Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 1. "Csupa fül vagyok, még a seggem is egy fül" - Carrie vagy alapból nagyon jó kedvében van vagy mondjuk úgy: már nem szomjas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. (szerkesztve) Boyega és a többiek elmentek bulizni az SW7 stábbal, mivel vége a forgatásnak Boyega videót is készített az eseményről is http://instagram.com/p/u4TFYHGSTk/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=photo&modal=true további képek Daisyről, Markról http://www.starwars7news.com/2014/11/aaaaand-thats-a-wrap-photos-and-video-from-the-star-wars-episode-7-wrap-party.html Szerkesztve: 2014. November 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hogy fogom én ezt a faszit megszeretni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem se túl szimpi a képein. Meg kellene nézni valami filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Szerintem szimpatikus arcnak tűnik. Filmjei közül egyedül az Attack the block-ot láttam. Nem egy nagy durr de egy nézést megér. Szerepel a 24 új évadában is de azt egy ideje már nem követem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem a kis Dasiy viszont elég szimpatikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Szerintem szimpatikus arcnak tűnik. Filmjei közül egyedül az Attack the block-ot láttam. Nem egy nagy durr de egy nézést megér. Szerepel a 24 új évadában is de azt egy ideje már nem követem. Nyilván más lesz majd filmszerepben látni őt. Természetesen nem írom le. Nekem a kis Dasiy viszont elég szimpatikus Kinek nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem se szimpatikus ez a Boyega. Daisy annál inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem se szimpatikus ez a Boyega. Daisy annál inkább. Nem azért mert néger, félreértés ne essék...de olyan majomkodó a viselkedése. Remélem, hogy a filmben egy másik arcát mutatja majd és csak arról van szó, hogy a közeg számára....hmm....még ismeretlen. Kicsit olyan, mint egy borsodi cigány elsőbálozó. Bocsánat, ha valakit ezzel megsértettem, de nekem ez jön le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nem azért mert néger, félreértés ne essék...de olyan majomkodó a viselkedése. Remélem, hogy a filmben egy másik arcát mutatja majd és csak arról van szó, hogy a közeg számára....hmm....még ismeretlen. Kicsit olyan, mint egy borsodi cigány elsőbálozó. Bocsánat, ha valakit ezzel megsértettem, de nekem ez jön le. Nekem se azért, mert néger. Az összes többi fekete SW szereplővel nincs bajom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Ami interjukat láttam vele azokban egy normális, kifejezetten szerény srácnak tünt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. (szerkesztve) Daisy és Boyega együtt nyomja http://instagram.com/p/u5nt4OmSXS/?modal=true Szerkesztve: 2014. November 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. (szerkesztve) Ezt a piszkos R2-est használták az EpVII-ben! Lee Towersey és Oliver Steeples által megépített droid. A tegnapi londoni wrap partyn állították ki. Szerkesztve: 2014. November 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Szegény kisöreg! Már meglátszik rajta a kor és a sok viszontagság. 3PO-ról is jöhetne kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nem azért mert néger, félreértés ne essék...de olyan majomkodó a viselkedése. Remélem, hogy a filmben egy másik arcát mutatja majd és csak arról van szó, hogy a közeg számára....hmm....még ismeretlen. Kicsit olyan, mint egy borsodi cigány elsőbálozó. Bocsánat, ha valakit ezzel megsértettem, de nekem ez jön le. Dettó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Christina Chong-nak hatalmas élmény volt szerepelni a filmbe. Alig várja, hogy beszélhessen a karakteréről, hogy kit is játszik.. Mindenkivel dolgozhatott, Harrison Ford-on át, Carrie és Dasiy Ridley-ig. Nem bánnám, ha az egyik űrhajón szolgálna, és a hőseinkkel együtt kalandozna, mint a Rebelsben Hera Syndulla , vagy pl a Firefly sorozatban Zerra vagy Zoe http://www.standard.co.uk/lifestyle/london-life/may-the-force-be-with-her-christina-chong-on-why-joining-star-wars-has-been-such-an-incredible-adventure-9835002.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Christina Chong bemutatkozó videó Remélem tényleg nagy szerepe lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Jó csaj, nekem jobban bejön mint Daisy Ettől függetlenül is nagyon kíváncsi vagyok milyen szerepe lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Én azt se tudtam, hogy ez a csaj játszik a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 13. Billie Lourd nagymamája elkotyogta, hogy unokája szerepel az új Star Wars filmben. Anyjával (Carrie Fisher) és Harrison Ford-al dolgozott. http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=111018 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 15. De kisnagymamas! Jo latni Artuut! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Boyega-val igazából nincs gondom, ha jól játszik, akkor nem igazán érdekel mit parádézik a közösségi portálokon. Lupita-t viszont nem igazán értem. Normális frizurával még egy helyes csaj is lehetne, de így nagyon furcsán fest. Pláne, hogy "tüdőben" sincs annyira eleresztve, így meg kb. csak a sminkből látszik igazán, hogy nőről van szó. Nem tudom milyen haja lesz a filmben, ha egyáltalán rendesen szerepel majd benne, nem pedig valami CGI figurát húznak rá. Nem azt mondom, hogy ennek túl sok jelentősége lesz, nála is a színészi játék lesz a domináns szempont a megítélésében, de azért örülnék neki, ha vállalhatóbban nézne ki, mint a már kétszer is linkelt fotón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Valóban szörnyűen rettenetes, ahogy kinéz, és ez biztosan hatással lesz a színészi jelenlétére... És ha már itt tartunk, én is örülnék neki, ha legalább egy jó pasas játszana a filmben, de se hírűk, se hamvuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. És Harrison Ford? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. MSW szerint BoB Iger anno májusban nem mással pózolt, mint a fimbeli Csuvival http://makingstarwars.net/2014/11/concepts-force-awakens-chewbacca-weve-already-seen/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Ez már májusban is nyilvánvaló volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 21. És Harrison Ford? Öregapámnak biztosan elmegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 24. Valóban szörnyűen rettenetes, ahogy kinéz, és ez biztosan hatással lesz a színészi jelenlétére... És ha már itt tartunk, én is örülnék neki, ha legalább egy jó pasas játszana a filmben, de se hírűk, se hamvuk Az is lehet hogy az összes jó pasas fején végig sisak lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Az is lehet hogy az összes jó pasas fején végig sisak lesz. De akkor csak sisak legyen rajtuk, semmi más Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. (szerkesztve) Stormtrooperek helyett nudetrooperek. Szerkesztve: 2014. November 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.