Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Igéretesen hangzik, bár hirtelenjében nem tudom hova tenni, hogy igy elárulnak mindent arról hogy mi jön. Még a pluszba befüzött mellékszálakról is elmondják, hogy pontosan hol fognak tartani a második filmnél. Aki szeretne meglepetéseket az szerintem kerülje az alábbi cikket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Igen, jó dolog és biztató. Nem értem , miért lövik le a poént. Mindenesetre PJ emeli a tétet, és lesznek szép kis akciójelenetek rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Bozótnindzsák szerepelnek majd a Smaug pusztaságában Vigyázat, extrém spoilerveszély! Mit ne mondjak, elég eseménydúsnak ígérkezik a második rész, ezek után félek, hogy mi lesz a harmadikkal. Két verziót tudok elképzelni: vagy megkapjuk a legrövidebb H-GYU-filmet vagy úgy elrontják, ahogy csak tudják (érthetőbben: fölöslegesen túlspilázzák) Ebben a felállásban mindössze a könyv negyede marad a harmadik részre, és GYU-mellékszál nélkül! Irtó kevés akkor is, ha az akció talán ebben lesz a legtöbb. Én is azt tudom tanácsolni, hogy akik nem olvasták a könyvet és/vagy akik a könyv ismeretében is szeretnének meglepetést, ne olvassák el a cikket. Részemről nem várok meglepetéseket, ezért elolvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Hogy tetszik Beorn? Középfölde metálos arca :D http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=85167 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. (szerkesztve) Mint egy favágó sündisznó. A kép minősége miatt nem látni jól, de azok a nagy szürkés foltok ott a fogai? Szerkesztve: 2013. Augusztus 10. - Master Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Smaug(li) nagyon sasolja Bilbo(bby)t. Egy másik kép meg talán választ ad a hordós dologra. Itt-ott azt híresztelik hogy a törpikék valami Elvin király palotájából (Elvinking's palace) menekülnek bennük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Nem elvin, hanem elven, vagyis tünde király, aki az első részben már látott szarvason lovagló Thranduil. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Szóval a tündekircsi. Közben táláltam néhány helyet ahol helyesen írják. Valamiért jó buli lehet egy csomó akárkinrk hogy helytelenül nevezzék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Egy másik kép meg talán választ ad a hordós dologra. Aki olvasta a könyvet, annak nincs szüksége válaszra a hordós ügyben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Vaslábú Dáinról van már kép, hogy fog kinézni? Mert a színész már megvan, elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Ötletes ez a poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. (szerkesztve) Aki olvasta a könyvet, annak nincs szüksége válaszra a hordós ügyben Nem tehetek róla hogy nem tudom hogy innen hányan olvasták és hányan nem. Én például nem ismerkedtem meg vele. Szerkesztve: 2013. Augusztus 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 18. (szerkesztve) És természetesen nincs is ezzel semmi gond. Csak nem egy olyannal találkoztam már (hangsúlyozom: nem állítom, hogy TE is ilyen vagy!!), aki fennakadt valamin az első részben is, holott a dolog a könyvben is benne volt. De nem lényeg egyébként, csak a számat jártatom... megint Szerkesztve: 2013. Augusztus 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Karrde írta valamikor hogy lehet találgatni a hordós ügy kapcsán. Úgy is tettem. Találgattam hogy arról a szituról van-e szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Vaslábú Dáinról van már kép, hogy fog kinézni? Mert a színész már megvan, elvileg. Szerintem korai lenne még bedobni. Sőt, aki nem követi a híreket és nem olvasta a könyvet, annak ez elég spoileres info volt. Ötletes ez a poszter. Szerintem is egész jó. Csak nem egy olyannal találkoztam már (hangsúlyozom: nem állítom, hogy TE is ilyen vagy!!), aki fennakadt valamin az első részben is, holott a dolog a könyvben is benne volt. Ami persze nem jelenti azt, hogy jó is volt. Vagyis egy adaptáció arról szól, hogy átültetünk valamit papírról mozgóképre, és