Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Lehet, hogy nem volt annyi, csak 2:40. Fiam, de nagy vagy. Hát most így nézve a képeket gyanús is nekem melyikötökre ütöttem Szerinted Anya elmondott mindent ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Szerinted Anya elmondott mindent ? Na látod, erre nem is gondoltam. Nem én vagyok az apád! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Na látod, erre nem is gondoltam. Nem én vagyok az apád! Asszem elő lesz állítva eme kérdéskörben Anya. Ezt valahogy meg kell magyaráznia, mert az viszont feletébb gyanús lenne ha nem ő szült volna Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (ük)apánk! Nagyon hiányoztál! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.Sajnos engem elkapott a gépszíj(39 fokos láz) így nem tudtam menni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Asszem elő lesz állítva eme kérdéskörben Anya. Ehh... izé... ezen még gondolkodnom kell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.Sajnos engem elkapott a gépszíj(39 fokos láz) így nem tudtam menni. Hátha legközelebb el tudsz jönni. Remélem, azóta jobban vagy. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hát nemigazán, de holnap nem is megyek melózni.Ráadásul rosszkor is jött mert csütörtökön lesz egy vizsgám is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Hátha legközelebb el tudsz jönni. A következőt most már én sem fogom kihagyni, még véletlenül sem! Donát Szerkesztve: 2007. Május 13. - Csabai Donát Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Én is a pénztárcámban tartok mindent, mert úgy praktikus. Mi a fenének rakjak minden kis sz**t külön, ha egyszer elfér egy helyen? OFF Hát ez az . Olyan kicsi pénztárcát kaptam húgitól karácsonyra, hogy se a bérlet se a személyi (könyves alakú) nem fér bele. Nem bánom, hogy így alakult, mert így is egy helyen van, a táskámban és mivel metróval járok, nekem így jobb, hogy nem kell naponta négyszer elővennem a pénztárcámat és abból a bérletet, hanem benyúlok a táskába, kiveszem, bemutatom, elteszem és kész pár mozdulatot spórolok, azelött elég sokat kotorásztam a tatyiba amíg előhorgásztam, persze erről a táska is tehetett, mert nem volt benne kis zseb. On Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Sajnálom Dzséjt , az irataid még előkerülhetnek. A képekhez meg annyit, hogy Derb nekem hagytad ki azt az üres helyet? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Na látod, erre nem is gondoltam. Nem én vagyok az apád! Nahát, milyen családias a hangulat. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Sajnálom Dzséjt , az irataid még előkerülhetnek. A képekhez meg annyit, hogy Derb nekem hagytad ki azt az üres helyet? És mi van ha igen? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. (szerkesztve) Jó volt a klubnap, és még jobb volt utána a fórumtalálkozó. Szisz, Dzséjt, Donát, Frenkie: sajnálom, hogy nem tudtatok jönni... Az iratokat meg talán tényleg visszakapod, Dzséjt, bár addigra lehet, hogy pótolsz is mindent... Obi1: kár, hogy nem jöttél oda hozzánk. Füge: Te meg pókicát néztél fórumtali helyett?! Ejnye! Szerkesztve: 2007. Május 14. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Obi1: kár, hogy nem jöttél oda hozzánk. Ez SZÉGYEN! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Ez SZÉGYEN! Max várnod kell az EpVII premierjéig. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. A képekhez meg annyit, hogy Derb nekem hagytad ki azt az üres helyet? Atlas kelt fel a helyéről még egyet fotózni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Max várnod kell az EpVII premierjéig. Na de miért? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Na de miért? Hát amennyi szerencsém van mostanság.. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Én is nagyon jól elvoltam ami ritka dolog mert társaságba alig járogatok. Nagyon jó volt a társaság és a műsor, örülök hogy találkozhattam a jelenlevőkkel és remélem hogy én is jó társaság voltam nekik. Sajnálom hogy többen nem mentek el mert velük is szívesen taliztam volna de reménykedem benne hogy valamikor arra is sor kerül. Akik elmentek azok végre megtudták hogy kicsoda az a balhés paraszt (és még finom vagyok magamhoz) aki néha-néha felkavarja az állóvizet.. Kár hogy Füge nem maradt velünk, sajna nagyon rövid ideig időzött közöttünk. Röviden ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Örülök, hogy jól érezted magad Rog. Később mégjobb lesz. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Hozzászólás ideje: 2007. Május 14. Atlas kelt fel a helyéről még egyet fotózni Nem is. Füllent. Ne higy neki. Azt a helyet csak neked tartodtam fenn. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Később mégjobb lesz. Milyen értelemben? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. (szerkesztve) remélem hogy én is jó társaság voltam Ha nem így volt akkor az se tragédia. Szerkesztve: 2007. Május 15. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Milyen értelemben? Jobban feloldódsz pl. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Jobban feloldódsz pl. De ha nem a társaságunkban akkor majd belemártogatjuk valami sósavas izébe Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Jobban feloldódsz pl. Arra egyszerübb ha megiszik 5 sört és 2 felest. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Atlas kelt fel a helyéről még egyet fotózni A fene Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Nem is. Füllent. Ne higy neki. Azt a helyet csak neked tartodtam fenn. Persze te vetted rá az erővel Atlaszt, hogy álljon fel fotózni. Tudom én. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. Hozzászólás ideje: 2007. Május 15. A fene Héééé ezt Karrde szokta mondani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.