MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. (szerkesztve) Lentebb már volt erről szó, mert olvastuk néhányan ezt a kiírást. Abban maradtunk, hogy 500 az egész, ha jól emlékszem. Elég kétértelmű ez a szöveg, de hülyeség is lenne, ha külön lenne 500, mert eddig nem úgy volt. Nem ezt sokallom, hanem a vonatjegyet, az egy kész vagyon Szerkesztve: 2006. Október 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Külön van a belépő a filmre. Tehát az egész egy ezresbe fáj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. (szerkesztve) Fene. Hát ez van No, barátnőm éppen most mondta le a holnapot, mert színházba megy helyette. Szerkesztve: 2006. Október 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Nem tudom, miért kell 2*500-ba kerülnie a klubnapnak... A májusi évfordulót sem ünnepelték meg dupla árral, most vajh mi értelme van...? Mindenesetre ott leszek, ha minden igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Írtam Barta Zolinka, ezt válaszolta: "Szia! Pedig teljesen egyértelmű: a film vetítésére a klubrendezvnytől függelenül 500 Ft a jegy, magyarán külön kell érte fizetni. A mozi is most ünnepli a 10. születésnapját, és ezt a vetítést terven felül adják, összekötve a kellemest a hasznossal. Üdv: Barta Zoltán Magyar Star Was Klub " Elég érdekes. Korábban összetudták kombinálni, most nem? Kit érdekel a mozi tíz éves jubileuma? És ezt pont egy kifutott filmmel ünnepli? Vicc!!!! Elég lehúzós szaga van a dolognak. Lehet, hogy el se megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Hát ez érdekes. Mindenesetre szerintem nem kell egyből nekik esni, inkább legyünk hálásak, hogy eddig már 2-szer megnézhettük ingyen a filmet(vagy a klubnap volt ingyen nézőpont kérdése). Valószínüleg nem tudták most úgy kigazdálkodni, hogy a két esemény ne legyen nekik ráfizetés. Szerintem nem érheti szó a ház elejét, akit érdekel a film is mégegyet fizet. Egyébként én úgy gondoltam, hogy azért van odaírva, hogy a "klubnaptól függetlenül", mert ha a klubnapra nem jössz akkor is 500 a mozijegyár, nem pedig 790 vagy az éppen aktuális mozijegyár. Mert amikor egybe volt klubnap, és vetítés egy 500-asért, akkor is lehetett külön jegyet venni a filmre, én azt hittem erre vonatkozott, a "függetlenül". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Persze, én megértem, de nekem így már 3000-be lenne az egész holnapi móka, ami már túl sok. Igen, még 500Ft-os árnövekedés is számít. Ez van. Vagy majd mbemegyek jegy nélkül a klubnapra. Úgyse nézi a kutya se... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Persze nem azt mondtam, hogy nekem se számít 500 forint, sőt. Csak arról az oldalról közelítettem meg, hogy eddig legalább ingyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Most néztem meg a programot megint és észrevettem, hogy megváltozott a mozi neve, mikor utoljár ott jártam Hollywood Multiplex volt, most már Palace, az új tulaj nem jótékonykodik... Őt lehet szídni, valszeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Az egész Hollywood Multiplexet átvette a nyáron a Palace Cinemas. Most már majdnem minden multi az övéké (a Mammut már korábban is az övéké lett). Lehet, hogy a mozi még így is szivességet tett azzal, hogy lesz a film 500-ért. Ody, kb. 200 Ft-ot tudsz spórolni a vonatjegyen, ha csak Zuglóig veszed. Innen addig 50 km, a Nyugati, ami csak egyetlen megállóval van messzebb, már 60, ami legalább 200 Ft különbség,és csak egy megálló. Én legutóbb így mentem Pestre. Ha a Nyugatiban egyből átszáll valaki a metróra,és nem akar csavarogni, akkor akár már Köbánya Kispesten is meg lehet tenni, ugyanis a metrójegy így is, úgy is annyiba kerül. Max. többet kell metrózni. Ja, és Kö-Ki szintén 50 km. Ceglédről még rá kell számolni 20 km-t, ha jól tudom Hazafelé meg mehet lehet ugyanígy, vagy marad az izgi, hogy egy megállót bírjon ki a kalauz, hogy nem jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. KÖ-KI és zugló ugyanannyiba kerül. Már csak a metrójegyet kell lespórolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Metrójegy?Megőrültél? Minek az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Mert ha elcsípnek, az drága mulatság. Tavaj nyáron végig jegyek nélkül utaztam, aztán egyszer elcsíptek... ahogy visszaszámoltam, a bünti pont annyi volt, mint amennyit elfeccöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Hát a DP a Nyugatitól nem túl bonyolult útvonal gyalog, csak kicsit sokáig tart Kb. egy órába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Mert ha elcsípnek, az drága mulatság. Tavaj nyáron végig jegyek nélkül utaztam, aztán egyszer elcsíptek... ahogy visszaszámoltam, a bünti pont annyi volt, mint amennyit elfeccöltem. Engem még életemben nem.Bemondasz valami más nevet és annyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Majd meglátjuk. Már megvettem a jegyet pestig (Zugló). Csalunk a továbbiakban, oszt jó napot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. 