Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha meg nem tagja az XY Űrkormány katonai állományának, akkor miért használ katonai járművet? ;) Megvette a Jedi fizetésből, vagy a Lázadóknál félretett keresetéből? :D Arról nem beszélve, hogy eddig a Jedik mindig a csúcstechnológiát használták, nem az ósdi cuccokat. Ami érthető, nem olyan munkát végeznek, ami tűrné az elavultságot. Különben is, a Jedi erénye a lemondás, akkor mondjon szépen le egy elavult vacakról. :)

Félretéve a dolgokat, nagyon is elképzelhető, hogy Luke -nak megmaradt a régi hajója. Ha nem aktív lovag akkor meg pláne. Az MF tovább létezhet minden hiszti nélkül? Na ne már...

Nekem bevallom elsőre nem esett le a poén... de jó :D

Nekem elsőre leesett, de ettől független tényleg haláli. :D

Hozzászólás ideje:

Félretéve a dolgokat, nagyon is elképzelhető, hogy Luke -nak megmaradt a régi hajója. Ha nem aktív lovag akkor meg pláne. Az MF tovább létezhet minden hiszti nélkül? Na ne már...

Mint írtam, a Millennium Falcon és az X-Wing között van egy apró különbség. Hat film és a komplett TCW biztosította, hogy a hadihajókat gyorsabban cserélik, mint néhányan az alsógatyát, ellenben a teherhajók elég sokáig megmaradnak. A Twilight, Amidala magánhajói, a Tantive IV, ezek mind évekig, olykor évtizedekig maradtak a tulajdonosnál. A vadászgépek nem. Pb példájánál maradva, az X-Wing egy Forma 1-es kocsi, a Falcon egy lakóautó. Melyik marad évekig mindennapi használatban a gazdájánál? ;) Persze, elképzelhető, hogy megmarad, csak éppen masszív hülyeség, én meg nem szívesen találkoznék olyasmivel a filmben.

Ha ez hiszti, hát sajnálom, ha fenn lehet akadni egy néven, akkor én is hisztizhetek ilyenen, ugye? :P De felőlem a Falcon is mehet a levesbe, ha a történetben nincs rá szükség. Ha azzal kezdődik a film, hogy az egész hajó felrobban a búsba Hannal együtt, nem fogok könnycseppet ejteni értük. :) Csak a dolog ne rajongói igényeket szolgáljon ki, hanem a történetet. Ezt az egyet kérem, a történet önmagáért létezzen, ne a rajongókért, a történet elemei, szereplői, minden része a történetet szolgálja, ne a rajongói vágyálmokat. :clap2: Lehet benne T-65-ös, még Delta-7-es is, bánom is én, csak annak legyen helye a történetben.

Hozzászólás ideje:

"Csak a dolog ne rajongói igényeket szolgáljon ki, hanem a történetet. Ezt az egyet kérem, a történet önmagáért létezzen, ne a rajongókért, a történet elemei, szereplői, minden része a történetet szolgálja, ne a rajongói vágyálmokat."

Reméljük, hogy ezt George alaposan JJ agyába véste. Ezt mondjuk az emberek nagy részének kapszula vagy por formájában is be kéne adni, mert nagyon máshogy állnak a dolgokhoz. Én egyedül ettől tartok. JJ képes felvenni a fonalat George után, csak az elvárások mennyire fogják befolyásolni...

Hozzászólás ideje:

Én most azon filózok, hogy mi van akkor, ha ez az X Wing nem az amire mi gondolunk. Ugye arra, hogy ez az új fejlettebb változata a T-65nek.. Mi van akkor, ha ez az X wing az, aminek látszik. Ody felrakta ide McQuarrie ös koncepciós festményét. Mi van ha ez egy T-65 előtti változat. Ez lenne a csavar szerintem. Nyugalom, csak elmélkedem

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Én egyedül ettől tartok. JJ képes felvenni a fonalat George után, csak az elvárások mennyire fogják befolyásolni...

Csatlakozom. S egyben borzasztó pesszimista is vagyok. :(

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom. S egyben borzasztó pesszimista is vagyok. :(

Ha a JJ féle Star Trkeket nézzük, akkor a rajongói elvárások nem sokat számítanak neki. De a Disney-nek igen.

Hozzászólás ideje:

Ha a JJ féle Star Trkeket nézzük, akkor a rajongói elvárások nem sokat számítanak neki. De a Disney-nek igen.

