MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Az elején a Da Vinci kódos Sangrealos szám feldolgozása szól. A többire még tippem sincs. Igen, az elejére gondoltam, csak nem voltam biztos benne, hogy a kódos zene, mivel utána a kórus meg teljesen olyan volt, mintha Az angyalokból lenne. Majd holnap meghallgatom Egyébként vannak hasonló zenék a két filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Igen, az elejére gondoltam, csak nem voltam biztos benne, hogy a kódos zene, mivel utána a kórus meg teljesen olyan volt, mintha Az angyalokból lenne.Közben belehallgattam az Amazonon és kiderült hogy mégis a démonokból van. Végül is nem tévedtem sokat mert gondolom azt vette hozzá a majsztró alapul. Egyébként vannak hasonló zenék a két filmben Én az angyalokét nem ismerem. A filmet se láttam még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Airbender Behind the scenes és 2 új poszter! http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...aang_poster.jpg http://www.lastairbenderfans.com/cutenews/...zuko_poster.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Közben belehallgattam az Amazonon és kiderült hogy mégis a démonokból van. Végül is nem tévedtem sokat mert gondolom azt vette hozzá a majsztró alapul. Én az angyalokét nem ismerem. A filmet se láttam még. Egy kaptafára van a két film, szóval azért vannak benne hasonló (vagy egy az egyben) zenék A zeneszerző is ugyanaz, mint ahogy egy rakat készítő, rendező, és a többi Szerintem minimum egy nézést megér (főleg, ha nem mostanában olvastad a könyvet) és 2 új poszter! Igaz, hogy a tűz az "elemem", de a vizes poszter jobban tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Igaz, hogy a tűz az "elemem", de a vizes poszter jobban tetszik Az a levegős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Gondok A hobbit körül. "AZ MGM körüli gondok miatt az új James Bond film előkészületei bizonytalan ideig szünetelnek, a stúdió súlyos anyagi gondjai miatt és bizonytalan jövője miatt nem csak a 007-es filmből nem lesz semmi jó ideig, de a két Hobbit film forgatásának a kezdete is eltolódik. Ian McKellen Melbourne-ben tegnap a Play újságnak adott interjújában azt mondta, hogy eredetileg áprilisban indult volna a forgatás, de egyelőre még a szerződést sem írhatta alá. Az idős színészveterán elárulta, hogy a forgatókönyvet már olvasta, nagyon jónak találta és Gandalfnak is csodálatos jelenetei vannak. Sajnos nem tudja mikor láthatnak hozzá a filmhez, némi gond támadt a projekt körül. Az eredeti elképzelés az volt, hogy 2011 végén kerülhet mozikba az első Hobbit film, majd egy évre rá érkezett volna a folytatás. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy jövőre nem fogjuk látni az alkotást. Peter Jackson nem is oly rég azt mondta, hogy optimális esetben ősszel már hozzákezdhetnek a forgatáshoz. Azonban a helyzet nem ad okot a bizakodásra, szóval még az is elképzelhető, hogy 2013-ban tudják bemutatni az első Hobbit produkciót. Eléggé dühítő, hogy az előkészületek már így is kivonták a forgalomból Guillermo Del Torot és egy jó ideig még biztosan nem láthatunk tőle semmit. Esetleg amíg rendeződnek a dolgok a Hobbit háza táján, addig elkészíthetné egyik filmtervét. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Jöhet a következő Rémálom? "33 millió dollárt termelt az nyitó hétvégéjén Észak-Amerikában a Rémálom az Elm utcában feldolgozás, amivel teljesen elégedett a stúdió, így úgy döntöttek, hogy jöhet a folytatás, Brad Fuller producer azt mondta, hogy már dolgoznak a második részen, ami 3D-ben fog érkezni. A produkció egyelőre nem kapott zöld utat és attól függetlenül, hogy bejelentették Freddy következő eljövetelét nem biztos, hogy lesz is a filmből valami. Gondoljunk csak a Péntek 13-ra, aminek a bemutatása után szintén a lehetséges folytatásról beszéltek, aztán kiderült, hogy mégsem lesz belőle semmi. Az új Rémálom film ráadásul sokkal többe került, mint Jason gyilkolászása, előbbi 35 millióból, utóbbi pedig csak 19 millióból készült." