SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Én alighanem megyek, de úgy néz ki, csak 1-ig érek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Én alighanem megyek, de úgy néz ki, csak 1-ig érek rá. Addig tart nem? Nem hiszem, hogy megint leadnák az ep3-at. Szerkesztve: 2007. Február 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. 2-ig szokott tartani, és én is megyek Bár ez szerintem nem újdonság számodra Zoli, de kár, hogy nem érsz rá tovább Ha valaki tud műsort, szóljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Ha valaki tud műsort, szóljon. Egyelőre az oldaluk se jön be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Valószínüleg én is el tudok menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. A klubnap programja: - Az SE 10. évfordulója alkalmából egy összeállítás az akkori eseményekről - Sculpting A Galaxy kiadvány bemutatása - Két rajongói film, amelyeknek a bemutatását már régebbre tervezték - Kvíz - Kütyüvásár Nem lesz hosszú. Lehet, hogy le se maradok a végéről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hm. Talán megér egy misét, hogy eltoljam a képemet rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Mondjuk lehetne a két rajongói film a Tydirium meg a Second Strike Ezek valahogy fenemód se akarnak elkészülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Én úgy hallottam a Tydiriumot lefújták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) A klubnap programja: Köszi, Zoli Szerkesztve: 2007. Február 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hm. Talán megér egy misét, hogy eltoljam a képemet rá Péntek estig szólj, hogy jössz-e, mert akkor hozom a demot (végre kiírtam ) és a többit Huhh.. a dvd-idet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Péntek estig szólj, hogy jössz-e, mert akkor hozom a demot (végre kiírtam ) és a többit Huhh.. a dvd-idet is Értettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Ezért nem biztos, hogy felmegyek. Majd a tavaszit lesz érdemesebb nézni, hátha akkor a harmincadik évfordulóra nagyobbat alkotnak. Ezek a rajongói filmek meg rohadtul nem tudnak érdekelni. A múltkori is tömény hülyeség volt. Egy van csak, Arrin filmje, amit jó volt látni a múltkor (ugye jól emlékszem, hogy leadták?), és amiben szerintem van SW feeling. Szerkesztve: 2007. Február 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Éllítólag itt jelentik be, hogy kit is fognak meghívni a májusi banzájra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hát ezért a műsorért én sem fogok felutazni (meg amúgy is van a szokásos kifogásom: nincs many... megint legora szórtam el :S ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Éllítólag itt jelentik be, hogy kit is fognak meghívni a májusi banzájra Reméljük kiszivárog a nagy hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. (szerkesztve) Ha szépen megkéritek az ott megjelenő fórumtársakat, akkor majd beszámolnak az elhangzottakról Dzséjt, tényleg kiváló okod van rá Krande, jössz? Azért kérdezem, mert lógok neked egy THX1138-cal, és akkor hozom Szerkesztve: 2007. Február 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Karrde Te a kilenc órási vonattal mész ugye? A zónázóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nagy valószínűséggel Legkésőbb azzal. Elvileg 10-re bent van a Nyugatiban, még némi késés is belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hát nem valami erős műsor. Még nekem is meg kell gondolni, hogy át másszak ezért Pestre. Régebbi időhiány miatt elmaradt programok is jobbak voltak korábban. De csak a társaság miatt megéri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. De csak a társaság miatt megéri. Pontosan Kell egy kis társadalmi életet is élni, és ez még mindig sokkal jobb, mint a helyi kocsma látogatása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Pontosan Kell egy kis társadalmi életet is élni, és ez még mindig sokkal jobb, mint a helyi kocsma látogatása Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát Még jobb, csak az már fórumtalinak minősül, és az nem igen jön össze nekünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Lokatelli: a programok engem eddig sem érdekeltek nagyon, inkább a társaság miatt mentem. Dzséjt: kocsmázni nem ér, mert azon már nem tudok ott lenni. Esetleg nem klubnap után, hanem klubnap helyett kéne menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Esetleg nem klubnap után, hanem klubnap helyett kéne menni. Felőlem mehetünk mellé is valahova Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Hát azért volt pár nap kihagyás a 2 klubbnap között de most végre megint lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Krande, jössz? Azért kérdezem, mert lógok neked egy THX1138-cal, és akkor hozom Tervezem. Ki kéri következőnek? És van egy készletnyi másolatom az 1977-es 80-as 83-as filmekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát Oda lenne many? Vagy az új legóiddal jönnél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Most oda se lenne, de biztos sok rendes ember van itt, aki szívesen meghívna egy körre egy magamfajta nincstelen személyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Most oda se lenne, de biztos sok rendes ember van itt, aki szívesen meghívna egy körre egy magamfajta nincstelen személyt Igen, de mivel jönnél? mikor még az MSN-re sem jutsz fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.