Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hoppá...

Nekem jó értelemben gandalfos amúgy..

De, Donát; egy zöld fénykard ezt épp megfelelően fogja ellensúlyozni nem?

Amúgy a fotóról(a műtermes logóval a közepén) még derült ki, hogy fake lenne ugye?

Hozzászólás ideje:

Kicsit atúlzásba vitt vizuális érzékeltetést érzem itt, amire szerintem semmi szükség: Ben Kenobi ruhája részben sötét, mégis mindenki levágja az EpIV során, hogy a jó oldalon áll, nem kell ehhez talpig fehérbe/vaj színűbe öltöztetni.

Nem egészen értem, hogy egy sztoriban ahol a gonoszok nem egyszer talpig feketében járnak, a jók meg nem egyszer teljesen fehérben ott mitől túlzásba vitt vizualitás ha egy jó karakter világosban jelenik meg. Vagy Leia ep.4-es szerelése se tetszik? Nyilván értettük volna akkor is hogy a jók sorát gyarapitja ha nem talpig fehérben rohangál.

Hozzászólás ideje:

Nem egészen értem, hogy egy sztoriban ahol a gonoszok nem egyszer talpig feketében járnak, a jók meg nem egyszer teljesen fehérben ott mitől túlzásba vitt vizualitás ha egy jó karakter világosban jelenik meg. Vagy Leia ep.4-es szerelése se tetszik? Nyilván értettük volna akkor is hogy a jók sorát gyarapitja ha nem talpig fehérben rohangál.

Mert Luke-nak eddig nem kellett fehérben lennie ahhoz, hogy értsük: ő jó. Lásd: EpVI párbaj vagy Jabba palotája.

Ettöl persze lehet most világosban, de csak azért, hogy kidomborítsák a mentor szerepét, fölösleges ennyire a skála egyik végéről válogatni - lásd alább Ben Kenobit.

De nem véletlenül hoztam példaként alább Ben Kenobit. Ott remekül sikerült "felruházni" a karaktert anélkül, hogy túlzásba vitték volna a világos színek erőltetését. Sokkal jobban tetszene, ha a fekete-fehér kombinációt használnák most is ehelyett. Szerencsére közben kiderült, hogy nem ez lesz a végleges. Sokkal jobban tetszene, ha a trailerben látott köpenyt használnák túlnyomó részben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mert Luke-nak eddig nem kellett fehérben lennie ahhoz, hogy értsük: ő jó.

Hahó, ep4, Luke a film nagyjában nyakig hófehérben van! Lenti kép!!!!!!!! Szerinted azzal mit akartak szimbolizálni, hogy szűz? :)

Meg felhozod Kenobit, aki csak két részben grasszált hófehérben, szintén lenti képek. ;)

Hozzászólás ideje:

"Ráadásul eme képen látható (ami valószínűleg egy promókép készítésének felvétele), hogy azért a köpenye szürkésebb, mint a játékfigurán."

Szürke Gandalf :D

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

Hahó, ep4, Luke a film nagyjában nyakig hófehérben van! Lenti kép!!!!!!!! Szerinted azzal mit akartak szimbolizálni, hogy szűz? :)

Meg felhozod Kenobit, aki csak két részben grasszált hófehérben, szintén lenti képek. ;)

Láttam a lenti képet, képeket. Kár volt vele fáradnod, mert nekem azzal lesz bajom, ha a mentor Luke talpig világosban lesz csak azért, mert ő lesz a jó oldalon álló mentor figura a részben. Szükségtelen ennyire világosba öltöztetni, csak azért, mert ő lesz az új rész ultimate jója. Mármint lehet világosban, de nekem ez a ruha izzadtság szagot áraszt (nem szó szerint :D). Valószínűleg azért érzem, mert alapból is iszonyú gáznak tartom. Szerencsére minden jel arra utal, hogy fake a kép.

Hozzászólás ideje:

Minden jel arra mutat? Én egyről se tudok. A játékfigura kamu volt, de a fotózásról kikerült képről semmi nem került elő ami azt mutatná, hogy hamis. Szerintem itt nem a fehér lesz a baj, hanem ahogy irod alapból gáznak tartod a kinézetet. Mert ha ez a logika működne akkor Kylo is béna kéne legyen a fekete szerelésével, de ez eddig nem került elő, gondolom mert tetszik a design.

Én nagyon remélem, hogy a fehér öltözék valódi. Épp itt lenne az ideje valami újszerűséget hozni a jedik megjelenésébe, az pedig külön tetszik, hogy egyáltalán nem rikitó fehér az egész és a köpeny sötét árnyalatú. Hozzáteszem ebből még azt se gondolnám, hogy Luke valami jóságos tanitó lesz. Az SW szeret játszani a szinekkel (rohamosztagosok talpig fehérben) és a megjelent interjúkból tudjuk hogy JJ-t az a kérdés rántotta be hogy mi lesz Luke-al. Szerintem ő lesz a régi szereplők közül a legérdekesebb. És egyáltalán nem lesz... öhöm... fekete-fehér figura. Ahogy a sötét tunikától se volt gonosz vagy egysikú. Most arról nem is beszélve, hogy az összes kémjelentés egyetérteni látszik abban, hogy Luke nem klasszikus mentor figura lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Láttam a lenti képet, képeket. Kár volt vele fáradnod, mert nekem azzal lesz bajom, ha a mentor Luke talpig világosban lesz csak azért, mert ő lesz a jó oldalon álló mentor figura a részben. Szükségtelen ennyire világosba öltöztetni, csak azért, mert ő lesz az új rész ultimate jója. Mármint lehet világosban, de nekem ez a ruha izzadtság szagot áraszt (nem szó szerint :D). Valószínűleg azért érzem, mert alapból is iszonyú gáznak tartom. Szerencsére minden jel arra utal, hogy fake a kép.