a két média között bizony vannak különbségek, ezáltal nem biztos, hogy minden jól mutat vásznon, ami a könyvben le van írva Példának okáért azt a sziklás részt a végén kihagyhatták volna a filmből. Karrde írta valamikor hogy lehet találgatni a hordós ügy kapcsán. Úgy is tettem. Találgattam hogy arról a szituról van-e szó. Hogyne lehetne, akik olvastuk a könyvet, ne vegyük el a találgatás, filózgatás lehetőségét azok elől, akik nem olvasták És természetesen nem minden úgy lesz a vásznon, ahogy a könyvben volt (főleg a mostani filmnél számítok erre az eddigiek alapján), ezért mi is találgatunk időnként Bár lentebb egy cikkbeli igen lényeges elírás okozta ezt, de legalább a helyére került a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. (szerkesztve) Ami persze nem jelenti azt, hogy jó is volt. Vagyis egy adaptáció arról szól, hogy átültetünk valamit papírról mozgóképre, és a két média között bizony vannak különbségek, ezáltal nem biztos, hogy minden jól mutat vásznon, ami a könyvben le van írva Teljesen igazad van, én mégsem egészen erre gondoltam... de mindegy is. Ami a lényeg, több Hobbit filmmel kapcsolatos fórumban fordultam meg és bizonyos kommentelők olyan alap dolgokon akadtak fenn (egyértelműen látszott, hogy a regényt és a Hobbit (regény) keletkezésének körülményeit még csak hírből sem ismerték) és más kommentelők hiába igyekeztek helyre tenni néhány dolgot a fejekben, szélmalomharc volt. Már előre látom, hogy a hordós témába is bele fognak kötni a film megtekintése után (és persze más dolgokba is). Az első részben is belekötöttek pl a beszélő trollokba (pedig a könyvben is beszéltek) és még sorolhatnám... már előre látom hogy fog menni a hörgés, amikor megszólal Smaug!! Nos én erre utaltam, de lényegtelen.... már így is túl sok szó lett elfecsérelve erre! Szerkesztve: 2013. Augusztus 19. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Hobbit Poszter 1 Hobbit Poszter 2 Hobbit képeskönyv borító Hogy tetszenek a képek? Szép nagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Nekem a borító jön be a legjobban. A többi nem igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Ezek közül a borító a legjobb, de igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 30. Most már a medve-Beornból is láthatunk valamit: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Huh... ő egy fontos pontja a 2. rész megvalósításának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. No majd meglátjuk mit alkot ez a medve-sündisznó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Bizony, én már várom egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Áá nagyon kafa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Ha nem kötném le magam most a Szilmarilok olvasásával, akkor megőrülnék a várakozástól (Hobbit 2). A Szilmarilok után kezdem a Befejezetlen regéket (vagy mi a címe). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. A Szilmarilok eddig hogy tetszik? (Na persze, ha most olvasod először) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Ha nem kötném le magam most a Szilmarilok olvasásával, akkor megőrülnék a várakozástól (Hobbit 2). A Szilmarilok után kezdem a Befejezetlen regéket (vagy mi a címe). Valami olyasmi az "új" címe. Az első kiadásnál módosítottak az angol címen, szóval nekem A Gyűrű keresése címmel van meg, de az angol címe Unfinished tales. Remélem, A Szilmarilok tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Ha nem kötném le magam most a Szilmarilok olvasásával, akkor megőrülnék a várakozástól (Hobbit 2). A Szilmarilok után kezdem a Befejezetlen regéket (vagy mi a címe). És milyen rossz, mikor vége van egy sztorinak. Én például a Harry Potter 7/2-nél voltam lehangolva. Pedig azt is tökre vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. (szerkesztve) Miss, Nute, nagyon tetszik... és most olvasom első alkalommal. Talán korábban írtam, hogy engem a Hobbit első része vett rá arra, hogy Tolkien összes Középföldén játszódó írását elolvassam. Szerkesztve: 2013. Szeptember 1. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.