Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Úgy értem, hogy nem jelenik meg semmi se.
Felraktam őket imageshack-re. Úgy elő kell hogy jöjjenek. Szerkesztve: - Rog
Félvér Potterről mi újság? Közösen kéne megnézni majd....

Félvér Pottert másokkal nézem meg, így esetleg veletek nem tudnám megnézni, de ha utána is lenne egy tali, akkor abban benne vagyok :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:

Tegnap sikerült beiktatni a Terminator Megváltást. Hát ez tényleg szuper fil volt!!!!!!! :)

Nem tudom, hogy az amcsik mit finnyáskodnak ezen. Szerintem nem szárnyalta túl a T2-t, de egyenlő jó lett vele. A T1-et és T3-at messze veri.

Spoiler:

Marcus karaktere nagyon tetszett, John is nagyon jó volt. Kyle Reese szintén. A végén mikor felbukkant az első 101-es nagy pillanat volt. Gondolom az idősíkváltozással lehet magyarázni, hogy a 800-asok 850-es energiacellákkal működnek. Gondolom, ha visszaküldik 2029-ben a 2 800-ast, azok már nm azzal fognak. Marcust sajnáltam a végén. Nem lehetne visszahozni őt? Nem lehetne megoldani, hogy a szíve helyet valami mikrochip, vagy valami más működtesse? Hiszen kíborg ő is.

Öszzességében véve nagyon tetszett. 100%. :D

Hozzászólás ideje:
Sajnos nekem közös HP-nézés nem igazán szerencsés, mert a bemutató napján, 23-án egyébként is Pesten van dolgom, és anyuval meg barátnővel megyünk megnézni.

Nekem halasztanom kell, mert épp aznap utazunk nyaralni, de azért kifogom bírni valahogy azt az egy hetet. :)

Hozzászólás ideje:

Nem remake lesz az új Holló film. A forgatókönyv már elkészült.

Újraírják a Pólember 4 forgatókönyvét.

A TS 350 milliónál tart világszerte. McG vállalja az 5-öt, de előtte csinál egy remake-t. Ennyit a 2011-ről.

A Penge 1 főgonoszáról külön film lesz.

Ryan Reynolds lesz Zöld ámpás. A filmet jövőre kezdik forgatni.

TS-es kérdés:

Valaki elmagyarázná nekem Marcus hogy élte túl hogy Arni sziven ütötte

Azt sehogy, mert abba halt bele. Inkább a kérdés az, hogy hogyan tudta újraéleszteni John. Nos, gondolom a mellkasi páncél felfogta az ütés nagy erejét és a szív nem roncsolódott, csupán megszűnt tovább dobogni. Innentől meg mázlija volt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Gondolom az idősíkváltozással lehet magyarázni, hogy a 800-asok 850-es energiacellákkal működnek. Gondolom, ha visszaküldik 2029-ben a 2 800-ast, azok már nm azzal fognak.

A 800-asok mindig is ilyen energiacellákkal működtek, csak a T3-ban a 850-es esetében mutatták (a T2-ben mondja a 800-as, hogy az erőforrása 150 évre elég). A 850-es csak annyiban különböznek a 800-astól, hogy egyrészt van egy tartalék cella, másrészt fejlettebb az emberutánzó programjuk. A két terminator meg akkor és úgy megy majd vissza, ahogy, már nem feltétlen kell 2029-ből startolniuk. Semmi sem alakul úgy, mint azelőtt.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Marcust sajnáltam a végén. Nem lehetne visszahozni őt? Nem lehetne megoldani, hogy a szíve helyet valami mikrochip, vagy valami más működtesse? Hiszen kíborg ő is.

Úgy látszik, ez nem csak az én kívánságom :)

Hozzászólás ideje:
A 800-asok mindig is ilyen energiacellákkal működtek, csak a T3-ban a 850-es esetében mutatták (a T2-ben mondja a 800-as, hogy az erőforrása 150 évre elég). A 850-es csak annyiban különböznek a 800-astól, hogy egyrészt van egy tartalék cella, másrészt fejlettebb az emberutánzó programjuk. A két terminator meg akkor és úgy megy majd vissza, ahogy, már nem feltétlen kell 2029-ből startolniuk. Semmi sem alakul úgy, mint azelőtt.

Akkor gondolom a T1 ÉS 2-ben lévő dolgok is változnak. Üldözések, akciók, meg a termik elpusztítása is 1984-ben és 1995-ben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.