Hozzászólás ideje: 2007. Február 11.18 éve Én alighanem megyek, de úgy néz ki, csak 1-ig érek rá. Addig tart nem? Nem hiszem, hogy megint leadnák az ep3-at. Szerkesztve: 2007. Február 11.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 11.18 éve 2-ig szokott tartani, és én is megyek Bár ez szerintem nem újdonság számodra Zoli, de kár, hogy nem érsz rá tovább Ha valaki tud műsort, szóljon.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 11.18 éve Ha valaki tud műsort, szóljon. Egyelőre az oldaluk se jön be...
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve A klubnap programja: - Az SE 10. évfordulója alkalmából egy összeállítás az akkori eseményekről - Sculpting A Galaxy kiadvány bemutatása - Két rajongói film, amelyeknek a bemutatását már régebbre tervezték - Kvíz - Kütyüvásár Nem lesz hosszú. Lehet, hogy le se maradok a végéről?
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Mondjuk lehetne a két rajongói film a Tydirium meg a Second Strike Ezek valahogy fenemód se akarnak elkészülni.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve A klubnap programja: Köszi, Zoli Szerkesztve: 2007. Február 13.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Hm. Talán megér egy misét, hogy eltoljam a képemet rá Péntek estig szólj, hogy jössz-e, mert akkor hozom a demot (végre kiírtam ) és a többit Huhh.. a dvd-idet is
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Péntek estig szólj, hogy jössz-e, mert akkor hozom a demot (végre kiírtam ) és a többit Huhh.. a dvd-idet is Értettem!
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Ezért nem biztos, hogy felmegyek. Majd a tavaszit lesz érdemesebb nézni, hátha akkor a harmincadik évfordulóra nagyobbat alkotnak. Ezek a rajongói filmek meg rohadtul nem tudnak érdekelni. A múltkori is tömény hülyeség volt. Egy van csak, Arrin filmje, amit jó volt látni a múltkor (ugye jól emlékszem, hogy leadták?), és amiben szerintem van SW feeling. Szerkesztve: 2007. Február 13.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Éllítólag itt jelentik be, hogy kit is fognak meghívni a májusi banzájra
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Hát ezért a műsorért én sem fogok felutazni (meg amúgy is van a szokásos kifogásom: nincs many... megint legora szórtam el :S )
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Éllítólag itt jelentik be, hogy kit is fognak meghívni a májusi banzájra Reméljük kiszivárog a nagy hír.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Ha szépen megkéritek az ott megjelenő fórumtársakat, akkor majd beszámolnak az elhangzottakról Dzséjt, tényleg kiváló okod van rá Krande, jössz? Azért kérdezem, mert lógok neked egy THX1138-cal, és akkor hozom Szerkesztve: 2007. Február 13.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Nagy valószínűséggel Legkésőbb azzal. Elvileg 10-re bent van a Nyugatiban, még némi késés is belefér.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 13.18 éve Hát nem valami erős műsor. Még nekem is meg kell gondolni, hogy át másszak ezért Pestre. Régebbi időhiány miatt elmaradt programok is jobbak voltak korábban. De csak a társaság miatt megéri.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve De csak a társaság miatt megéri. Pontosan Kell egy kis társadalmi életet is élni, és ez még mindig sokkal jobb, mint a helyi kocsma látogatása
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Pontosan Kell egy kis társadalmi életet is élni, és ez még mindig sokkal jobb, mint a helyi kocsma látogatása Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát Még jobb, csak az már fórumtalinak minősül, és az nem igen jön össze nekünk
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Lokatelli: a programok engem eddig sem érdekeltek nagyon, inkább a társaság miatt mentem. Dzséjt: kocsmázni nem ér, mert azon már nem tudok ott lenni. Esetleg nem klubnap után, hanem klubnap helyett kéne menni.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Esetleg nem klubnap után, hanem klubnap helyett kéne menni. Felőlem mehetünk mellé is valahova
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Hát azért volt pár nap kihagyás a 2 klubbnap között de most végre megint lesz
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Krande, jössz? Azért kérdezem, mert lógok neked egy THX1138-cal, és akkor hozom Tervezem. Ki kéri következőnek? És van egy készletnyi másolatom az 1977-es 80-as 83-as filmekből.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Kombináljunk: az itteni társasággal meglátogatni a helyi kocsmát Oda lenne many? Vagy az új legóiddal jönnél?
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Most oda se lenne, de biztos sok rendes ember van itt, aki szívesen meghívna egy körre egy magamfajta nincstelen személyt
Hozzászólás ideje: 2007. Február 14.18 éve Most oda se lenne, de biztos sok rendes ember van itt, aki szívesen meghívna egy körre egy magamfajta nincstelen személyt Igen, de mivel jönnél? mikor még az MSN-re sem jutsz fel?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.