Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

:D Ezt csak élvezni lehet! Minden pénteken. :P

Innentől én is élvezni fogom. Pénteken minimum egy korsó Ászok a kijelölt helyen. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is a mértékletesség híve vagyok, nagyon ritkán iszom (ami a mértékletesség alatt van még), mivel nem igazán szokott rá alkalom lenni. De ha van alkalom, és ital is, akkor miért ne.

Hozzászólás ideje:

Nem is csak azon van a hangsúly, hogy hányszor, de azon is, hogy 'mit'. Kis hazánk azért vezet a májcirózisos listán, mert Pista bá' reggel úgy megy munkába, hogy előtte bedob két kommersz "Váradit" vagy az isten tudja mit. Na azok az igazán máj gyilkosok.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Holnap megyünk a Paulanerbe barátokkal, remélem nem lesz bombariadó. Idén újabb söröket is ihatunk, bővült a választék. Pl barna búzasört is csapolnak. Arra kiváncsi leszek. Prágai feeling lesz, legalábbis a sör terén.

Hozzászólás ideje:

A tömény jobban csúszik. :P

Olyanhoz se volt igazán szerencsém. Hiába no sok volt régen a gyomorsavam és most se kevés. :D

Elmondok egy sztorit. Jó pár éve elmentünk egy nagy pálinkás ismerőshöz aki az egyik látogatásunkkor egy zöld talán Sprite-os palackban tartotta a piát én meg azt hittem hogy az van benne ami rá van írva és öntöttem magamnak vagy két decit. A tény hogy nem pezsgett nem adott okot a gyanakvásra mert úgy voltam vele hogy talán elment az ereje így elkezdtem felhajtani. Amikor éreztem az ízén hogy nem az amire számítottam odarohantam a mosdóhoz és beleköptem az egészet. :D

Hozzászólás ideje:

Körülbelül 4 éve csak sört iszok. Akkor 4 éve egy nyári bulin hányásig berúgtam.

Nekem az annyira rosszul esett, hogy azóta abszolút nem kívánok mást!

Szerkesztve: - SZKipi Padawan

Hozzászólás ideje:

Én sohasem szerettem a söröket. Egyiket sem. A gyümölcsös sörök ha nem jelennek meg a piacon én sosem iszom sört. Ergo gyümölcsös sörből jöhet bármilyen, de a simákat nem szeretem... azokat nem iszom.

(A Borsodi Búzára azért kíváncsi vagyok... azt ki fogom próbálni...) :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Én bevallom őszintén, hogy antialkoholista vagyok :D

Én is az voltam.... :D bár mai napig a mértékletesség híve vagyok. Nem preferálom a részegséget... és értelmét sem látom.

Hozzászólás ideje:

Én is az voltam.... :D bár mai napig a mértékletesség híve vagyok. Nem preferálom a részegséget... és értelmét sem látom.

Én sem :D

Bár én amúgy se ihatok egészségügyi okból kifolyólag, de ha engednék se innék szerintem, nem akarok fater sorsára jutni :D

Hozzászólás ideje:

Én sokkal inkább a hatása, mint az íze miatt iszom alkoholt, amikor iszom. Ebből kifolyólag nálam inkább a vodka, whiskey, esetleg konyak szokott lecsúszni, ha úgy adódik. Nem vagyok annyira sör párti, de ezek az új citromos, narancsos ízű sörök kimondottan finomak.

Az osztálykirándulós-hányós történtet nagyon ismerős, (fél liter vodka egy húzásra azért nem akármi) bár nekem ez nem vette el a kedvem az alkoholtól (mértékkel még jót is tesz), csak megtanított rá, hogy mértékkel igyak, addig amíg még szimplán csak jól érzem magam tőle. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én uccsó osztálykiránduláson 12 sörrel zártam az estét, hát nem semmi éjszakám volt. :D

De volt szerencsém egyszer fél üveg jó kis 80 fokos abszinthoz is, azóta rá se bírok nézni. Mondjuk annyi volt a szerencsém hogy annyira kész voltam hogy még rosszul se voltam.

Hozzászólás ideje:

A mérsékelt ittaságnak azért van értelme. Lazább vagy. Ez kb 6-8 sör után jön elő. :D

Hozzászólás ideje:

Ilyen időben - főleg a fárasztó munka után - nincs is jobb, mint pár üveg jéghideg citromos Gösser! :yeah:

A szívemből beszélsz. Imádom a citromos Gössert. Persze üditőként fogyasztom, sörnek nem nevezném már az alkoholfoka okán sem. Kóstóld meg a Borsodi almást, meg a grapefruitost is. Mindkettő baromi finom. Ezt ajánlanám a hölgyeknek is.

Hozzászólás ideje:

Kóstóld meg a Borsodi almást, meg a grapefruitost is. Mindkettő baromi finom. Ezt ajánlanám a hölgyeknek is.

Borsodiból a citromos sem rossz. Még nem került a közelembe ez a kettő, de a grapefruitosról ismerősöm mondta, hogy egész jó.

Hozzászólás ideje:

Borsodiból a citromos sem rossz. Még nem került a közelembe ez a kettő, de a grapefruitosról ismerősöm mondta, hogy egész jó.

Igen ,érdekes hogy a Borsodi citromos majdnem megközeliti a Gösser citromost. Nekem is nagyon bejön. Sparban kapható a Borsodi alma és grapefruit. Érdekes, hogy Tescoban nem.

Hozzászólás ideje:

Egy kedves barátom ma meghívott Pestre, a Belga sörözőbe. Nem tudom már melyik utcában van, de nincs messze a nyugatitól. Óriási volt! Csapolt Leffe -t ittam, világosat és barnát is egyaránt. Mennyei íze volt! Ettünk is, de a kajáról is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Minden arra volt kihegyezve, hogy igyál még sört. :D És bizony csúszott is a jó kaja, és a kedves de ugyanakkor laza kiszolgálók miatt is. Szinte Prágában éreztem magam, amikor azonnal hozták az újabb sört mikor elfogyott a régi. Persze itt megkérdezték, hogy kérünk -e még. A válasz nem is lehetett más: IGEN! :D Egyszóval mindenkinek ajánlom a helyet melynek neve, Belgian Beer Cafe.

Hozzászólás ideje:

Egy kedves barátom ma meghívott Pestre, a Belga sörözőbe. Nem tudom már melyik utcában van, de nincs messze a nyugatitól. Óriási volt! Csapolt Leffe -t ittam, világosat és barnát is egyaránt. Mennyei íze volt! Ettünk is, de a kajáról is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Minden arra volt kihegyezve, hogy igyál még sört. :D És bizony csúszott is a jó kaja, és a kedves de ugyanakkor laza kiszolgálók miatt is. Szinte Prágában éreztem magam, amikor azonnal hozták az újabb sört mikor elfogyott a régi. Persze itt megkérdezték, hogy kérünk -e még. A válasz nem is lehetett más: IGEN! :D Egyszóval mindenkinek ajánlom a helyet melynek neve, Belgian Beer Cafe.

Köszi. Ott a helyem, ahol Leffet az istenek sörét csapolják.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.