Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hagyján. David Taylor: Vadállatok orvosa? Ott egy "kézzel nevelt" gorilla a gondozóit meg az állatorvost meg az állatkert igazgatóját csereberélgette, de valakinek ölelgetődnie kellett mindig. Amikor banánba rejtett altatóval próbálták elkábítani, merő önzetlenül beletömte azt az aktuális kedvencébe -az mekkora! Meg mikor a kábított gorilla kinyúl a kocsi ablakán, és elkapja a biciklis ruciját! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ez a Taylor-os sztori nekem nem mond semmit se. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ez a Taylor-os sztori nekem nem mond semmit se. Egy állatorvos kalandjait írja le, aki főleg vadállatokra, cirkuszi állatokra specializálódik. Érdemes a könyvet elolvasni, nagyon aranyos. Megtörtént eseményeket ír le. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Egy állatorvos kalandjait írja le, aki főleg vadállatokra, cirkuszi állatokra specializálódik. Érdemes a könyvet elolvasni, nagyon aranyos. Megtörtént eseményeket ír le.Világos. Talán majd egyszer sort kerítek rá. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. A Wolverine 2-ről, Deadpoolról és Magnetóról. "Lauren Shuler-Donner az X-Men filmek producere az Empire-nek mondott néhány érdekességet a Wolverine folytatásáról. "Eredetileg azt a sztorit akartuk az első Wolverine részben felhasználni, amit most a másodikban, de a Fox fejese Tom Rothman ragaszkodott hozzá, hogy először egy eredettörténetet kell bemutatnunk. A második rész Wolverine és Mariko kapcsolatára fog fókuszálni, nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, mivel ez a sztori olvasható volt a képregényekben, eléggé ismert. A filmhez mindenképpen egy A+ kategóriás írót akarunk megnyerni és Chris McQuarrie forgatókönyvíró (Valkűr, Közönséges bűnözők) pont megfelelő erre a feladatra. Mi lehet klasszabb annál, ahogyan az ellenfelek másféle stílusban küzdenek egymással? Mariko apja rúd-szerű fegyvert fog használna Wolverine-nel szemben. A második részben lesznek szamurájok, nindzsák, katanákkal és egyéb hasonló fegyverekkel fognak harcolni egymással a szereplők" -nyilatkozta Donner Ezen kívült azt is elmondta, hogy nem érzi problémának azt, hogy Ryan Reynolds elvállalta a Zöld Lámpás szerepét is, ettől függetlenül még mindig ő játszhatja el Deadpoolt a mozifilmben. A producer azon van, hogy a Wolverine-ben látott Deadpoolt elfelejtsék a nézők és újra akarja kezdeni a figurával az alapoktól, ezúttal teljesen a képregényre fognak támaszkodni. A Magneto mozi se fog elkészülni egyhamar, Donner szerint David S. Goyer kiváló forgatókönyvet írt, de a teendők listáján a legutolsó helyet foglalja el a film. 5 éven belül biztosan nem fognak hozzálátni a forgatáshoz és Ian McKellen nem fog szerepelni az alkotásban, ugyanis ez egy eredettörténet lesz és egy sokkal fiatalabb színészre lesz szükségük. Az X-Men 3-ban egy úgynevezett Lola elnevezésű technológiát használtak, hogy megfiatalítsák Patrick Stewart-ot, amit tudnának használni a Megneto film esetében is, de mivel az eljárás iszonyat drága, így a Magneto is nagyon sokba kerülne." Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. A Wolverine 2-ről, Deadpoolról és Magnetóról. A Magneto mozi se fog elkészülni egyhamar, Donner szerint David S. Goyer kiváló forgatókönyvet írt, de a teendők listáján a legutolsó helyet foglalja el a film. 5 éven belül biztosan nem fognak hozzálátni a forgatáshoz és Ian McKellen nem fog szerepelni az alkotásban, ugyanis ez egy eredettörténet lesz és egy sokkal fiatalabb színészre lesz szükségük. Az X-Men 3-ban egy úgynevezett Lola elnevezésű technológiát használtak, hogy megfiatalítsák Patrick Stewart-ot, amit tudnának használni a Megneto film esetében is, de mivel az eljárás iszonyat drága, így a Magneto is nagyon sokba kerülne." Ezt sajnálom kicsit. Legalább pár perces jelenete lehetne. Nagyon eltalálta Magneto karakterét. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Ezt sajnálom kicsit. Legalább pár perces jelenete lehetne. Nagyon eltalálta Magneto karakterét. Így van. Talán, ha azzal fejeznék be a filmet, hogy Erik Charles ellen fordul, akkor több is lehetne, mint pár perc. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. A Közönséges bűnözők bejövős film. A magyar szinkronban jó hülyén oldották meg a magyar hapi szövegelését. Jobb lett volna ha úgy jártak volna el a szinkronmelósok mint ahogy a Vaspasasnál is eljártak az ottaniak. Az eredeti verzióban azért valamivel normálisabb. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. A Közönséges bűnözők bejövős film. A magyar szinkronban jó hülyén oldották meg a magyar hapi szövegelését. Jobb lett volna ha úgy jártak volna el a szinkronmelósok mint ahogy a Vaspasasnál is eljártak az ottaniak. Az eredeti verzióban azért valamivel normálisabb. Az egyik kedvenc filmem, pedig általában nem stílusom, de ez valami eszméletlen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Az előbb fejeztem be a Pandorumot. Vannak benne jó pillanatok és a vége is ütöget de nem könyvelném el sokszornézősnek. DVD-n valamikor azért még megnézem egyszer. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ezek a ruszkik... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ez mind szép és jó, de mi a címe és mikor mutatják be? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ma megnéztem a Sürgetsz-et. Kicsit jobban bejött mint gondoltam de amúgy nem egy nagy eresztés. Willis bá' mindenképp kap tőlem egy jó pontot mert egész frankón adta a lestrapált FBI-ost. A vége tetszett a legjobban de csak azért mert egy kicsit FF-hangulata van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Dzsedáj Klúni Gyuri nagyon laza gyerek. Á, meg kell nézni Erről eszembe jutott, hogy barátnőmmel ma megnéztük a Moulin Rouge-t, és még mindig zseniális filmnek tartom Az egyik kedvenc filmem, pedig általában nem stílusom, de ez valami eszméletlen! Hasonlóan vagyok én is vele Ma megnéztem a Sürgetsz-et. Én is ma nézem, rohanok is mindjárt családdal Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Csillagpor: 8/10 Pontosan ilyennek kell lennie egy vasárnap esti pihentető mozilőrének. Finom volt. A királyfik meg haláliak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Krande, én azért mozlőrének ezt a filmet nem nevezném Nem is írtam tegnap, hogy jártam a hétvégén. Barátnőmmel mentünk moziba, a Művészben néztük meg a Két szerető című filmet (jó volt, emberekről szóló, legalább a barátnőmmel be lehet ülni ilyenekre is ), és mivel a mozi most 20 éves, októberben hétvégente néhány filmre 20 Ft a jegy Erre is annyi volt, barátnőm tesója mindjárt meg is hívott minket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Vexille PERFECT! Csípem az ilyen félig rajzolt, félig meg komputer animált filmeket. A sztori is remek volt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. VexilleEddig nem hallottam róla, de érdekesnek néz ki Ha lesz rá időm és energiám megnézem Viszont ma vettem egy kis DVD pakkot (Sziklák Szeme 1-2, Ismeretlen hívás, Mezsgye, Fűrész 1-2, Karácsonyi lidércnyomás) a szünetre Lesz mivel eltöltenem a hosszú hétvégét meg a jövő hetet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Másik Wolverine 2 hír. "Bár Farkas, vagyis Rozsomák eredetfilmje a bevételek (és a közönség visszajelzése) alapján csalódást okozott, a gyártó stúdió nem tett le arról, hogy folytatásokkal lássa el a Wolverine-sagát, melyben az adamantiumkarmú hős a tervek szerint végre valóban eljut Japánba. Minderről Lauren Shuler Donner, az egyik producer nyilatkozott az Empire-nek. Donner elmondta, hogy az összes X-Men projekt közül a Wolverine 2. áll a legjobban, főleg azért, mert a történetét eredetileg az első részben akarták felhasználni, de a Fox egyik feje, Tom Rothman azt mondta, hogy jobb lenne az eredettörténettel kezdeni. A második rész Rozsomák és Mariko kapcsolatára koncentrálna, utóbbi egy japán bűnszervezet fejének lánya. Mivel képregény-karakterről van szó, így a történet szerencsére már megjelent korábban (Chris Claremond és Frank Miller írta), így azon nem kell annyit agyalni, de ettől függetlenül egy első osztályú forgatókönyvíró, a Közönséges bűnözőkért Oscart is kapott Chris McQuarrie fog dolgozni a szkripten. (A hitelesség kedvéért a film forgatására is japán helyszíneken kerülne sor.) " Deadpool rebbot? "Az X-Men-rajongók által talán legjobban várt önálló film Deadpoolé lehet. A karakter már feltűnt az X-Men kezdetek: Farkas című filmben is, de a készítők nem feltétlenül akarnak foglalkozni Deadpool azon megjelenésével, inkább rebootolnák a mutánst. Lauren Shuler Donner, a mutánsfilmek egyik producere, a már korábban említett Empire-interjúban a Deadpool-mozi jelen állásáról is ejtett pár szót. Először is arról