Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mi az a Tron? Már hallottam erről a filmről, miről szól? Na most ástad el magad előttem végleg Na jó, nem is. A Tron a világ első olyan filmje, amiben először használtak 3D-s CGI-t. Amúgy Disney film és a maga nevében nagyon aranyos. Készült belőle egy marha jó FPS játék is, meg most jön majd a folytatás. Jeff Bridges (Iron Man), Bruce Boxleitner (Babylon 5) David Warner (A majmok bolygója remake) és Cindy Morgan játszik benne. Ez a DVD összefoglaló viszont jól leírja, hogy miről nem szól a film Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Én a Tront csak akkor láttam amikor a Disney mozidélutánban adták. Nem is emlékszem belőle sokra. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Állítólag jövő héten jönne a Predators első trailere. akkor úgy látom a Tront már megválaszolták. A Predik trailere meg jöhetne. Bár gondolom inkább erősen treaser lesz ha lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. (szerkesztve) Én úgy tudom hogy jövő pénteken egy jelenetválogatást fognak nyomogatni és zártkörű parti lesz mert azok láthatják akik ellátogatnak a South by Southwest film fesztiválra. Szerkesztve: 2010. Március 4. - Rog Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Érdekesnek tűnik ez a Tron. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Piszok kiíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből a Tron Legacyból. A képek marha jók, bár már valami új trailert néznék belőle. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Piszok kiíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből a Tron Legacyból. A képek marha jók, bár már valami új trailert néznék belőle.Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból Mikor nézed Phobos? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mikor nézed Phobos?Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Hány kiló anyagot viszel ezekre az előadásokra? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hány kiló anyagot viszel ezekre az előadásokra? Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Cuccal az igazi nézni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Üljél be az Alice-ra, előtte adnak trailert a Tronból A Tron úgy csábít, nagyon hív! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Cuccal az igazi nézni. Majd az első előadás után meglátjuk hogy tényleg kell-e hozzá. Ha igen, felkeresek egy elosztót Az biztos, hogy akkor nagyon átjön a múvi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A Tron úgy csábít, nagyon hív! De rég hallottam ezt a sort Majd meg kéne mostanában nézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Majd az első előadás után meglátjuk hogy tényleg kell-e hozzá. Ha igen, felkeresek egy elosztót Ügyelj rá, hogy földelt legyen. Főleg a cucc után. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Majd meg kéne mostanában nézni Én is időt szakítok majd rá a közeljövőben. "Kiújult a csúzom." Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A Tron úgy csábít, nagyon hív! Ügyelj rá, hogy földelt legyen. Főleg a cucc után. Ehhez a filmhez nem kell semmi, amúgy is olyan, mintha delíriumban néznénk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Olvasta valaki az Alice-ről az indexes írást? Eléggé vegyesen ír a filmről. Phobos, kíváncsi vagyok, vajon mit mondasz majd a filmről. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Olvasta valaki az Alice-ről az indexes írást? Eléggé vegyesen ír a filmről. Phobos, kíváncsi vagyok, vajon mit mondasz majd a filmről.Olvastam. Majd meglátjuk, bár a trailerből nekem nem az jött le hogy ez egy színes-szagos lesz, hanem inkább a darkos hangulat.Viszont jól emlékszem, hogy Tutyika és Mutyika nem volt az eredeti könyvben? Itt leginkább Pilditől meg a kisgyerekes szülöktől kérdezném, mert nekem ezek a karakterek nem rémlenek. Vagy lehet, hogy ők is ugyanolyan elfordítása Kosztolányinak, mint a fakutya/Cheshire Cat karaktere, azért nem rémlik... