csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Nem kizárt. Elég Williams-es! Mármint a zene. Nem a kocsik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Star Wars -os! Erről jobban elhiszem, hogy valódi mint a korábbi kamuról. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. A TFA Soundtrack már előrendelhető itt: http://store.universalmusic.com/starwars/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Majd megvesszük a plázában ahol a filmet adják. Úgy is csak a premier napján jelenik meg (ez is). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Zajlik a filmzene rögzítése John Williams with brothers Don and Jerry at today's #StarWars scoring session. Szerkesztve: 2015. Október 14. - JakeSully Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Én elsőre azt hittem,hogy egy nyugdíjas klub szombat délutáni teázásáról készült a kép:) Viccet félretéve mindig ilyen későre hagyják a filmzene felvételét? Két hónap és prömier. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Nyomják csak. Akkor Williamsék már nézik a filmet a szokásos nagy kivetítőn! szerk.: Én elsőre azt hittem,hogy egy nyugdíjas klub szombat délutáni teázásáról készült a kép:) Viccet félretéve mindig ilyen későre hagyják a filmzene felvételét? Két hónap és prömier. Williams kizárólag kész filmre komponál, ha jól tudom. szerintem tervszerű a dolog. Szerkesztve: 2015. Október 14. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Persze, a zenéket általában már az összevágott filmhez veszik fel - Lucas mondjuk ezzel is sokszor szembe ment, ezért is lett olyan az ep2 zenei része a végén, amilyen. Már kész volt a zene, amikor komplett új jeleneteket vett fel, illetve vágta újra emiatt alaposan a mozit. De vannak olyan extrém esetek, mint az Aliens, ahol két héttel a premier előtt (négy nap alatt) vették fel a zenei anyag (és Horner hat héttel a premier előtt kezdte meg a munkát, vagyis addig még megírva sem volt!). És ez is azért történt, mert Cameron szöszölt a vágással, így Horner nem láthatta a kész filmet, nem tudta elkezdeni az írást, rögzíteni meg aztán pláne nem tudta. Most ugye Williams azért már egy éve dolgozik a zenén, a rögzítés meg a mai technikával szerintem még négy napot sem vesz igénybe ('86-ban az internet és a digitális technika hiányában más volt a helyzet). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Biztos klassz lesz. Sőt kimondottam zseniális témákat is várok. Kell az új filmnek is egy nagy téma, ahogy a prequeleknek is megvan a sajátjuk. Duel of the Fates, Love Theme, vagy a Battle of the Heroes-ra gondolok. Nagyon szeretnék egy hasonlóan ütős számot a 7-nek is. Amiről csak ez a film jut majd eszembe a 9-ből! kieg: az OT-nek is megvannak, csak végig kellett gondolnom; Binary Sunset, Imperial March, Emperor's Room.. Szerkesztve: 2015. Október 14. - csoli1138 Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nem mindig a kész filmre komponálnak. Hobbit esetében Peter Jackson több darabban küldte el Howard Shore-nek a filmet. A mikor filmnek az első harmadát megvágta küldte is tovább miközben a ő vágta tovább a filmet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nem mindig a kész filmre komponálnak. Hobbit esetében Peter Jackson több darabban küldte el Howard Shore-nek a filmet. A mikor filmnek az első harmadát megvágta küldte is tovább miközben a ő vágta tovább a filmet. Nyilván! Én Williams-ről állítottam, hogy úgy szeret igazán. Érthető okokból. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Engem még az érdekelne hogy visszatérnek-e a folyamatos zeneszerkezethez. Remélem hogy igen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Az előzetes zenéjét John Williams írta. http://www.youtube.com/watch?v=a7wW3pRXOj8 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Elképzelhetőnek tartom hogy Jani és Daisy már hallott valamit a film újonnan megkomponált zenéjéből. Mákosok! Én is hallgatnám már. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Állítólag már az utolsó simításokat végzik a zenén. Jani Boy oda meg vissza van tőle. "The man himself John Williams! I watched him make magic today. The music is EPIC!" Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Remélem is, hogy nagyon jó lesz! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hihetetlen, hogy még mindig dolgozik! Reméljük, hogy a korábbi zenék minőségét fogja hozni az új trilógia is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hihetetlen, hogy még mindig dolgozik! Reméljük, hogy a korábbi zenék minőségét fogja hozni az új trilógia is. Szerintem a név garancia még az Ő korában is. Én abban reménykedem nagyon, hogy lesz egy igazi úttörő új dallam vagy téma, ami csak a 7re lesz jellemző! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Olyat eddig minden filmben sikerült alkotnia, most is garantáltan összejön neki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Olyat eddig minden filmben sikerült alkotnia, most is garantáltan összejön neki. Igen, valahol remélem is hogy nem kérek túl sokat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. (szerkesztve) Úgy hírlik hogy mégiscsak fellelhető az új spot-ban a film zenéjének a részlete: "The new TV spot includes a portion of the films score from composer John Williams, who could earn his 50th Oscar nomination in the original score race." - Variety Szerkesztve: 2015. November 14. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Úgy hírlik hogy mégiscsak fellelhető az új spot-ban a film zenéjének a részlete: "The new TV spot includes a portion of the films score from composer John Williams, who could earn his 50th Oscar nomination in the original score race." - Varie Éreztem én, hogy nem csal a fülem, és valami igazit hallok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 14. (szerkesztve) A spot melyik részében van ez a zenei részlet? Gyanítom a második felében. Szerkesztve: 2015. November 14. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. (szerkesztve) Erről csak az EW-n levő leírásban találtam infót: "First we seem to be hearing some pieces from the upcoming John Williams score." Reméljük nem kamu a hír. Szerkesztve: 2015. November 14. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Az első felében? Mert az nem SW -s. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Az első felében? Mert az nem SW -s. Mostmár az! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Az első felében? Mert az nem SW -s. Az eleje szerintem sem illik az SW zenei világába. Másrészről a Rog által írtakat úgy is lehet értelmezni, hogy "Most először hallhatjuk...", ebben az esetben nincs utalás a mondatban arra, hogy melyik része a zenének érkezett közvetlenül Williamstől. Bár tény az, hogy ez az értelmezés kicsit megerőszakolása lenne a mondatnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Lehet, hogy neked az de nekem nem. Inkább a második fele. Az sokkal SW -sebb. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Lehet, hogy neked az de nekem nem. Inkább a második fele. Az sokkal SW -sebb. Szerintem úgy értette csoli, hogyha valóban az első fele lesz az új zene, akkor most már az is az SW zenei világ része lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 14. Tudom hogy értette, de az akkor se SW -s nekem ha a film zenei világának a része lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.