beszélt, hogy szíve szerint figyelmen kívül hagyná a Wolverine-film Deadpoolját és a nulláról kezdene neki a karakter megalkotásának, ami nem rossz ötlet, tekintve Hugh Jackman filmjének egyik befejezését. A producer nem érzi gondnak, hogy Ryan Reynolds egy másik szuperhős, Green Lantern bőrébe is be fog bújni, hiszen annak idején Harrison Ford is jó Han Solo és Indiana Jones volt, s a nézőket sem zavarta össze a kettősség. Ráadásul Green Lantern teljesen más karakter, mint Wade Wilson. A tervek szerint a Deadpool-film hangvétele, ha megvalósul, akkor sötét lesz és mégis poénokkal teli, s az ígéretek szerint egy nehezen elmesélhető történeten fog alapulni. Jelenleg a producerek az írókkal, írójelöltekkel tárgyalnak és remélhetőleg novemberre el fog dőlni a forgatókönyvíró személye. A meglehetősen innovatív film egyik eleme a "negyedik fal" ledöntése lesz, vagyis a karakter ki fog szólni a nézőkhöz, tudni fogja, hogy csak egy film szereplője. Legalábbis ez a terv - hogy a Fox mit szól majd hozzá, idővel kiderül." Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Az X-Men-rajongók által talán legjobban várt önálló film Deadpoolé lehet. A karakter már feltűnt az X-Men kezdetek: Farkas című filmben is, de a készítők nem feltétlenül akarnak foglalkozni Deadpool azon megjelenésével, inkább rebootolnák a mutánst. [...] a karakter ki fog szólni a nézőkhöz, tudni fogja, hogy csak egy film szereplője. Legalábbis ez a terv - hogy a Fox mit szól majd hozzá, idővel kiderül." Nálam ezzel a kettővel már el is kaszálták a filmet. Kardfogot még beveszi a gyomrom, és el tudom képzelni, hogy az X-men 1-ben és a Farkasban is más-más Kardfog van (az én szememben semmiképpen sem lehetnek egyek), de Deadpool elég egyedi darab. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Lesz mivel eltöltenem a hosszú hétvégét meg a jövő hetet De jó a sulisoknak :P Nekem is lesz pár film, amit megnézek, muszáj lesz a gépemről fogyasztani őket. Windowst kell telepítenem, mielőtt végleg meghal az egész a gépemen Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megnéztem a Surrogates-t.Valami irdatlan rossz.Megkockáztatom, hogy ez Willis legrosszabb filmje.Először is nagyon rövid emiatt nincs idő a cselekmény kibontakozására, a story meg olyan gyermeteg, hogy lehet ,hogy gyermek is írta. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Nálam ezzel a kettővel már el is kaszálták a filmet. Kardfogot még beveszi a gyomrom, és el tudom képzelni, hogy az X-men 1-ben és a Farkasban is más-más Kardfog van (az én szememben semmiképpen sem lehetnek egyek), de Deadpool elég egyedi darab. Deadpool az egyik legnagyobb dumájú karakter az egész képregényvilágban Póki mellett. Én nagyon várom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Rájöttem, hogy ez a Cameron papa úgy néz ki, mint Bobby Davison Meg arra is, hogy én ezt a "reboot" szót már úgy gyűlölöm, hogyha meglátom Revan írását, már pörgetem is tovább... Off Jut eszembe, Miss, tegnap akartam írni, de Explorerrel nem engedett be a rendszer, szóval köszi, hogy kijavítottad a hibámat, mert törekszem a nyelvtani tökéletességre mostantól 'irtani' lesz On Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Reboot, remake, ezek már bennem is viszolygást keltenek. Ráadásul még sandában nézek ezekre, mióta J. J. Abrams egy elegáns húzással elkészítette a Star Treket, ami egy reboot-sequel-prequel lett, ezzel megmutatva, hogyan kéne ezt az egészet alkalmazni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Péntektől a mozikban az Avatar három perces második trailerje. Neten valszeg HD-ben csak jövőhéttől nézhető meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Ne is mondjátok, majd falra mászok én is tőlük Az egész X-menesdi amúgy is kezd egy káosz lenni a hírek alapján. Off Donát, szívesen Törekszem én is hasonlóra, csak nem sikerül Dzséjt, szerintem elgépeltél egy szót (sandábban) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Péntektől a mozikban az Avatar három perces második trailerje. Neten valszeg HD-ben csak jövőhéttől nézhető meg. Egész pontosan 29-én fog érkezni a HD trailer. Pénteken meg a mozikban. Gondolom péntektől jönnek majd a kamerás rossz minőségű felvételek. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Péntektől a mozikban az Avatar három perces második trailerje. Három és fél. :( Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.