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Lehet ott az előadások között venni "anyagot" Hát ha mindent ott veszel meg akkor laza 5000 tuti lesz a holnapod ha meg nem tetszik a film lepasszolod vkinek a jegyed Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mivel nem egyedül, hanem a bandával megyek, így ha szar lesz, meg se nézzük a többi előadást Először nem 3D-ben nézzük, majd 3D-ben elvileg 2x Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Tegnap egy igazi filmes csemegéhez jutottam, méghozzá a '81-es Titánok harcához Lesz majd mit összehasonlítani az újjal .D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Holnap 10:30-kor, 13:10-kor és 15:20-kor Egy nap háromszor megnézni egy filmet? Utoljára ilyet az Elveszett világ: Jurassic Parkkal csináltam. Kihoztuk tékából és négyszer néztem meg egymás után. A Tron úgy csábít, nagyon hív! Ezen szétröhögtem a kevéske megmaradt agyam :P Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egy nap háromszor megnézni egy filmet?Mostanában ez megy. Ha valamit együtt nézünk meg a barátokkal, akkor lefoglaljuk 3 előadásra a jegyeket és ha nem jönne be elsőre, akkor nem nézzük meg a másik 2-t, viszont ha jó, akkor már mehetünk is a következőre Régebben is így volt, míg csak 2D-sek voltak a filmek, bár akkor 2x néztük meg. Mióta 3D-sek a filmek, miattam/egyik lány miatt megnézzük 2D-ben is Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egek ura Sok jót hallottam erről a filmről, Ody írása is igen kedvcsináló volt, így tegnap megnéztem én is. Nem igazán tudtam, mire is számítsak hangulatban, drámára vagy vígjátékra, komoly lesz vagy vidám ? és aztán ez így egyben mind volt. Régen láttam már ilyen kedves, jó humorú, laza történetvezetést, miközben nagyon is komoly témát feszeget, az emberi kapcsolatok bonyolult egyszerűségét. A film erényei több fronton is megmutatkoznak. Először is remek színészek játszanak benne, Clooney fantasztikus, de partnernői és a mellékszereplők is nagyon jók. Másodszor, nem mindennapi a környezet, amiben járunk. Válság van, arra is van kereslet, hogy ne a főnöknek kelljen kirúgnia a feleslegessé váló munkaerőt, hanem egy erre szakosodott cég megbízottjának. Már ez is őrült ötletnek hangzik, hát még, amikor Spoiler: a céghez kerülő fiatal, de nagyon ambiciózus kolléganő kitalálja, hogy mindez mehetne videotelefonon keresztül is? No és persze mindenki másmilyennek indul, mint amilyennek a végére megismerjük. Épp ebből is adódik a film egyik csattanója. A tökéletesen jól szervezett életű, egyedüllétre berendezkedett főhősről kiderül, hogy van szíve is, csak eddig még nem volt senki, aki miatt érdemes lett volna strapálnia magát és leküzdenie ellenérzését a kapcsolatokkal szemben, és nagyon keserű pillanat, amikor kiderül, hogy éppen az, aki áttöri szívének páncélzatát, az nem méltó rá. A nő nem akarja becsapni, csupán félreérti, és ami számomra nagyon megdöbbentő, a női empátia teljes hiányában nem veszi észre, hogy ami játéknak indult, az egy ponton már nem az. Csak az megrázóbb ennél, hogy még a végén is azt hiszi, minden mehetne tovább, mintha mi sem történt volna? A férfiről kiderül, hogy sebezhető, a nőről pedig, hogy kőkemény. Ez a film szomorú része, de olyan szépen lekerekíti a forgatókönyv az éleket a végére, hogy nincs utána rossz utóíze az egésznek, de mégsincs benne semmi giccses. A film épp olyan, mint az élet: produkál váratlan fordulatokat, amelyek egy része nem örömteli, de hősünk megrázza magát, és továbblép. Nagyon optimista befejezést kapunk, minden gond és bánat dacára, ami olyan jól esik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Egy nap háromszor megnézni egy filmet? Utoljára ilyet az Elveszett világ: Jurassic Parkkal csináltam. Kihoztuk tékából és négyszer néztem meg egymás után.Én anno a Jurassic Parkot és a Hegylakót néztem meg háromszor egy nap. Jó rég volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Jól megragadtad a lényeget Pildi! Pedig én nem vagyok oda az ilyen szinten a valós élet problémáival foglalkozó filmekért, de ez nagyon megfogott. Igazi mestermunka, és ami a lényeg, valóban átérezhető. A legtöbb ilyen darabból éppen ez hiányzik. Itt viszont semmi giccs, semmi csöpögés nincs. Igazi intellektuális mozi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Én anno a Jurassic Parkot és a Hegylakót néztem meg háromszor egy nap. Jó rég volt. Én még egyetlen filmet sem láttam így. Egyszer ki kellene próbálni, legalább kétszer - de nem tudom, hogy lesz-e még olyan film, amire rászánok egy egész napot. Pedig én nem vagyok oda az ilyen szinten a valós élet problémáival foglalkozó filmekért, de ez nagyon megfogott. Igazi mestermunka, és ami a lényeg, valóban átérezhető. A legtöbb ilyen darabból éppen ez hiányzik. Itt viszont semmi giccs, semmi csöpögés nincs. Igazi intellektuális mozi. Üdítő film, az biztos. Az a jó benne, hogy nem tolja az ember képébe a "nagy igazságokat", hanem csak nagyon finoman érzékelteti, miközben remek párbeszédekkel és jelenetekkel szórakoztat, így nem érzem azt, hogy a szájamba rágták az örömöt vagy a bánatot. Ez a szájbarágás a legtöbb ilyen film hibája. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Akkor én is megnézem.Remélem Clooney megkapja a magáét a végén és őt is kirúgják.Így lenne igazságos. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.