mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. "Ez nem bolygó. Ez egy űrállomás." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Sehol az Episode VII felirat. Gratulálok... Hat filmből hármon nem volt számozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Rey kezében jobban állt volna a fénykard... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én vagyok vak, vagy Luke nem szerepel a filmben?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Igen, ez a hivatalos. Nekem nagyon tetszik. Ha Finn kezében van a fénykard, szerintem gyanítható, hogy Erőérzékeny lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én vagyok vak, vagy Luke nem szerepel a filmben?? A poszteren alul Harrison Ford után Mark Hamill neve a második a cím után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. A poszteren alul Harrison Ford után Mark Hamill neve a második a cím után. Persze, oké, azt én is látom... csak Luke-ot nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Nekem is nagyon tetszik. Baromi jó hangulata van és jól fog mutatni a mozik előtt. Lehet, hogy a hajtómű a havas bolygón van? Nekem is úgy tűnik, hogy ott van. Rey botja és Kylo kardja párhuzamosak, mintha már itt a poszteren összecsapnának. Ezt erősíti a kettejük fegyvere között látható nap is. Finn pedig ezek szerint nem csak véletlen fogja felkapni a kardot, hanem mélyebb barátságban lesz vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én vagyok vak, vagy Luke nem szerepel a filmben?? Hux tábornok sincs a poszteren, attól még szerepelni fog a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hux tábornok sincs a poszteren, attól még szerepelni fog a filmben. Hát igen, de ő kb. egy Nute Gunray-szerű figura, mármint harmadrendű algonosz (eddigi infók alapján). Luke hiánya szerintem is kissé meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hát igen, de ő kb. egy Nute Gunray-szerű figura, mármint harmadrendű algonosz (eddigi infók alapján). Luke hiánya szerintem is kissé meglepetés. Az Andy Serkis alakította főgonosz sincs a képen. Mivel Abrams azt mondta, hogy Luke jövője miatt kezdett bele az ep.7-be és az volt az első behúzó kérdés, hogy mi lett vele az ep.6 után, összességében szerintem központi, fontos figurája lesz az új trilógiának viszont az ep.7-ben még lehet hogy keveset szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hát igen, de ő kb. egy Nute Gunray-szerű figura, mármint harmadrendű algonosz (eddigi infók alapján). Luke hiánya szerintem is kissé meglepetés. Lehet, hogy Luke se fog sokat szerepelni, egyébként Snoke sincs rajta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Fantasztikus a színvilága a poszternek! A kettéosztottság gyönyörűen van ábrázolva! Megkockáztatom, hogy számomra ez eddig a legjobb SW -s filmes poszter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Bolygó, hajtóművekkel? Volt már ilyen a Legendsben Jó poszter, tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Ha Finnből tényleg jedi lesz akkor azt nekem nagyon jól meg kell indokolni. így elsőre nehezen veszi be a gyomorom hogy egy "birodalmiból" jedi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. (szerkesztve) Az Andy Serkis alakította főgonosz sincs a képen. Mivel Abrams azt mondta, hogy Luke jövője miatt kezdett bele az ep.7-be és az volt az első behúzó kérdés, hogy mi lett vele az ep.7 után, összességében szerintem központi, fontos figurája lesz az új trilógiának viszont az ep.7-ben még lehet hogy keveset szerepel. Az nem is kétséges, hogy Luke fog szerepelni, de most már én is hajlok arra, hogy ez nem lesz sok jelenet. Talán azért nem lehetett szerepeltetni a poszteren, mert a kinézete fontos információkat árulna el. Van egy olyan érzésem, hogy Luke csak a film második felében fog felbukkanni. Szerkesztve: 2015. Október 18. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Bolygó, hajtóművekkel? Starkiller Base Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hat filmből hármon nem volt számozás. Ott a pont, visszaszívom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Volt már ilyen a Legendsben Fingom sincs a Legends -ről, így nem meglepő a tudatlanságom e téren. Egyébként van egy tök jó részlet a hivatalos oldal cikkében: "The Star Wars Marathon Event is the ultimate fan experience. All seven movies. One epic journey. " Szóval mind a hét film egy nagy utazás! Össze fognak tartozni, nem lesz itt ignorálás kérem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Az Andy Serkis alakította főgonosz sincs a képen. Mivel Abrams azt mondta, hogy Luke jövője miatt kezdett bele az ep.7-be és az volt az első behúzó kérdés, hogy mi lett vele az ep.6 után, összességében szerintem központi, fontos figurája lesz az új trilógiának viszont az ep.7-ben még lehet hogy keveset szerepel. Egyre inkább így érzem én is. Nagyon tetszik egyébként! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Imádom! Nagyon tetszik! Csak Luke hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. (szerkesztve) Itt az alapanyag szép nagy felbontásban! http://www.starwarsnewsnet.com/wp-content/uploads/2015/10/tfa_poster_wide_header_adb92fa0.jpeg Leia nagyon jól néz ki ezen a poszteren. Egyébként a bolygón az lehet nem is hajtómű hanem a fegyver. Szerkesztve: 2015. Október 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Bolygó, hajtóművekkel? Üzenet az űrből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Ez valami óriási! Zsúfolt, és mégis látványos. Jól meg lett csinálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Elvileg Drew Struzan műve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Egyébként a bolygón az lehet nem is hajtómű hanem a fegyver. Erre írtam a SB-t: "The base was commanded by General Hux, and armed with a destructive weapon capable of destroying entire star systems." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Nem tudom eldönteni, hogy az Leia hajának a folytatása, vagy Chewie szőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. (szerkesztve) wallpaper méretezésű nincs? : Oké nem szóltam. Szerkesztve: 2015. Október 18. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Nem tudom eldönteni, hogy az Leia hajának a folytatása, vagy Chewie szőre. A nagy felbontásban egyértelműnek tűnik, hogy Leiának új fodrásza van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Tényleg Snoke a másik nagy hiányzó. Phasma viszont rajta van, és egész előkelő helyen. Nagyon jó ez a poszter... még egy kicsit gondolkodnom kell, hova rangsorolom a többihez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.