Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Régebb óta fontolgattam, végül úgy döntöttem, én is nyitok egy saját kis "alkotósarkot", ahová értelemszerűen a teljes egészében általam készített Star Wars témájú munkák kerülnek majd. Így egy helyre kerül minden, és remélhetőleg nem kallódik el, mint esetleg az általános topikban. Főként rajzokon szeretem kiélni a rajongásom, így valószínűleg ezek az alkotások lesznek túlsúlyban a jövőben - ahogy eddig is. Jelenleg egy grafikai iskolába járok, így reményeim szerint idővel elsajátítom majd az ilyen-olyan képszerkesztő programokkal való képkészítést, tehát ilyen munkákra is számíthatni. Várhatók továbbá videók és fan-fictionök, de mivel ezek is (mint sok minden más) idő+kedv függvénye, továbbá, mint említettem leginkább a rajzoké a prioritás, nem valószínű, hogy tengernyi videó és sztori lesz majd a topikban, mindazonáltal igyekezni fogok sokoldalúan dolgozni. Mindez természetesen a témát is illeti. Mivel egyelőre nincs megfelelő eszközöm, a mobiltelefonnal készült fotón és a grafikai programmal való minimális javításon kívül egyelőre nem sokat tudok tenni a szabadkézi rajzaim minőségének tökéletes visszaadása céljából - ami azt hiszem, sok rajz esetében látszik is. Üdítő kivétel persze a Jedi Rend rajzpályázatára beküldött alkotásom, továbbá egy másik darab, aminek meg tudtam oldani a szkennelését. Hogy egy csokorban legyen, íme az eddigi vállalható és kevésbé jól sikerült, régebbi és újabb rajzaim. Természetesen mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Egyem azt a megalomániás fajtádat. Természetesen viccelek, abszolút jó ötlet volt és szerintem még mindig remekül rajzolsz. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nagyon jó ötlet volt létrehozni ezt a topikot. Mindig szerettem nézni a rajzaidat, csak így tovább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Mindig öröm ha valaki művészi késztetését megosztja a fórumon másokkal. Üdvözölendő az elhatározásod, a képek pedig szokás szerint remekek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Egyik szebb, mint a másik. Ha én irányítanám a Dark Horse-t, biztos kapnál jó sok munkát. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nagyon szépen rajzolsz A kedvenceim: 3, 5, Mara, Yoda :clap: Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nagyon szépen rajzolsz A kedvenceim: 3, 5, Mara, Yoda :clap: Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Jól tetted, hogy nyitottál egy topikot, nagyszerűek a rajzaid :clap: Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Szépek a rajzaid, Sky, gratula! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Köszönöm szépen, mindenkinek. A kedvenceim: 3, 5, Mara, Yoda :clap: Talán meglepő, de Marás rajz az, amivel leginkább elégedett vagyok, pedig a többivel se "szenvedtem" kevesebbet. Az Ahsokások közül én is a harmadikat mondanám. Egyébként a 4. és 6. rajzom már nem pont így néz ki, javítottam kicsit, főleg a szájukon, de nem akartam csak ezért újra fellőni, sokan talán észre se vennék a változást. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Marha jó rajzok Sky. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Köszi, Frenkie! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Csak így tovább, tehetséges vagy! Szvsz Yoda sikerült a legjobbra Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 22. Csak így tovább, tehetséges vagy! Szvsz Yoda sikerült a legjobbra Köszönöm! Közben akadt egy kis időm, így elkészültem a legújabb rajzommal. A témaváltás kedvéért ezúttal Katoonira esett a választásom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 22. Hozzászólás ideje: 2012. November 22. Örülök az új témának. Nagyon szuper lett egyébként. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Hozzászólás ideje: 2012. November 23. (szerkesztve) Csodálatos lett. Szívesen látok ilyen rajzokat. Szerkesztve: 2012. November 23. - Darth Revan9 Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Ez is nagyon jó lett, grat Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Köszi nektek! Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Hozzászólás ideje: 2012. November 23. csak igy tovabb Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Köszi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 20. (szerkesztve) Végre valahára sikerült szereznem egy multifunkciós nyomtatót, így mostantól meg tudom oldani a szkennelést (Frenkie-nek még egyszer köszönöm a tippet). Azt hiszem, alaposan érzékelhető a különbség ezek, és az 1. hsz-beli verziók között. Itt teljes méretben is megnézhetők, néhány egyéb rajzzal együtt. Szerkesztve: 2013. Január 6. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Nagyon jók Sky! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Így méginkább szépek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Jó képek lettek Sky, és szívesen a tippet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Köszi, Ody, Merr-Sonn és Frenkie! Örülök, ha tetszik néhányotoknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Jöhetne most már más. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Mire gondolsz pontosan? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Hozzászólás ideje: 2012. December 22. Ahsokán kívüli rajzra. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Ha nem csal a memóriám, a legutóbbi rajzom Katooni volt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Jöhet még. Mondjuk egy Venator. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.