1.Hol lesz a találka? 2.Mikor? SimonZ:Sajnos nem biztos hogy holnapra tudom vinni a dvd-t, teljesen elfelejtettem venni üreset.De reggel lehet hogy beugrok valahova venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Jó kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Tali a szokásos, befutunk sorban, és összefutunk valahol a mozinál Obi, ha nem ismersz senkit, szerintem keresd a legnagyobb társaságot, de engem nem nehéz megtalálni, mert a rövid barna hajamban vagy egy hátközépig érő padawan tincs. Arról még SW klubon is meg lehet ismerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ki gyün a nyugati állomásra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Engem se nehéz megtalálni, kitűnök a tömeből a 170 centimmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Mert ha elcsípnek, az drága mulatság. Tavaj nyáron végig jegyek nélkül utaztam, aztán egyszer elcsíptek... ahogy visszaszámoltam, a bünti pont annyi volt, mint amennyit elfeccöltem. Hát igen, de még akkor is van kiskapu, ha elkapnak, azt mondod, hogy otthon hagytad a bérleted, és késöbb bemutatod, az Akácfa utcában, akkor csak 800 ft, nem a helyszíni 4000 vagy mit tudom én mennyi. Másnapra pedig tudsz szerezni kölcsön havertól ismerőstől valami ilyesmit, még ha nem Pesti az ember akkor is. Ja és nem bántásból, de a tavaly LY. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Örülök, hogy ilyen sokan találkozunk holnap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Hát igen, de még akkor is van kiskapu, ha elkapnak, azt mondod, hogy otthon hagytad a bérleted, és késöbb bemutatod, az Akácfa utcában, akkor csak 800 ft, nem a helyszíni 4000 vagy mit tudom én mennyi.Másnapra pedig tudsz szerezni kölcsön havertól ismerőstől valami ilyesmit, még ha nem Pesti az ember akkor is. Ja és nem bántásból, de a tavaly LY. Na ja, csak ezt játszd meg, miközben a haverod kísérgeted, aki életében először van egyedül Pesten és túlvan egy nyolc órás felvételin, s mikor elébe áll az ellenőr, még azt sem érti, miért (amúgy azért szúrtak meg, mert nem átszállójegyünk volt). Hupsz a ly miatt, általában szoktam tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Persze, csak tippet mondtam, minden szitu más, aki tapasztalt bliccelő, jobban otthon van ilyesmikben. Meg például az is, hogy Galambóc utca 28-at kell bemondani címnek, mert nem létezik. Oda aztán küldhetik a csekket. A postás hetente legalább egy tucat csekket dob a kukába. Jah persze 11.ker, 1111. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Kapják itt Odyék a metróspórolási receptet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Kapják itt Odyék a metróspórolási receptet. Alig van már dugi jegyem 2 hónap után megint lyukasztottam, mert szembe jött a drága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Remélem majd készülnek fényképek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Obi1: Nálam mindenesetre lesz egy üres DVD, legfeljebb a következő klubnapra... Ha minden igaz, negyed tizenegy körül fogok megérkezni a DP-be, de lehet, hogy kicsit korábban, a BKV-től függ. Szóval lesz idő dumálgatni kezdés előtt. Pláne, ha a szokásos módon csúsznak... Odyt, Lokatellit, MissKarrdét, Dzséjtet várhatóan gond nélkül megismerem majd, Obi1 pedig majd bejelentkezik valahogy. Rajtam kék ing lesz, sötétkék farmer, meg szemüveg. És egy fekete hátizsák a közelemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ha feltudok reggel kelni, és el tudok menni akkor én viszek vmi gépet.Persze csak egy kis gagyit, de az is több a semminél. Kérlek beszéljük meg hogy hol találkozunk, mert így nekem is könnyebb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.