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Az a levegős. Bocsi, rendesen elírtam Gondok A hobbit körül. Több hasonló hírt is olvastam mostanában, és nem igazán örülök neki, hogy bajok vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Az MGM nagy szószban van, az fix. Bár már berendelte a SyFy a Stargate Universe második évadját, rezeg a léc, hogy az MGM nem tudja állni a rá eső részt. Emiatt az anyagi hercehurca miatt nem készült el végül a harmadik SG-1 és az Atlantis film sem. Márpedig, ha ezek után nem lesz több SG film és sorozat, akkor mindkét adu ászuk, a 007 és a Stargate is kiesik, és összesen ez a két jól bejáratott márkanév van az MGM birtokában (voltaképpen, ez a kettő tartotta el őket... meg is látszik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Klúni Gyuri bérgyilkol Szerintem minimum egy nézést megérAnnyi biztos lesz belőle valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. (szerkesztve) A TRON trailer alatt Hans Zimmer - Angels and demons zenéjéből hallható. Ha a SG "kiesik" emiatt.... hát nem is tudom mit csinálok. Szerkesztve: 2010. Május 4. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. A TRON trailer alatt Hans Zimmer - Angels and demons zenéjéből hallható.Egen ezt már mintha tisztáztuk volna korábban. A szám címét igaz nem írtuk még be. Az meg "God Particle". Most már teljes a kép. Éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Nem tudom hogy álltok a Vasemberrel, de most eléggé megéri megvenni DVD-n, hisz mind a sima, a fémtokos és a sisak-dobozos 2000 Ft alatt van, jó vétel szerintem. (Főleg a sisakos, nagyon szép, nekem már régóta ott van a polcomon ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Nem tudom hogy álltok a Vasemberrel, de most eléggé megéri megvenni DVD-n, hisz mind a sima, a fémtokos és a sisak-dobozos 2000 Ft alatt van, jó vétel szerintem. (Főleg a sisakos, nagyon szép, nekem már régóta ott van a polcomon ) Hát úgy, hogy letölt ,megnéz ,töröl. Pedig jó film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Elnézést, hogy szóltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Ha nem lenne már meg a sima jó ideje akkor tuti megvenném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hát úgy, hogy letölt ,megnéz ,töröl. Pedig jó film.Hasonló volt nekem is, de mivel én ritkaságokat és szép dobozokat gyűjtöm, így megvettem anno. Sokszor én se néztem meg, legútóbb is vasárnap láttam DVD-ről, mert a TV leadta és így eszembe jutott, hogy már régen láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. "Everyone of us is expendable!" Elnézést, hogy szóltam.Nincs annyira semmi gond csak feleslegesnek tartom a tisztázott dolgok tovább tisztázgatását. Az ilyenekből lesznek a még feleslegesebb OFF-ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. "Megyünk zúzni, megyünk zúzni......!" :oops: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Érdekelne milyen magyar címet adnak majd neki. A Fogyóeszközök pont jó lenne. A'la Predator. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerintem a Feláldozhatóak teljesen jó cím lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Tőlem az is lehetne. A lényeg hogy menjünk zúzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Ez az Expandales valami iszonyt nagy lesz. Slytól nagy ötlet volt, hogy összeszedte az összes nagyágyút a szakmában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Már el is kezdték tervezgetni a folytatást. Az ötödik Rambora pedig nem igazán számíthatunk mert az a hír járja pár napja hogy Sly papa nem akarja folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Már el is kezdték tervezgetni a folytatást. Az ötödik Rambora pedig nem igazán számíthatunk mert az a hír járja pár napja hogy Sly papa nem akarja folytatni.Nekem mindegy lesz-e. De a JR után nehéz tovább lépni. Inkább maradjon más vonalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Nekem mindegy lesz-e. De a JR után nehéz tovább lépni. Ki se kellett volna találni hogy folytassák. Jól lezárták az előzőt. Rambo hazatért. Biztos nem akarna visszamenni harcolgatni főleg nem holmi szuperkatonák miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Már csak 57 nap! Új airbender official site: http://www.thelastairbendermovie.com/main.html#home Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Azt csiripelik a madarak, hogy J. J. Abrams elkövetett valami titkosat és ennek majd csütörtökön képet is ad, valami teaser formájában, Amerikaországban a Vasember 2 bemutatója előtt a mozikban. Lehet, hogy megcsinálta a Cloverfield 2-öt? :) Jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Elő a fenőkövet, élezni a csatabárdot, bugylibicskát, szamurájkardot, bármit amivel kaszabolni lehet! Erre is együtt megyünk srácok! MASETÍ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.