Jump to content

Darth Sky alkotásai

Darth Sky

Recommended Posts

Régebb óta fontolgattam, végül úgy döntöttem, én is nyitok egy saját kis "alkotósarkot", ahová értelemszerűen a teljes egészében általam készített Star Wars témájú munkák kerülnek majd. Így egy helyre kerül minden, és remélhetőleg nem kallódik el, mint esetleg az általános topikban.

Főként rajzokon szeretem kiélni a rajongásom, így valószínűleg ezek az alkotások lesznek túlsúlyban a jövőben - ahogy eddig is. Jelenleg egy grafikai iskolába járok, így reményeim szerint idővel elsajátítom majd az ilyen-olyan képszerkesztő programokkal való képkészítést, tehát ilyen munkákra is számíthatni. Várhatók továbbá videók és fan-fictionök, de mivel ezek is (mint sok minden más) idő+kedv függvénye, továbbá, mint említettem leginkább a rajzoké a prioritás, nem valószínű, hogy tengernyi videó és sztori lesz majd a topikban, mindazonáltal igyekezni fogok sokoldalúan dolgozni. Mindez természetesen a témát is illeti. :)

Mivel egyelőre nincs megfelelő eszközöm, a mobiltelefonnal készült fotón és a grafikai programmal való minimális javításon kívül egyelőre nem sokat tudok tenni a szabadkézi rajzaim minőségének tökéletes visszaadása céljából - ami azt hiszem, sok rajz esetében látszik is. Üdítő kivétel persze a Jedi Rend rajzpályázatára beküldött alkotásom, továbbá egy másik darab, aminek meg tudtam oldani a szkennelését.

Hogy egy csokorban legyen, íme az eddigi vállalható és kevésbé jól sikerült, régebbi és újabb rajzaim. Természetesen mindenki véleményére kíváncsi vagyok. :)

Id_sebb_Ahsoka__szkennelt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Makacs_Ahsoka__szkennelt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ahsoka_ism_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cute_Ahsoka2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Fiatal_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lovely_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Morcos_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mara_Jade_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Yoda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm szépen, mindenkinek. :)

A kedvenceim: 3, 5, Mara, Yoda :clap: :clap:

Talán meglepő, de Marás rajz az, amivel leginkább elégedett vagyok, pedig a többivel se "szenvedtem" kevesebbet. Az Ahsokások közül én is a harmadikat mondanám. Egyébként a 4. és 6. rajzom már nem pont így néz ki, javítottam kicsit, főleg a szájukon, de nem akartam csak ezért újra fellőni, sokan talán észre se vennék a változást. :)

• 4 weeks later...

Végre valahára sikerült szereznem egy multifunkciós nyomtatót, így mostantól meg tudom oldani a szkennelést (Frenkie-nek még egyszer köszönöm a tippet). Azt hiszem, alaposan érzékelhető a különbség ezek, és az 1. hsz-beli verziók között. :)

My_First_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Shirty_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg New_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lovely_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cute_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ahsoka_Again_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mara_Jade_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Katooni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Baby_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Obstinate_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt teljes méretben is megnézhetők, néhány egyéb rajzzal együtt.

Edited by Darth Sky