Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lentebb már volt erről szó, mert olvastuk néhányan ezt a kiírást. Abban maradtunk, hogy 500 az egész, ha jól emlékszem. Elég kétértelmű ez a szöveg, de hülyeség is lenne, ha külön lenne 500, mert eddig nem úgy volt. Nem ezt sokallom, hanem a vonatjegyet, az egy kész vagyon :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Fene. Hát ez van :)

No, barátnőm éppen most mondta le a holnapot, mert színházba megy helyette.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Írtam Barta Zolinka, ezt válaszolta:

"Szia!

Pedig teljesen egyértelmű: a film vetítésére a klubrendezvnytől függelenül 500 Ft a jegy, magyarán külön kell érte fizetni. A mozi is most ünnepli a 10. születésnapját, és ezt a vetítést terven felül adják, összekötve a kellemest a hasznossal.

Üdv:

Barta Zoltán

Magyar Star Was Klub "

Elég érdekes. Korábban összetudták kombinálni, most nem? Kit érdekel a mozi tíz éves jubileuma? És ezt pont egy kifutott filmmel ünnepli? Vicc!!!! Elég lehúzós szaga van a dolognak. Lehet, hogy el se megyek.

Hozzászólás ideje:

Hát ez érdekes.

Mindenesetre szerintem nem kell egyből nekik esni, inkább legyünk hálásak, hogy eddig már 2-szer megnézhettük ingyen a filmet(vagy a klubnap volt ingyen nézőpont kérdése).

Valószínüleg nem tudták most úgy kigazdálkodni, hogy a két esemény ne legyen nekik ráfizetés.

Szerintem nem érheti szó a ház elejét, akit érdekel a film is mégegyet fizet.

Egyébként én úgy gondoltam, hogy azért van odaírva, hogy a "klubnaptól függetlenül", mert ha a klubnapra nem jössz akkor is 500 a mozijegyár, nem pedig 790 vagy az éppen aktuális mozijegyár. Mert amikor egybe volt klubnap, és vetítés egy 500-asért, akkor is lehetett külön jegyet venni a filmre, én azt hittem erre vonatkozott, a "függetlenül".

Hozzászólás ideje:

Persze nem azt mondtam, hogy nekem se számít 500 forint, sőt.

Csak arról az oldalról közelítettem meg, hogy eddig legalább ingyen volt.

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a programot megint és észrevettem, hogy megváltozott a mozi neve, mikor utoljár ott jártam Hollywood Multiplex volt, most már Palace, az új tulaj nem jótékonykodik... Őt lehet szídni, valszeg.

Hozzászólás ideje:

Az egész Hollywood Multiplexet átvette a nyáron a Palace Cinemas. Most már majdnem minden multi az övéké (a Mammut már korábban is az övéké lett).

Lehet, hogy a mozi még így is szivességet tett azzal, hogy lesz a film 500-ért.

Ody, kb. 200 Ft-ot tudsz spórolni a vonatjegyen, ha csak Zuglóig veszed. Innen addig 50 km, a Nyugati, ami csak egyetlen megállóval van messzebb, már 60, ami legalább 200 Ft különbség,és csak egy megálló. Én legutóbb így mentem Pestre. Ha a Nyugatiban egyből átszáll valaki a metróra,és nem akar csavarogni, akkor akár már Köbánya Kispesten is meg lehet tenni, ugyanis a metrójegy így is, úgy is annyiba kerül. Max. többet kell metrózni. Ja, és Kö-Ki szintén 50 km. Ceglédről még rá kell számolni 20 km-t, ha jól tudom :) Hazafelé meg mehet lehet ugyanígy, vagy marad az izgi, hogy egy megállót bírjon ki a kalauz, hogy nem jön :)

Hozzászólás ideje:
Mert ha elcsípnek, az drága mulatság. Tavaj nyáron végig jegyek nélkül utaztam, aztán egyszer elcsíptek... ahogy visszaszámoltam, a bünti pont annyi volt, mint amennyit elfeccöltem.

