kirakatból. És csak a sityak hátulja olyan, a maszk, a ruha, a kard, mind tök más. Sokkal jobban idézi Darth Revant, amiért maxi hála Abramsnek. Amúgy én marhára csípem már Kylo Ren figuráját. Azt hiszem, jól fog mutatni a Darth Vader és Darth Maul figurám mellett. A hátteremet is kicsit megváltoztattam (eddig mindenféle filmek háttérképei váltakoztak két óránként, köztük SimonZ néhány örök klasszikusával, de most nem tudtam ellenállni egy konstans képnek): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Eleve Vaderen nagyon érezni, hogy sérült és korlátozva van a mozgása. Tőle például az alábbi képen látható beállás teljesen idegen lenne. Ő inkább jelentőségteljesen áll mint a cövek. Kylo szerintem sokkal Maulosabb lesz ilyen szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.