Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Lehet utólag tette bele Cameron Spoiler: lol csak fanmade tényleg Sajnálom én is! De jó poén volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Igaz, poénnak jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Selfridge asztalán lehetett volna egy kis Artu, elvégre abban a világban is létezik az SW... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Selfridge asztalán lehetett volna egy kis Artu, elvégre abban a világban is létezik az SW... Lehet, hogy akkorra már elfeledték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Az érdekes lenne, ha George Lucas rendezné az Avatar 2-t. Cameron átadná neki a rendezés jogát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. (szerkesztve) A hegylakó azaz a felvidéki Hát ezt le kellett öblítenem egy kis eredeti szinkronos verzióval. Én anno ezt a verziót néztem rongyosra VHS-en. Egyszer előfordult hogy egy nap háromszor egymás után megnéztem. Nagy ász volt nálam egy ideig ez a múvi. Szerkesztve: 2010. Január 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Az érdekes lenne, ha George Lucas rendezné az Avatar 2-t. Cameron átadná neki a rendezés jogát.Minek adná neki? Lucas inkább foglalkozzon a sorozatokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Sokan inkább azt mondanák, hogy Lucas adja át az új SW-k rendezését Azért arra mostmá tényleg kíváncsi lennék, hogy napjában hányszor nézz rá Lucas az Avatar bevételi listáira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Sokan inkább azt mondanák, hogy Lucas adja át az új SW-k rendezését Hála isten, hogy nem adta át senkinek. Csal elb*szták volna. Azért arra mostmá tényleg kíváncsi lennék, hogy napjában hányszor nézz rá Lucas az Avatar bevételi listáira Nem hinném, hogy álmatlan éjszakákat okoz neki. Már annyi pénze van, hogy három életre is elég lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Nem hinném, hogy álmatlan éjszakákat okoz neki. Már annyi pénze van, hogy három életre is elég lenne. Ezek után Cameronnak is van mit a tejbe aprítania Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Hála isten, hogy nem adta át senkinek. Csal elb*szták volna. Irvin Kershner és Richard Marquand sem b*szták el Nem hinném, hogy álmatlan éjszakákat okoz neki. Már annyi pénze van, hogy három életre is elég lenne. Vagy rendezhetne belőle tíz Avatart, és még maradna is neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Ezek után Cameronnak is van mit a tejbe aprítania az se azért csinálta a filmet nyilván, mert már csöveznie kellett. Egy T2 és titanic után nyugodtan elmehetett volna nyugdíjba. ezek a rendezők már nem a pénzért dolgoznak, hanem mert élvezik. Főleg a stúdiók fantáziáját mozgatja a bevétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Irvin Kershner és Richard Marquand sem b*szták el Nem hát, mert Lucas ott volt a s*ggükben és felügyelte őket. Az új trilógiánál azt mondta, hogy miért ne rendezné ő amikor úgy is ott lenne végig a forgatáson? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Nem hát, mert Lucas ott volt a s*ggükben és felügyelte őket. Persze, de ha másnak adta volna, gondolod, hogy nem lógott volna azoknak is a hátsójukban? Nem olyan ember, mint Spielberg, aki átadja másnak, aztán az egész forgatás alatt egyszer jelenik csak meg (Jurassic Park III). Persze jobb, hogy ő rendezte, de nem tudhatjuk, mi lett volna, ha valaki más kapja meg. Az előző két (három, ha a TCW-t is számoljuk) eset sem sült el rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Persze, de ha másnak adta volna, gondolod, hogy nem lógott volna azoknak is a hátsójukban?Mint írtam alább, épp ezért nem adta másnak. Minek amikor ő is megtudja csinálni és nem kell bajlódni egy másik rendezővel, hogy átadja neki mit is szeretne látni? Rendezi a rendezőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Én Cameron helyébe másnak adnám az Avatar 2-3 rendezés jogát, mint tette azt Lucas 77-ben az SW sikere után. Ezzel az Avatarral valszeg utoléri vagy felzárkózik a Titanic mellé. Nézzük meg mihez kezdenek a folytatással más jó képességű rendezők és írók. Cameron meg rendezze nekem a Battle Angelt! Arra várok , és elvileg azt is akarta, csak közbeszólt az Avatar. Grr... Ami persze nem baj, de akkor is na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Szerintem meg ne adja másnak. Főleg úgy, hogy közben a Battle Angelt forgatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Uh ez a cikk is Szexszel adják el az Avatar DVD-t http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/01/...z_avatar_dvd-t/ Kommenteket nézve ettől csak el megy az ember kedve a filmtől. Hajszexet nem kéne erőltetni de tényleg..