Engem még életemben nem.Bemondasz valami más nevet és annyi.

Hozzászólás ideje:

1.Hol lesz a találka?

2.Mikor?

SimonZ:Sajnos nem biztos hogy holnapra tudom vinni a dvd-t, teljesen elfelejtettem venni üreset.De reggel lehet hogy beugrok valahova venni.

Hozzászólás ideje:

Tali a szokásos, befutunk sorban, és összefutunk valahol a mozinál :)

Obi, ha nem ismersz senkit, szerintem keresd a legnagyobb társaságot, de engem nem nehéz megtalálni, mert a rövid barna hajamban vagy egy hátközépig érő padawan tincs. Arról még SW klubon is meg lehet ismerni :)

Hozzászólás ideje:
Mert ha elcsípnek, az drága mulatság. Tavaj nyáron végig jegyek nélkül utaztam, aztán egyszer elcsíptek... ahogy visszaszámoltam, a bünti pont annyi volt, mint amennyit elfeccöltem.

Hát igen, de még akkor is van kiskapu, ha elkapnak, azt mondod, hogy otthon hagytad a bérleted, és késöbb bemutatod, az Akácfa utcában, akkor csak 800 ft, nem a helyszíni 4000 vagy mit tudom én mennyi.

Másnapra pedig tudsz szerezni kölcsön havertól ismerőstől valami ilyesmit, még ha nem Pesti az ember akkor is.

Ja és nem bántásból, de a tavaly LY. :)

Hozzászólás ideje:
Hát igen, de még akkor is van kiskapu, ha elkapnak, azt mondod, hogy otthon hagytad a bérleted, és késöbb bemutatod, az Akácfa utcában, akkor csak 800 ft, nem a helyszíni 4000 vagy mit tudom én mennyi.

Másnapra pedig tudsz szerezni kölcsön havertól ismerőstől valami ilyesmit, még ha nem Pesti az ember akkor is.

Ja és nem bántásból, de a tavaly LY. :)

Na ja, csak ezt játszd meg, miközben a haverod kísérgeted, aki életében először van egyedül Pesten és túlvan egy nyolc órás felvételin, s mikor elébe áll az ellenőr, még azt sem érti, miért (amúgy azért szúrtak meg, mert nem átszállójegyünk volt).

Hupsz a ly miatt, általában szoktam tudni :)

Hozzászólás ideje:

Persze, csak tippet mondtam, minden szitu más, aki tapasztalt bliccelő, jobban otthon van ilyesmikben.

Meg például az is, hogy Galambóc utca 28-at kell bemondani címnek, mert nem létezik. Oda aztán küldhetik a csekket. A postás hetente legalább egy tucat csekket dob a kukába. Jah persze 11.ker, 1111.

Hozzászólás ideje:
Kapják itt Odyék a metróspórolási receptet.

Alig van már dugi jegyem 2 hónap után megint lyukasztottam, mert szembe jött a drága.

Hozzászólás ideje:

Obi1: Nálam mindenesetre lesz egy üres DVD, legfeljebb a következő klubnapra... :)

Ha minden igaz, negyed tizenegy körül fogok megérkezni a DP-be, de lehet, hogy kicsit korábban, a BKV-től függ. Szóval lesz idő dumálgatni kezdés előtt. Pláne, ha a szokásos módon csúsznak... :)

Odyt, Lokatellit, MissKarrdét, Dzséjtet várhatóan gond nélkül megismerem majd, Obi1 pedig majd bejelentkezik valahogy. :) Rajtam kék ing lesz, sötétkék farmer, meg szemüveg. És egy fekete hátizsák a közelemben. :)

Hozzászólás ideje:

Ha feltudok reggel kelni, és el tudok menni akkor én viszek vmi gépet.Persze csak egy kis gagyit, de az is több a semminél.

Kérlek beszéljük meg hogy hol találkozunk, mert így nekem is könnyebb lenne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.