Atlas Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Nos, itt az ideje, hogy végre én is elkezdjek aktív fóruméletet élni - bele se merek gondolni, hogy milyen régen ígértem meg Odynak Ennek örömére megosztok veletek egy (remélem) jó hírt: én is :csubi: a klubnapra, illetve a búcsúvetítésre. Ody: ez ugye elég nyomós ok, hogy ellátogass a klubnapra is? Csak könyörgöm, vágd le a szakállad, mert megint nem foglak felismerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Üdv Atlas! Csak a filmre fogunk megérkezni lencivel (alias Darth Metró), és szakállam is lesz. Mindezek ellenére remélem megismersz majd. Én meg most már tudatában leszek annak ki is Plokoom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Még egy kérdés: film után mi lesz? Szétszéledés (azért azt mégse), vagy egyéb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. "Még egy kérdés: film után mi lesz? Szétszéledés (azért azt mégse), vagy egyéb?" Részemről futás, ha minden igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Üdv Atlas! Csak a filmre fogunk megérkezni lencivel (alias Darth Metró), és szakállam is lesz. Mindezek ellenére remélem megismersz majd. Én meg most már tudatában leszek annak ki is Plokoom. Na ezek szerint sikerült döntened. Jól döntöttél, mint Vader az ep6 végén... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Na ezek szerint sikerült döntened. Jól döntöttél, mint Vader az ep6 végén... Igen, szinte most már biztos, hogy megyek. Majd írok privit a részletekről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Na ezek szerint sikerült döntened. Jól döntöttél, mint Vader az ep6 végén... Igen, szinte most már biztos, hogy megyek. Majd írok privit a részletekről. Meg van beszélve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Még egy kérdés: film után mi lesz? Szétszéledés (azért azt mégse), vagy egyéb? Mértéktelen ivászat a legközelebbi kocsmában(van pár a környéken). Én is megyek 11-re.Még sosem voltam klubnapon.Viszont én senkit nem ismerek, nekem könnyü lesz.Kiváncsi leszek, lesz-e bátorságom odamenni valakihez is. Én utána is ráérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Még egy kérdés: film után mi lesz? Szétszéledés (azért azt mégse), vagy egyéb? Mértéktelen ivászat a legközelebbi kocsmában(van pár a környéken). Én is megyek 11-re.Még sosem voltam klubnapon.Viszont én senkit nem ismerek, nekem könnyü lesz.Kiváncsi leszek, lesz-e bátorságom odamenni valakihez is. Én utána is ráérek. Dzséjt alább leírta, hogy Ő hogy fog kinézni, nem lesz nehéz megtalálni, Ő pedig ismer minket és hozzánk invitál. Mi Ody-val fél 2 körül fogunk érkezni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Ok.De mi lenne ha konkrét helyen találkoznánk 10:45 fele, azokkal akik tudnak akkor jönni?Mondjuk jobb oldalon(a pénztáraktól) ahol a filmplakátok vannak.Akkor nem kellene senkit ismerni.Rendben van, hogy leírja valaki a külsejét meg a ruházatát, de ott még 1000 ember van.Ez így eléggé bizonytalan.Ellenben a konkrét helyen csak az az ember állhat aki tudja az infót, tehát itt fórumozik. Javaslat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Plokoom Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Én meg most már tudatában leszek annak ki is Plokoom. De én csak klubnapra megyek. Oké, ez rossz vicc volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Rendben van, hogy leírja valaki a külsejét meg a ruházatát, de ott még 1000 ember van. Viszont csak kettő-három lesz (kettő biztos, az egyik lány, na ő NEM én vagyok ), aki zöld tescos karddal fog a tömeg közepén hadonászni életre-halálra menő párbajban (Tudom, nem vagyok normális ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Remélem, hogy a vonatom nem most fog késni, mert eléggé ki lesz centizve az időm, hogy odaérjek. Lehet, hogy egy órával korábban kellene mennem Lesz még olyan, aki esetleg már 10 körül odaér, mert úgy van közlekedése? Majd nézelődök addig. Csak van egy értelmes könyvüzlet arrafelé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerintem lesznek már néhányan, akik 10 körül ott lesznek a mozinál... mindig vannak. Én a buszom miatt közöttük leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Miss Karrde: Visszafelé mikor akar jönni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Lesz még olyan, aki esetleg már 10 körül odaér, mert úgy van közlekedése? Szerintem én is ott leszek akkor. Még beugrok a Keletinél található kártyás trafikba is amit Atlas említett már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Miss Karrde: Visszafelé mikor akar jönni? Ahogy alakul, nincs eltervezve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Akkor mire odaérek lesz ott már valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Akkor mire odaérek lesz ott már valaki. Mikorra érsz oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Akkor mire odaérek lesz ott már valaki. Mikorra érsz oda? Szerintem korán.A zh-t megírom aztán megyek is.Lehet hogy 10-re már ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Ahogy alakul, nincs eltervezve Én legkésőbb a 20-as gyorsal hazajövök, de ha úgy alakul akkor előbb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Én legkésőbb a 20-as gyorsal hazajövök, de ha úgy alakul akkor előbb is. Az a vonat nálunk is megáll. Majd meglátjuk, mi lesz. Tudsz róla, hogy tegnap menetrend változás volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Tudsz róla, hogy tegnap menetrend változás volt? Nem. Én mindig az Elvirán nézem a vonatokat. Szerintem az aktuális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Még néhány fotó is készült a film után a mozi bejáratánál... Remélem előbb vagy utóbb betudom őket ide linkelni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Én meg felvettem a film első két percét. Utána jöttek a mozisok és majdnem letartóztattak Kellett volna fizetni 100ezer ropit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Még néhány fotó is készült a film után a mozi bejáratánál... Ó, de kár, hogy egyből leléptem a film után. Nem is tudtam,. hogy van fotózás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Nohát ez is megvolt. Szép volt, jó volt, kár, hogy vége lett. Lenci legközelebb ne igyál a film alatt kólát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Átküldtem Plok-nak a mai képeket, remélhetőleg hamarosan feltűnnek a sw.hu-n, aztán ide is be lehet majd szúrni őket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Nohát ez is megvolt. Szép volt, jó volt, kár, hogy vége lett. Lenci legközelebb ne igyál a film alatt kólát. Ja már a film közepénél is nagyon kellett, de aztán a jei írtást megvártam, s csak utána voltam kénytelen kisasszézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Nohát ez is megvolt. Szép volt, jó volt, kár, hogy vége lett. Lenci legközelebb ne igyál a film alatt kólát. Ja már a film közepénél is nagyon kellett, de aztán a jei írtást megvártam, s csak utána voltam kénytelen kisasszézni... Énis 3-4 liter kólát ittam meg a klubon/filmen Már szinte vártam a film végét hogy kimehessek Nemtudod most belinkelni a képeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.