Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. http://www.fn.hu/kultura/20090927/letartoz...oman_polanskit/Tudtam, hogy él ellene a letartóztatási parancs, de nem hittem volna, hogy ez fog történni, főleg mivel kerülte a rizikós országokat Hát 31-32 év után nem semmi, bár szerintem jogos valahol a dolog. Mindamellett sajnálom , nem emiatt, hanem a meggyilkolt felesége és a baba miatt. Hogy ebből a 13 éves kislányból mi igaz, azt nem tudom, bár bevallotta, akkor ott valami lehetett. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Trick r Treat Most néztem meg, nem egy rossz film, szeretem az ilyen filmeket, mikor több szereplőről szól a film és a végén derül ki, hogy mi a közös bennük (pl. 11:14) Nyugodtan megnézheti bárki, annyira nem félelmetes, pedig horror. Szerk: Utánanéztem a filmnek. Múfaja horror-paródia. Hát nem nevettem rajta (annyit, mint pl. a Lesbian Vampire Killersen), bár van 1-2 olyan dolog így visszagondolva, ami indolkolhatja ezt a besorolást. Valamint a omnibusznak hívják ezt a filmkateróriát, hogy sok kis részegységből áll a film. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Year one: egy 7/10 nálam ez a film. az eleje iszonyat bejött, halálra röhögtem magam szal aki szereti Jack Blacket és az ő humorát, annak mindenképpen ajánlom. és tele van jó kis cameokkal: paul rudd, winnie jones, Kyle grass stb én jót derültem rajta, bár a végére számomra kicsit ellangyult. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Danny Trejo menni írtani sok Predator a Predatorsban :D Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. http://i.toynewsi.com/g/albums/Shortpacked/sp-tni163.jpg Komoly. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Gyűn Rorschach....izé, Freddy Krueger. http://www.traileraddict.com/trailer/a-nig.../teaser-trailer (áááásít) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Tegnap megnéztem a Káosz birodalmát. Ééééérdekes egy film volt... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A Kocka rendezője genetikázik 6 Splice fotó Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Neytirit azért hanyagolhatnák már egy kicsit. Jake meg elég hülyén néz ki azon a képen... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Christmas Carol második előzetese: http://www.traileraddict.com/trailer/a-chr...feature-trailer Ody, nem tehetek róla ha egyszer az oldal összedobja a kiírást, pedig nem volt hosszú a link. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Oldie legalább azt kiírhatnád, hogy milyen trailer linkelsz be. Nagyon csábító egy sárga katyvaszt látni, ugrom is át azzal a lendülettel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Warhammer 40000 a láthatáron? "A Gamestar oldalán olvastam, hogy CGI filmet készítenek a Warhammer 40K alapján. Erről a sci-fi univerzumról a wikipedián olvashatsz bővebben. Az alkotás azonban nem a mozik számára készül, bizonyára megrettentek a mostanába látott sci-fi animációs filmek bukásától. Az Ultramarines: The Movie csak DVD-n lesz elérhető. A Games Workshop a Bionicle animációs filmeket is készítő Codex Picturesre bízta meg azzal, hogy hozza össze a CGI produkciót. Jelenleg még egyetlen videó vagy kép sem áll rendelkezésre, de még egy történetmorzsával sem tudok szolgálni, mindenesetre aki ismeri ezt a világot, az el tudja képzelni mit fog majd látni végül. A Gamestar szerint valami olyasmire van kilátás, mint amilyenek a Dawn of War játékban látott kisfilmek is voltak. A hivalatos honlap itt nézhető meg. A hardwired úgy véli a név alapján, hogy a film minden bizonnyal az Istencsászár egyik fia, Roboute Guillima által irányított XIII. Űrgárdista Légióra és annak ténykedéseire összpontosít." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Tegnap megnéztem a Káosz birodalmát. Ééééérdekes egy film volt... Vagyis inkább egy nagy káosz volt? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Vagyis inkább egy nagy káosz volt? Nem, csak annyira elvolt, hogy nagyon nagyon nehezen lehet(ne) megérteni. Állítólag második nézésre már kikristályosodnak a dolgok, de bevallom őszintén, annyira nem tetszett, hogy valaha is meg akarjam nézni még egyszer. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. exkluzív betekintés a Predators forgatókönyvébe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Christmas Carol második előzetese:http://www.traileraddict.com/trailer/a-chr...feature-trailer Ody, nem tehetek róla ha egyszer az oldal összedobja a kiírást, pedig nem volt hosszú a link. Én se tehetek róla, de ez van. Így már jobb, köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. exkluzív betekintés a Predators forgatókönyvébe Ez eszméletlen jól hangzik! Összeszednek a földről hat tökös csávót meg egy csajt, és a Predatorok bolygóján a dzsungelben vadásznak rájuk. Nikolai máris a kedvencem. Na ez moziban nézős lesz azt hiszem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Ez eszméletlen jól hangzik! Összeszednek a földről hat tökös csávót meg egy csajt, és a Predatorok bolygóján a dzsungelben vadásznak rájuk. Nikolai máris a kedvencem. Na ez moziban nézős lesz azt hiszem. Bizony, bizony, moziba nézős, és jól hangzik nagyon. Nikolai rulez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Nikolai rulez Már a fantom képe is hatalmas azzal a gépkarabéllyal. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. És itt van magyarul is, hogy Oldie meg a többiek is értsék http://www.avpuniverzum.hu/wordpress/?p=1288 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Éppen az előbb jártam utána. Nagyon nem lelkesültem be még valahogy. Biztos túl lelombozodó volt az első infóözön a forgatókönyvről Az valami rémes volt. Az első trailer után aztán lehet, hogy tepernék is a moziba Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. De ez egy új forgatókönyv alapján forog szerencsére, a régi ezer éves piszkozat csak érdekességként volt jó. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Oldi, puszi a homlokodra! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Jelentem átjött Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. 5 Zombieland részlet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Na ez a Predators nagyon jól hangzik. Azt hiszem megvan mit nézek meg még a Vasember 2-őn kívűl jövőre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Egy másik forrás szerint is David Goyert szeretnék felkérni a Szellemlovas 2-re forgatókönyvírónak. Goyer-nek volt már egy jó ötlete az első részhez is, de azt elvetették, mert túl brutális lett volna. De most úgy tűnik Goyer felhasználná azokat az új filmhez. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. "Nagy anyagi zűrben van Derek Anderson és Victor Kubicek, ezért eladnák a Terminátor jogait, ami szerintük 60 millió dollárt ér. A Terminátor 4 nem volt sikeresnek mondható a mozikban, a dvd bevétel talán majd javít a helyzeten. Charlize Theron örülne, ha ő lehetne Macskanő a következő Batman filmben.' Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.