pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alapján amit a TMP-ben láttunk tőle, számomra eléggé kirívó a többi sith közül. Azok mind sunyi, a "háttérben komponáló" alakok voltak, Maul meg nem volt több számomra, mint egy orvgyilkos Épp ezért volt számomra annyira magával ragadó. Egy igazi, velejéig romlott, vérszomjas fenevad és hidegvérű gyilkos. Nem lehet mindenki olyan konspiratív és világot megváltó terveket szövögető zseni, mint Palpi. Aztán persze a TCW-ben már Maulba is belevitték ezt a vonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb idegen karakter Ahsoka Tano 143p Csupán egy ponttal verta Mault, így az első közös csatájukat elveszítette a sith lovag! :clap: Én is neki adtam a 6 pontot, Maul-nak meg az 5-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ashoka helyett a díjat Barriss Offee veszi át. Kicsit különös beszédet mond, ahogy így hallgatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hú, most nagy kő esett le a szívemről. Ha Maul "azzal" az egy ponttal nyert volna 'Soka ellen, amit én adtam, akkor nagyon megbántam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Őszinte leszek, nagyon kedvelem Ahsoka karakterét, de ebben a kategóriában csak negyediknek jelöltem, helyet biztosítandó a többi cool karakter számára, akiket máshol nem jelöltek. De sebaj, idén tarolt az ifjú hölgy, miért is ne lenne a legjobb "idegen". Szerkesztve: 2013. Május 4. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ashoka helyett a díjat Barriss Offee veszi át. Kicsit különös beszédet mond, ahogy így hallgatom. Mi van? Még nem végezték ki? (oké tudom most én voltam morbid, de nagyon haragszom rá ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Épp ezért volt számomra annyira magával ragadó. Egy igazi, velejéig romlott, vérszomjas fenevad és hidegvérű gyilkos. Nem lehet mindenki olyan konspiratív és világot megváltó terveket szövögető zseni, mint Palpi. De ez a Sidious (Bane) féle sith rend az olyanokra építkezett mint Sidious. Az olyan (epI-es) Maul mentalitásúak, nem tudták volna olyan messzire vinni a Rendet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Mi van? Még nem végezték ki? (oké tudom most én voltam morbid, de nagyon haragszom rá ) Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Hiába ha egyszer Gascon és Gungi voltak az egyetlenek akik az újak közül bejutottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ennek viszont nagyon nem örülök. Annyi jó új idegen karaktert kaptunk idén, kár volt a szavazatokat egy régire pazarolni Szerintem se Ahsokának kellett volna nyernie. Ebben az évadban viszont húzó név volt... Maulnak drukkoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Maulnak drukkoltam. Érdekes, de én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. De ez a Sidious (Bane) féle sith rend az olyanokra építkezett mint Sidious. Az olyan (epI-es) Maul mentalitásúak, nem tudták volna olyan messzire vinni a Rendet Tanítványnak ideális az ilyen. Amúgy meg számomra pont Sidious az örök ász Sith, mert ő a "többet ésszel, mint erővel" elvet alkalmazva vitte véghez mindazt, amit korábban semelyik sith (legalábbis évezredekre visszamenőleg). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. Tudtam. Palpi kiszemelte a kisc*fkát vésztartaléknak. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. :lol: Hiába ha egyszer Gascon és Gungi voltak az egyetlenek akik az újak közül bejutottak. Így van. Ezért kell jelölni minél több embernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akár csak Maul, ő is szabad lábon védekezhet. És mit mond? Szeretném megköszönni Asajj Ventressnek a kellékekért, a CSF-nek a helyszínért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Igen, de az új karakterek többsége inkább csak jópofa meg aranyos volt, mintsem lenyűgöző. Ha már idegenek és nem a klasszikus hős-antihős vonal, akkor inkább Ventress vagy Hondo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. És mit mond? Szeretném megköszönni Asajj Ventressnek a kellékekért, a CSF-nek a helyszínért? Nem, csak annyit mond, köszönöm mesteremnek, Luminara Undulidulidulidulinak, és már le is telik az erre kijelölt egy perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én egyébként Ahsokát nem is jelöltem ebben a kategóriában. Valahogy nem esett le, hogy ő is "idegen" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Készülődhettek a legjobb negatív karakterre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. THERE IS NO MERCY! :evil: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: protonok, neutronok reszkessetek! Ez most az elektronok ideje! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Sidious. Egyértelműen. Ennyivel tartozunk Mr Abercrombie emlékének. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tarkinra szavaztam (minden jelenete nagyszerű volt), de úgy is Sidious fog győzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tanítványnak ideális az ilyen. Amúgy meg számomra pont Sidious az örök ász Sith, mert ő a "többet ésszel, mint erővel" elvet alkalmazva vitte véghez mindazt, amit korábban semelyik sith (legalábbis évezredekre visszamenőleg). A Palpatine féle hatalomátvétel csupán egy ezeréves folyamat kicsúcsosodása volt. Természetesen az öreg fortélyai is elengedhetetlenek voltak, azonban nem írnám az egészet csak az ő számlájára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. SIDIOUS, nem kérdés. A vén embör odavág mindenkit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tarkinra szavaztam (minden jelenete nagyszerű volt), de úgy is Sidious fog győzni. Egy csónakban eveznek, megvan a kooperáció közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Maul vagy Sidious. Ebben a kategóriában Maul-nak drukkolok, nagyot alakított idén. Napok alatt elérni azt amit Sidiousnak évekbe telt, mégha kicsiben is? Ez azért nem semmi teljesítmény. A vén sz*rkeverő nálam utolsó volt idén. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ha negatív karakterek, akkor nálam Sidious az örök befutó. Nála hátborzongatóan lenyűgözőbb főgonoszt még soha sehol nem láttam. A korábbiakban vázoltaknak megfelelően Maul itt is ezüstös, ill. Tarkin fért még fel a dobogóra (a kis görény). (Barriss meg egy kötsög. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én Vizslának örülnék a legjobban, de most a "mandalore-iai fan" szól belőlem. A halála bármely mandalore-iai számára dicső volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.