Jump to content
Sign in to follow this  
Darth Sky

Darth Sky alkotásai

Recommended Posts

Régebb óta fontolgattam, végül úgy döntöttem, én is nyitok egy saját kis "alkotósarkot", ahová értelemszerűen a teljes egészében általam készített Star Wars témájú munkák kerülnek majd. Így egy helyre kerül minden, és remélhetőleg nem kallódik el, mint esetleg az általános topikban.

 

Főként rajzokon szeretem kiélni a rajongásom, így valószínűleg ezek az alkotások lesznek túlsúlyban a jövőben - ahogy eddig is. Jelenleg egy grafikai iskolába járok, így reményeim szerint idővel elsajátítom majd az ilyen-olyan képszerkesztő programokkal való képkészítést, tehát ilyen munkákra is számíthatni. Várhatók továbbá videók és fan-fictionök, de mivel ezek is (mint sok minden más) idő+kedv függvénye, továbbá, mint említettem leginkább a rajzoké a prioritás, nem valószínű, hogy tengernyi videó és sztori lesz majd a topikban, mindazonáltal igyekezni fogok sokoldalúan dolgozni. Mindez természetesen a témát is illeti. :)

 

Mivel egyelőre nincs megfelelő eszközöm, a mobiltelefonnal készült fotón és a grafikai programmal való minimális javításon kívül egyelőre nem sokat tudok tenni a szabadkézi rajzaim minőségének tökéletes visszaadása céljából - ami azt hiszem, sok rajz esetében látszik is. Üdítő kivétel persze a Jedi Rend rajzpályázatára beküldött alkotásom, továbbá egy másik darab, aminek meg tudtam oldani a szkennelését.

 

 

Hogy egy csokorban legyen, íme az eddigi vállalható és kevésbé jól sikerült, régebbi és újabb rajzaim. Természetesen mindenki véleményére kíváncsi vagyok. :)

 

Id_sebb_Ahsoka__szkennelt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Makacs_Ahsoka__szkennelt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ahsoka_ism_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cute_Ahsoka2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Fiatal_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lovely_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Morcos_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mara_Jade_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Yoda_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egyem azt a megalomániás fajtádat. :lol: Természetesen viccelek, abszolút jó ötlet volt és szerintem még mindig remekül rajzolsz. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon jó ötlet volt létrehozni ezt a topikot. Mindig szerettem nézni a rajzaidat, csak így tovább. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mindig öröm ha valaki művészi késztetését megosztja a fórumon másokkal. :) Üdvözölendő az elhatározásod, a képek pedig szokás szerint remekek. :clap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Köszönöm szépen, mindenkinek. :)

 

A kedvenceim: 3, 5, Mara, Yoda :clap: :clap:

Talán meglepő, de Marás rajz az, amivel leginkább elégedett vagyok, pedig a többivel se "szenvedtem" kevesebbet. Az Ahsokások közül én is a harmadikat mondanám. Egyébként a 4. és 6. rajzom már nem pont így néz ki, javítottam kicsit, főleg a szájukon, de nem akartam csak ezért újra fellőni, sokan talán észre se vennék a változást. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csak így tovább, tehetséges vagy! :) Szvsz Yoda sikerült a legjobbra :)

Köszönöm! :)

 

Közben akadt egy kis időm, így elkészültem a legújabb rajzommal. A témaváltás kedvéért ezúttal Katoonira esett a választásom...

 

F_nyk_p-0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Végre valahára sikerült szereznem egy multifunkciós nyomtatót, így mostantól meg tudom oldani a szkennelést (Frenkie-nek még egyszer köszönöm a tippet). Azt hiszem, alaposan érzékelhető a különbség ezek, és az 1. hsz-beli verziók között. :)

 

My_First_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Shirty_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg New_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Lovely_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Cute_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ahsoka_Again_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mara_Jade_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Katooni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Baby_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Obstinate_Ahsoka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Itt teljes méretben is megnézhetők, néhány egyéb rajzzal együtt.

Edited by Darth Sky

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information