Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Total Lifetime Grosses Domestic: $686,425,583 49.4% + Foreign: $704,200,000 50.6% = Worldwide: $1,390,625,583 Eggyel a hsz-ed alatt találhatod ugyanezt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. (szerkesztve) Lecsoka! Ez tök jó, de azért olvasd is néha a fórumot és legalább kommentáld ha valaki egyel alattad(!!!) már berakott egy ugyanolyan eredmény közlést. A másik pedig, hogy egy hozzászólásba mehetnek a listák, nem kell ezért három hozzászólást írni egy perc alatt. Szerkesztve: 2016. Január 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Worldwide megint tarolt a hétvégén a film! $770,500,000 -nál jár Kína nélkül. Az amcsiknál a becslés szerint $88.30 milliót hozott a hétvégén. Ha minden ok lesz akkor így az összesített összeg: $1.510.766.000. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Köszi, Ody! Beírom a szokásos listába: Szombat+Vasárnap Domestic: $53,840,000 Össz Domestic: $740,265,583 Foreign: 66,3 millió $ Össz foreign: 770,5 millió $ (magyar 12.27-ig, holnap jön frissítés: $3,291,290) Össz Worldwide: $1,510,765,583 (ezzel jelenleg a 6. helyen áll all time, holnap 2 előzés várható) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Persze ezek csak becslések, még változhat az összeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. (szerkesztve) Kizártnak tartom a 2 milliárd dollár mozibevételt. Az Avatar is a 3D-s jegyárak magasabb volta miatt érte el. Fogadjunk egy üveg sörben! Biztosra nem fogadok. Hu Frenkie de biztos voltál a dolgodba Pedig vészesen robog a film a 2 milliárd felé... Szóval még egy üveg sörbe se fogadtál, annyira érezted a tutit :P Szerkesztve: 2016. Január 3. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Pedig nem lehetetlen a 2 milliárd. Most 1,509 milliárdnál tart és a kínai premier még hátra van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Holnaptól jönnek a munkanapok. Szinte biztos hogy 10 millió alá fog menni a napi USA forgalom. Kérdés, hogy 8 millió felett tud-e maradni. Az Avatar a 18-dik napján 8,09 milliót hozott, ami óriási összeg ennyi idő után. Az látszik hogy a két film napi forgalma lassan közeledik egymáshoz. Az induláskor az ep.7 durván rápiritott az Avatar napi bevételeire -ennek köszönhetően az ep.7 740 milliót gyűjtött 17 nap alatt, mig az Avatar ugyanennyi idő alatt csak 352 milliót- de nyilvánvaló hogy az ep.7 nem tudja hosszútávon tartani ezt az óriási tempót és előbb-utóbb lesz olyan nap amikor már nem dönt napi rekordot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Hu Frenkie de biztos voltál a dolgodba Pedig vészesen robog a film a 2 milliárd felé... Szóval még egy üveg sörbe se fogadtál, annyira érezted a tutit :P Ez elképzelhetetlen volt. Én is tévedhetek. Különben most már abban vagyok biztos hogy az Avatart leelőzi világszinten is. Az USA-ban már biztos hisz csak 20 millió dollár kell már. Azaz ez lesz a legtöbb bevételt hozó film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. (szerkesztve) az ep.7 nem tudja hosszútávon tartani ezt az óriási tempót és előbb-utóbb lesz olyan nap amikor már nem dönt napi rekordot. :D Kíváncsi leszek a végleges hétvégi adatokra. A magyar adat január 3 -ig. $4,889,567 Szerkesztve: 2016. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. 970 ezer eladott jegy itthon, és még fogyogat-, ez a komoly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Jól van, kell is! Jöjjön csak az a Blu-Ray. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Közben kijött a végleges USA bevétel amit alábecsültek. A pontos adat: $90,241,673 Amcsi össz: $742,208,942 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Köszi, Ody! Szombat+Vasárnap Domestic: $55,847,521 Össz Domestic: $742,208,942 Foreign: 66,3 millió $ Össz foreign: 770,5 millió $ Magyar 01.03-ig: $4,889,567 Össz Worldwide: $1,512,708,942 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Kérdés, hogy 8 millió felett tud-e maradni. A hétfői becslés kerek 8 millió dollár. Meglátjuk mi lesz a végleges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Közben vasárnapig összeszedett WW -ben még 16 milliót így az össz WW jelenleg: $786,100,000. Pénteken lesz a kínai bemutató! Domestic hamarosan legyűri az Avatart. Péntekre meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. A hétfői adat: $8,021,882 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Köszi, Ody! Hétfő Domestic: $8,021,882 Össz Domestic: $750,230,824 Foreign: 15.6 millió $ Össz foreign: 786.1 millió $ Össz Worldwide: $1,536,330,824 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. (szerkesztve) Az amcsi bevétel 800 fölé kúszik majd, és ez magas csúcs, nagyon szép eredmény-, a jövőbeli trónfosztásnál hosszú évekig csak SW film jöhet szóba, esetleg az új Avatar. Ami furcsa nekem: ehhez képest picit kevéske a tengerentúli bevétel. Jön Kína, sokat is fog hozni, remélem, de valahol vicc, hogy 1 milliárd felett hozott a 7. része annak az autós basznak...