Ha úgy vesszük, J.J. is SW rajongó, nyilván saját elvárásai is vannak. Elmondásai alapján ő a prequelt nem szerette különösebben, tehát az OT-t inkább. Ebből következik, hogy ő is azt akarja, hogy az új trilógia sokkal inkább a klasszikusokra emlékeztessen, az eddigi infók alapján nekem továbbra is az a benyomásom, hogy a sequel jelentős részben "OT copy" lesz, persze van, aki ennek örül, és van, aki nem.

Hozzászólás ideje:

Ha úgy vesszük, J.J. is SW rajongó, nyilván saját elvárásai is vannak. Elmondásai alapján ő a prequelt nem szerette különösebben, tehát az OT-t inkább. Ebből következik, hogy ő is azt akarja, hogy az új trilógia sokkal inkább a klasszikusokra emlékeztessen, az eddigi infók alapján nekem továbbra is az a benyomásom, hogy a sequel jelentős részben "OT copy" lesz, persze van, aki ennek örül, és van, aki nem.

Viszont volt egy olyan nyilatkozata is, hogy a prequel egy generációnak ugyanazt jelentette, mint az OT az övének, és ezt nem hagyhatja figyelmen kívül. Attól még persze, néha nekem is eszembe jut, hogy nehogy a film végül a "SW csakis lepukkant mindentől távoli helyeken játszódó film a megszokott gépparkkal"-elvet hirdető rajongók fanservice-e legyen, de attól még bízom JJ-ben, hogy tudja mit csinál - azon kívül, a mindenféle pletykákkal ellentétben nekem nem úgy tűnik, hogy a Lucasfilm megpróbálja távol tartani magát az I-III. részektől, szóval ez is hatással lehet az új filmekre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 4-5-6 folyattása lesz Solo -vel meg a többiekkel, azért az várható ha inkább az OT egyenes folytatását is olyan hangulat jellemzi majd mint az elődjét.

Hozzászólás ideje:

Azért durva, ami Ford-dal történt. Megkezdték volna vele a jelenet forgatását, erre rázuhan az ajtó? Ha meg eltört a bokája, hosszú hetek, mire újra munkába tud állni, ez pedig komolyan felforgathatja a menetrendet. Főleg,hogy rebesgetik, mellkasi sérülései is vannak. Ki tudja, mi lesz még ebből az ügyből... :facepalm:

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

Igen, mellkasi sérülések, gerinctörés, agyalapi törés, és levágták mindkét lábát. Ezen a képen is látszik, milyen sz*rul van (a kis balesete másnapján tweetelte a kórházi ágyában feküdve kerekesszékből).

10393982_662205907198646_3909953205359581049_n.jpg

Hozzászólás ideje:

Igen, mellkasi sérülések, gerinctörés, agyalapi törés, és levágták mindkét lábát. Ezen a képen is látszik, milyen sz*rul van (a kis balesete másnapján tweetelte a kórházi ágyában feküdve kerekesszékből).

Ez a kép még áprilisban készült :)

http://www.utsandiego.com/news/2014/Apr/14/harrison-ford-reddit-star-wars-blade-runner-jones/

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint. Valakinek a valakije mondta.

Lehet, hogy durva összeesküvés van a háttérben! Lehet, hogy nem is a bokáját törte el hanem ahogy a Végzet templomában is mondta...."nem, nem a kezemet akarták levágni hanem a... :) "

Eltörte a bokáját, vele most nem forgatnak egy ideig....ez van.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Akkor Dzséjt dezinformálta a népet! Kap egy kis bant. :D

Ne engem, Fordot bannold, ő küld nekem mindenféle dezinformációs képeket. Bár mentségére szóljon, a lába nincs lefényképezve. :D

Azért akármicsodája tört, fordult vagy ficamodott ki, nagy felfordulást nem fog okozni. Egyrészt, ha megkapja a járógipszet, olyan jeleneteket már simán felvehetnek vele, ahol csak ücsörögnie kell - pl. majdnem az összes Falconos jelenetet. Sok jelenetet dublőrrel is megoldanak valószínűleg. A maradékot meg átütemezik, amíg jobban nem lesz. Jobbulást neki.

Hozzászólás ideje:

Ne engem, Fordot bannold, ő küld nekem mindenféle dezinformációs képeket. Bár mentségére szóljon, a lába nincs lefényképezve. :D

Azért akármicsodája tört, fordult vagy ficamodott ki, nagy felfordulást nem fog okozni. Egyrészt, ha megkapja a járógipszet, olyan jeleneteket már simán felvehetnek vele, ahol csak ücsörögnie kell - pl. majdnem az összes Falconos jelenetet. Sok jelenetet dublőrrel is megoldanak valószínűleg. A maradékot meg átütemezik, amíg jobban nem lesz. Jobbulást neki.

A biztosító meg perkál. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.