Szóval Luke hófehérben az ep4-ben nem gáz, miközben ő a jó oldalon álló tanítvány figura. De a jó oldalon álló mester figura hófehérben már olyan gáz az ep7-ben, hogy ihaj. Értem én... Nem, nem értem, baromira nem, ennek számomra semmi értelme. Akkor miért nem gáz a Sith-ek non-stop éjfekete öltözete? Maul, Sidious, Vader, Tyranus, újabban Kylo, az Inkvizítor, Asajj, még szerencsétlen Bariss Offee is mind-mind tök sötét göncben járnak. Vagy miért nem kifogásolod Anakin, mint tanítvány feketébe öltöztetését, ami egyértelműen jelzi, hogy átáll a Sötét Oldalra. Ezek tán nem eltúlzásai annak, hogy jelezzék, ők a gonoszok? Mert szerintem enélkül is le tudnánk szűrni, hogy ők azok, vagy nem? ;) Arról nem beszélve, hogy a te logikád alapján akkor Luke-nak meg gonosznak kellett volna lennie, mert feketét viselt az ep6-ban, hiszen az a szín meg arra utal. És tényleg, apropó, mi az, hogy a fehér azt szimbolizálja, hogy valaki jó. Hát a rohamosztagosokkal mi a harci helyzet? :P

Olyasmit kritizálsz, ami hat filmen át vonult végig, és ami amúgy is jellemző Luke-ra. Ha olyan ruhát öltene, mint Aayla Secura, érteném, ha olyat, mint Opress, érteném, de hogy feladtak rá a jelek szerint - ha igaz - egy Jedi tunikát, amire szintén jellemző, hogy fehér, ráadásul láttunk már korábban hófehérbe öltözött Jedi is, nos, ez nekem nagyon nem áll össze.

Szerk.: na, látom, Bomarr-ral egy rugóra járt az agyunk. :D

Hozzászólás ideje:

Finomítom akkor a véleményem: nem az a bajom, hogy világosban van, hanem hogy a ruhát erőltetettnek érzem, amit nem éreztem pl. Anakin sötét ruhájánál vagy Luke EP IV-es fehér ruhájánàl. Ez valószínűleg abból fakad, hogy gáznak tartom a kinézetét.

Amúgy a korábbi kèpről is (ami konkrétan Luke-ot ábrázolta) úgy hírlik, hogy kamu volt, nem?

Hozzászólás ideje:

Én is Donáttal értek egyet. Nincs bajom a fehér ruhákkal, de ez valahogy furán mutat Luke-on.

Lehet azért mert pocakos öregember kinézetét kelti bennem, és egy Jedit nem ilyennek képzelek el, főleg nem őt.

De persze, filmben biztos más lesz.

Hozzászólás ideje:

Ez valószínűleg abból fakad, hogy gáznak tartom a kinézetét.

Mert szerintem is egy kicsit gáz a kinézete, mindenféle magyarázat nélkül (mert a többiek magyarázata amúgy rendben van) :)

Hozzászólás ideje:

Érdekes ez a ruha kérdés. Luke a 4-5-6 alatt szépen "besötétedett". :) Fehér-szürke-fekete. Mintha azt szerették volna ábrázolni, hogy egyre sodródik a sötét oldal felé. Talán ebben volt valami. Viszont most már elvileg megszabadult minden kétségtől, így jogosan feszít ilyen szenteknek kijáró öltözékben. Valóban ő lenne a jóság szinonimája? Annak fénylében érdekes ez, miszerint a korábbi pletykák alapján feltételezhető volt, hogy egy sokkal több dimenziósabb karakter lesz, sötét tónussal. Ez a ruha nem az utóbbit sugallja. :) Viszont azt se tévesszük szem elől, hogy Abrams azt mondta, hogy Luke mibenlétét is boncolgatni fogja a film. Jelentsen ez bármit. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon érik már az a fogpasztareklámozás. :D

Bizony! ;)

Cuki az a kis BB! Elfogadnám.

Bár Daisy-t is! Egy napra...sok a mosogatnivaló. ;)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jópofa volt tőlük, hogy ellátogattak a bolthoz. Mind a kettő roppant szimpatikus volt. Az is érdekes mennyi ember várta a bolt nyitását éjfélkor... És még csak játékokról beszélünk! Az összes franchise elbújhat az SW mögött.

Hozzászólás ideje:

Azt lehet tudni, hogy a vukin kívül eddig milyen bevett, a korábbi hat rész akármelyikében felbukkanó faj fog szerepelni a filmben?

Hozzászólás ideje:

Köszi, remélem, azért a rodiaiak, bithek, durosok, quarrenek stb. nem maradnak ki. Egyébként Lupita karaktere, Maz Kanata a kiszivárgott concept artok alapján szerintem egy gossam, így talán a prequel trilógiából is lesz e téren merítés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.