én nem is láttam, pl. Ezen múlt a 2 milliárdos határ, és a Titanic SW általi süllyesztése is. Nagyon oda kell verni a VIII. epinek, hogy ezt a mostani csuda bevételt überelni tudja-, szép lenne, bár nálam nem ez a mérce. Vicc ez a Jurassic bevétel is WW-ban... Teedo eleve "megééééér" vagy félmilliárd dolcsit-, nekem. Szerkesztve: 2016. Január 5. - Wallatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Ja hát fura, hogy csak a tengerentúlon ilyen népszerű. Legtöbb sikerfilmnél meg se közelíti az amcsi bevétel a külföldit itt meg kb egyforma a kettő. Vajon mi lehet az oka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. A nemzetközi számok lassan el fognak húzni az amerikaiaktól és simán meg kell legyen az USA-n túl az 1 milliárd. Az hogy milyen baromi sikeres a nemzetközi szintéren az egyelőre csak azért nem látszik mert Amerikában minden korábban ismert törvényszerüséget gyomorszájon vágva szinte már irreálisan nagy lett a sikere. Így hiába lett rekord-döntő több országban például az Egyesült Királyságban, egyelőre kb. "csak" fele-fele arány van az USA és a nemzetközi bevételek között. Ez az egyik ok. A másik hogy vannak nagy franchise-ok amik a világon szinte mindenhol egyformán erősek. Ilyen pl. a Harry Potter. Az ilyeneknél a nemzetközi bevételek túlnyomó főlényben vannak. Íme a Harry Potter utolsó részének a forgalma: USA:$381,011,219 Nemzetközi:$960,500,000 Összesített: $1,341,511,219 Az SW nem ilyen franchise. Csak pár országban bivalyerős. Ide tartozik például az USA, Kanada, Németország vagy az Egyesült Királyság. Ez jól látható ha megnézzük például a Sithek bosszújának a számait: USA: $380,270,577 Nemzetközi:$468,484,191 Összesített: $848,754,768 De még egyszer: az hogy az SW viszonylag gyenge nemzetközi fronton ez elég relatív. A Harry Potter például hiába erős, a Force Awakens attól még nemzetközi fronton valószinüleg több pénzt fog összegyűjteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Köszi, megvilágosodtam! Engem ez az autós film akasztott ki-, a Potter nemzetközit értettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Köszi, megvilágosodtam! Engem ez az autós film akasztott ki-, a Potter nemzetközit értettem... A Halálosabb Iramban 7 kétszer annyit hozott, mint bármelyik Halálosabb Iramban korábban. Egyrészről lehet hogy jobb, ezt nem tudom mert még egyet se láttam, de erős a gyanúm, hogy itt a katasztrófa-turizmus is erős szerepet játszott a film box office mutatóiban, hiszen ezen film forgatása közben halt meg Paul Walker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. A Furious 7 -nak Kína miatt lett ennyi a bevétele. Ott ugyanis $390,910,000 dollárt hozott. Ha azt levonod az összesből mindjárt látszik hol lenne a listákon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. De még úgy is fél milliárd több mint bármelyik korábbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Biztos hogy Walker halála megnyomta a bevételeket. Értékelés szintjén nem látom, hogy annyival jobb lenne mint a többi epizód. Most csak erre tudok támaszkodni mert én se láttam, sőt egy Furious fant se ismerek. Én az első részt láttam, az tetszett. Jó nők, kocsik és zenék. Mi kell még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Walker halála nagyon hype-olva volt (sőt, még most is tart), a bevételek nagy részét ennek köszönheti a film. Egyébként én sem láttam a széria egy részét sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. OFF Én láttam és szerintem az egyik leggyengébb a szériában. Az egyetlen ami jól sikerült az az ahogy Walker karakterét búcsúztatják. Megható, de ez kb. pár perc. A többi a szokásos közhelyek félgőzzel előadva mintha a készitők is unnák már az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Han halála is hozhatna ennyit Kínában... De tényleg, van valami fogalmunk, hogy mire számíthatunk Kína szerte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. 160 millió körülre saccolják Kínát. Állítólag már hetek óta gőzerővel megy a kampány, levetítették az előző hat filmet is szóval lutri most. Az EP3 pl. kilenc milliót hozott náluk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.