pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alapján amit a TMP-ben láttunk tőle, számomra eléggé kirívó a többi sith közül. Azok mind sunyi, a "háttérben komponáló" alakok voltak, Maul meg nem volt több számomra, mint egy orvgyilkos Épp ezért volt számomra annyira magával ragadó. Egy igazi, velejéig romlott, vérszomjas fenevad és hidegvérű gyilkos. Nem lehet mindenki olyan konspiratív és világot megváltó terveket szövögető zseni, mint Palpi. Aztán persze a TCW-ben már Maulba is belevitték ezt a vonalat. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb idegen karakter Ahsoka Tano 143p Csupán egy ponttal verta Mault, így az első közös csatájukat elveszítette a sith lovag! :clap: Én is neki adtam a 6 pontot, Maul-nak meg az 5-öt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ashoka helyett a díjat Barriss Offee veszi át. Kicsit különös beszédet mond, ahogy így hallgatom. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hú, most nagy kő esett le a szívemről. Ha Maul "azzal" az egy ponttal nyert volna 'Soka ellen, amit én adtam, akkor nagyon megbántam volna. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Őszinte leszek, nagyon kedvelem Ahsoka karakterét, de ebben a kategóriában csak negyediknek jelöltem, helyet biztosítandó a többi cool karakter számára, akiket máshol nem jelöltek. De sebaj, idén tarolt az ifjú hölgy, miért is ne lenne a legjobb "idegen". Szerkesztve: 2013. Május 4. - Merr-Sonn Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ashoka helyett a díjat Barriss Offee veszi át. Kicsit különös beszédet mond, ahogy így hallgatom. Mi van? Még nem végezték ki? (oké tudom most én voltam morbid, de nagyon haragszom rá ) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Épp ezért volt számomra annyira magával ragadó. Egy igazi, velejéig romlott, vérszomjas fenevad és hidegvérű gyilkos. Nem lehet mindenki olyan konspiratív és világot megváltó terveket szövögető zseni, mint Palpi. De ez a Sidious (Bane) féle sith rend az olyanokra építkezett mint Sidious. Az olyan (epI-es) Maul mentalitásúak, nem tudták volna olyan messzire vinni a Rendet Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Mi van? Még nem végezték ki? (oké tudom most én voltam morbid, de nagyon haragszom rá ) Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Hiába ha egyszer Gascon és Gungi voltak az egyetlenek akik az újak közül bejutottak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Szerintem se Ahsokának kellett volna nyernie. Ebben az évadban viszont húzó név volt... Maulnak drukkoltam. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maulnak drukkoltam. Érdekes, de én is. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. De ez a Sidious (Bane) féle sith rend az olyanokra építkezett mint Sidious. Az olyan (epI-es) Maul mentalitásúak, nem tudták volna olyan messzire vinni a Rendet Tanítványnak ideális az ilyen. Amúgy meg számomra pont Sidious az örök ász Sith, mert ő a "többet ésszel, mint erővel" elvet alkalmazva vitte véghez mindazt, amit korábban semelyik sith (legalábbis évezredekre visszamenőleg). Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. Tudtam. Palpi kiszemelte a kisc*fkát vésztartaléknak. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. :lol: Hiába ha egyszer Gascon és Gungi voltak az egyetlenek akik az újak közül bejutottak. Így van. Ezért kell jelölni minél több embernek. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. És mit mond? Szeretném megköszönni Asajj Ventressnek a kellékekért, a CSF-nek a helyszínért? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Igen, de az új karakterek többsége inkább csak jópofa meg aranyos volt, mintsem lenyűgöző. Ha már idegenek és nem a klasszikus hős-antihős vonal, akkor inkább Ventress vagy Hondo. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. És mit mond? Szeretném megköszönni Asajj Ventressnek a kellékekért, a CSF-nek a helyszínért? Nem, csak annyit mond, köszönöm mesteremnek, Luminara Undulidulidulidulinak, és már le is telik az erre kijelölt egy perc. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én egyébként Ahsokát nem is jelöltem ebben a kategóriában. Valahogy nem esett le, hogy ő is "idegen" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Készülődhettek a legjobb negatív karakterre. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. THERE IS NO MERCY! :evil: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: protonok, neutronok reszkessetek! Ez most az elektronok ideje! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Sidious. Egyértelműen. Ennyivel tartozunk Mr Abercrombie emlékének. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tarkinra szavaztam (minden jelenete nagyszerű volt), de úgy is Sidious fog győzni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tanítványnak ideális az ilyen. Amúgy meg számomra pont Sidious az örök ász Sith, mert ő a "többet ésszel, mint erővel" elvet alkalmazva vitte véghez mindazt, amit korábban semelyik sith (legalábbis évezredekre visszamenőleg). A Palpatine féle hatalomátvétel csupán egy ezeréves folyamat kicsúcsosodása volt. Természetesen az öreg fortélyai is elengedhetetlenek voltak, azonban nem írnám az egészet csak az ő számlájára Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. SIDIOUS, nem kérdés. A vén embör odavág mindenkit Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tarkinra szavaztam (minden jelenete nagyszerű volt), de úgy is Sidious fog győzni. Egy csónakban eveznek, megvan a kooperáció közöttük. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Maul vagy Sidious. Ebben a kategóriában Maul-nak drukkolok, nagyot alakított idén. Napok alatt elérni azt amit Sidiousnak évekbe telt, mégha kicsiben is? Ez azért nem semmi teljesítmény. A vén sz*rkeverő nálam utolsó volt idén. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha negatív karakterek, akkor nálam Sidious az örök befutó. Nála hátborzongatóan lenyűgözőbb főgonoszt még soha sehol nem láttam. A korábbiakban vázoltaknak megfelelően Maul itt is ezüstös, ill. Tarkin fért még fel a dobogóra (a kis görény). (Barriss meg egy kötsög. ) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én Vizslának örülnék a legjobban, de most a "mandalore-iai fan" szól belőlem. A halála bármely mandalore-iai számára dicső volt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.