Én speciel ellenzem Cameron döntését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Cameron összefutott Herr Boll-lal? Ő mondta, hogy egy filmet csak a szexxel lehet eladni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Planet 51 Jópofa, szórakoztató kis animációs film! A poénok nagyot ütnek, nagyon jó utalások vannak a klasszikus sci-fi filmekre (pl.: Alien kutya, hát majd behaltam rajta vagy a Star Warsos idézetek!). Akik szeretik az animációs filmeket, azok tekintsék meg, felhőtlen szórakozásban lesz részük. Végre egy film, amiben mi vagyunk az idegenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Nincs még messze a dvd-kiadás, hogy már most azon agyalnak, hogyan marketingeljék meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Halálos közellenség Vincent Cassellel.Nagyon jó film, egy hirhedt francia bűnözőröl szól, aki tényleg létezett.Cassell zseniálisan játsza a szerepet, mintha ráöntötték volna.Már a játéka miatt is érdemes megnézni.Amiért még jó, hogy átadja a hetvenes évek Alaine Delon krimijeinek a hangulatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Uh ez a cikk isSzexszel adják el az Avatar DVD-t No ez egy remek bulvárhír melyen lehet csámcsogni. Cameron nem hinném, hogy ezt a DVD reklámozására mondta volna, egész egyszerűen a lap szerkesztői szépen montázst alkottak a szavakkal és a DVD kiadással. Vagy csak ezt ragadták ki a promóból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Halálos közellenség Vincent Cassellel. Vincent Casselt csípem, talán ha belebotlok, kap egy esélyt a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. És ezt olyasvalaki mondja, akinek a Star Wars az egyik kedvenc filmje... Igen, csakhogy a Star Wars - a technikai újítás mellett - szórakoztatni akart, nem mindenképpen magvas gondolatokból álló mondanivalót a történetbe passzírozni erőteljesen és eltúlzóan, hogy mindenki azonnal felfogja. Úgy látom nem fogok kimászni a nem tetszett és fikázom a filmet kategóriából, azért újra kihangsúlyozom, hogy jól szórakoztam rajta, de nekem csak egy film a sokból. A filmről folytatott vitát sem akarom a végtelenségig folytatni, de annyit még megjegyeznék, hogy Cameron eddigi filmjeiben is megjelentek a világméretű, vagy azon túli hatalomra törő mamut cégek és a profit hajszolásból eredő szándékosan, vagy akaratlanul okozott veszélyek. Azonban pl. a Terminátorban, vagy az Aliensben ez nem tolakodott át ilyen durván a képünkbe a szórakoztató történeten keresztül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. A Universal Soldier 3 - 6,8on áll az imdb-n. Magoson már le lehet szedni DVD minőségben. Hát lehet megnézem. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Aki filmtörténeti alkotást szeretne nézni, ajánlom a ma esti Retek klubbon lévő filmet, az SOS Mallorcát http://www.rtlklub.hu/videok/79211 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Aki filmtörténeti alkotást szeretne nézni, ajánlom a ma esti Retek klubbon lévő filmet, az SOS Mallorcát http://www.rtlklub.hu/videok/79211 Jujj, én először azt hittem, komolyan mondod! :D Aztán belenéztem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Avatar-Real 3D Nos gyerekek, nem is tudom, hogy hol kezdjem. Ez így másodjára duplán ütött. Az utóbbi napokban már épp csillapodni látszott bennem az Avatar "láz", erre föl.....erre föl mikor elindult a film egy "új" csodának voltam szem és fültanúja. Fantasztikus volt. Ugyanúgy végigizgultam, meghatódtam a jeleneteken, széles vigyorral fogadtam újfent mikor meglódulnak a Sámsonok, a Skorpiók, bedübörög a Valkür és a Sárkány...... Teszek én a fanyalgókra, ez kérem szépen nekem egy új Star Wars varázs. És mostmár nem éreztem semmiféle vontatottságot, elröppent az a két és fél óra. A zene fantasztikus, a távoli totálok, a fényképezés, a sztori szuper, most alkalom nyílt rá, hogy jobban belemélyedjek a háttérbe, főleg miután egy fórumozó Ejwa mitoszát elolvastam...és igaza van. A 3D-t nem is említem, nélküle is élni fog ez a film, nem ez adja a tartalmát, hanem éppen ő idomul a tartalomhoz. Azt hiszem ha lenne elég zsém már holnap mennék vissza rá Sajnos a moziról nem ennyire rózsás a kép, mert egyrészről új módi ütötte fel a fejét, a polárszeművegeket nem tasakkal együtt adják, hanem műanyag "tejesládából" :S Bazz, csak néztem mikor a kezembe nyomtak egy foltos mocskos szemüveget. Még itthon pedig a fejembe volt, hogy visszem amit még anno megtartottam magamnak, de én hülye.... Noh mindegy, az IMAXnál is a harmadik szemüveg lett jó ( annyi pénzért amennyiért a jegyek kerülnek el is várható, hogy tökéletes tisztaságú legyen), itt elég volt a második, de még azt is meg kellett törölnöm. Szóval aki menne a Westendbe ( máshol nem tudom, hogy átálltak e erre az új módira) és megvan neki véletlenül egy korábbi amit még haza lehetett vinni, az ne hagyja otthon. És most még a piszok lépcsőfények is tükröződtek a belsejébe. De ez már kevésbbé volt zavaró, de ilyenből tanúl ugye az ember. A MÁV meg megrohadthatna. Nem is részletezem. A lényeg, hogy az Avatar egy fantasztikusan jó film. A képminőségen túl nagy változást nem érzékeltem, sajna itt is a szemüvegen keresztül kissé sötétnek találtam és a feliratot is jobban kiemelhették volna. A különbség...nos igen, a képméretben leledzik. Ez az IMAX javára billenti a mérleg nyelvét. Hang. Fenomenáális! Jobban gyomronvágott mint az IMAXBan, igaz, ott mintha lágyabb lett volna, itt pedig amolyan, igazi falrengető Persze nem túl jók a szélsőséges tartományok, valahol a kettő között képzelem el a tökéletest. 10/10 Most második nézés után megkapja tőlem azt az egy pont pluszt melyet múltkor "elvettem" tőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Avatar-Real 3D Én azt hiszem, Sanyival meglepjük egymást szülinapunkra. Még egyszer megnézzük mi is! Örülök, hogy nem csökkent a lelkesedés. Full így éreztem én is. (Én vittem üvegtisztítót, kellett nekem is. Ami még zavart, de hamar lerendeztem: Mellettem két cicababa próbált beszélgetni film alatt. Hamar beléjük fojtottam a szót! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.