kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Elégé groteszk. mi az, burgonya a fejükön? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Az Őrzők legendája. Van olyan jó mint a sárkányos mesefilm. Nagyon pöpecül van fényképezve az egész. A karakterek meg fantasztikusak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Ezt örömmel olvastam A folytatás pedig másképp de szintén kiváló. Szerintem a következő kb. 2-3 hétben sor fog kerülni rá pár másik filmmel együtt Más. Néhány megnézésre érdemes "fű alatti" film, amiket az utóbbi hetekben láttam: Van egy-kettő, amit már kinéztem magamnak megnézésre, de valószínűleg már csak nyáron lesz belőle valami. Szegény Oscar: meg kell felelnie a személyes ízléseknek, meg kell felelnie a szakmai színvonalnak, és egyszerre kell közönség kedvenc és nem közönség kedvencnek lenni. Hát csoda, hogy mindenki utálja? Én nem utálom Még ha nem is mindig esik egybe az ízlésemmel Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Giga-, sőt Giger-alienek lesznek Ridley Scott új, Prometheus című sci-fijében, állítja a 2012-re beígért filmhez közeli forrás, aki szerint a Pinewood stúdióban már meg is csinálták habszivacsból a 79-es Alien székben üldögélő, ormányos Space Jockey-ját. A titokzatos stábtag más érdekességeket is kiszivárogtatott a Sky Movies-nak: "A filmet Marokkóban forgatják majd, de a sivatag igazából egy másik bolygón játszódó régészeti kutatás helyszíne lesz. Itt találják meg egy idegen faj DNS-ét, ez lesz a kulcs egy másik faj világába." A filmhez frissen leigazolt Michael Fassbender valószínűleg egy androidot fog alakítani, aki hasonló lesz az Alien-filmek Bishop-szériájához. A film legfontosabb űrhajója pedig egy óriási, biomechanikus fej lesz, amit CGI-vel fognak elképesztően látványosra megcsinálni (reméljük, ez is H. R. Giger-stílusát idézi majd Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. (szerkesztve) Köpök a sírodra (2010) Ez egy beteg film, csak az nézze meg, aki szereti a Fűrészt például, mert néhol elég durva. Az alapsztori annyi, hogy fiatal csinos csaj lemegy az erdőbe, ahol magányosan megírhatja a könyvét, mivel írónő. Közben találkozik a helyi vagánycsávókkal. Ebből már kitalálható mi lesz ezután. Egy jó kis bosszú történet, amivel teljesen egyetértek a módszereket illetően. 10/10 Szerkesztve: 2011. Január 29. - Darth_Phobos Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Terence Hill (71 évesen) új western filmje!!! :clap: Mindenképp megnézem majd Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Végül is megnéztem egyik nap a True Gritet, tetszett, de annyira nem, hogy még egyszer nekifussak Színészi fronton első osztályú, Barry Peppert nem ismertem fel A király beszéde viszont annál inkább bejött, megtekintem még egyszer-kétszer. A Colin Firth-Geoffrey Rush-pár nagyon jó, igazán élvezet nézni ezt a történelmis filmet velük Kár, hogy nem igazán tudok mozizni menni, ott kellett volna megnézni. És ha már Colin Firth, akkor végre megnéztem az ezer éve a gépemen csücsülő A single mant is, az utóbbi időkben nem figyeltem, hogy készült-e hozzá felirat, így kicsit hanyagoltam. Remek film volt ez is, de csak ilyen elvetemülteknek való, mint amilyen én vagyok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. A jó öreg Terence Hill Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. A fehér kabát otthon nem maradna (ennél már csak a szakadt ing jellemzőbb szerintem). Mondjuk az Ördög jobb és bal keze vagy a Bunyó karácsonyig hangulatát úgyse hozza majd. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. De jó, egy újabb Spagetti-western Terrence Hill-el Tuti nézős lesz, amúgy meg nem igazán hatott a kor rá. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Még egyszer mondom, nem a Facebookon van a lényeg. Ami érdekes a sztoriban, hogy ezen keresztül tökéletesen ábrázol olyan témákat mint a barátság, a kapzsiság vagy a 21. század szelleme. Frappánsan, pörgősen, érdekesen. Igen, nekem is ezt mondták a Közösségi hálóról, hogy emiatt érdemes megnézni. És ha ezeket a témákat jól meg tudta fogni, akkor lehet, hogy tényleg megérdemli a díjat. Én még nem láttam, de biztos sort fogok keríteni rá, mert ami ennyire megosztja a véleményeket, minimum nagyon érdekes lehet. Oscar téma: szerintem sokan hajlamosak elfelejteni, hogy az Oscart nem személyes ízlésekre szabva adják, illetve azt, hogy a személyes ízlésnek és a film tényleges minőségének semmi köze egymáshoz. Ha valami nem tetszik, az attól még lehet az évszázad filmje is. Az Oscar, ha nem is méri a minőséget, de olyan, mintha "teremtené". Ha egy film Oscart kap, máris többen nézik meg, és sokan hajlamosak a díj miatt jobbnak látni annál, amilyen önmagában. Az Őrzők legendája. Van olyan jó mint a sárkányos mesefilm. Nagyon pöpecül van fényképezve az egész. A karakterek meg fantasztikusak Örülök, hogy így látod, mert DVD vételre terveztem ezt is, és az ismerőseim közül senki sem látta. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. (szerkesztve) Végül is megnéztem egyik nap a True Gritet, tetszett, de annyira nem, hogy még egyszer nekifussak Színészi fronton első osztályú, Barry Peppert nem ismertem fel A király beszéde viszont annál inkább bejött, megtekintem még egyszer-kétszer. A Colin Firth-Geoffrey Rush-pár nagyon jó, igazán élvezet nézni ezt a történelmis filmet velük Kár, hogy nem igazán tudok mozizni menni, ott kellett volna megnézni. És ha már Colin Firth, akkor végre megnéztem az ezer éve a gépemen csücsülő A single mant is, az utóbbi időkben nem figyeltem, hogy készült-e hozzá felirat, így kicsit hanyagoltam. Remek film volt ez is, de csak ilyen elvetemülteknek való, mint amilyen én vagyok Colin Firth nagy kedvencem (Büszkeség és balítélet óta ), így A király beszéde fenn van a listámon abszolút. A True grit úgyszintén. A február nagyon mozizós lesz, már látom. Szerkesztve: 2011. Január 30. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Engem eddig igazán nem tudott lázba hozni, nekem annyira a Büszkeség és balítéletben sem volt maradandó, de most megkedveltem, mint színészt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. A Tront én is hiányolom az effektek közül, és filmzene témában is. Épp pár napja láttam, és lenyűgöző volt! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Örülök, hogy tetszett a TRON Legacy Donát! Szerintem is kiváló film volt! Az első (1982-es) részt is láttad? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. (szerkesztve) Oldie tanácsára megnéztem. Tetszett az eredeti is, csak hát na: azért a mai technológiával vicces visszanézni az első trükkmegoldásait. Szerkesztve: 2011. Január 30. - Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. A Tront én is hiányolom az effektek közül, és filmzene témában is. Épp pár napja láttam, és lenyűgöző volt! Ez a kettő az, amiért érdemes volt megnézni. Barátnőmmel mondtuk is, hogy látványos hosszúra nyúlt videoklipet néztünk 3D-ben Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Tolvajok városa Affleck lassan a Mester(Eastwood)-hez közelit. Ismét egy gyöngyszemet tett le az asztalra. Rég láttam már ilyen jó bankrablós filmet - mégha pimaszul felhasználtak jeleneteket a Szemtől Szembenből is - ami ennyire magával ragadott. Valószinű hogy a környezet is segített ebben. Látni hogy Affleck szereti Bostont(gyerekkorát Boston munkásnegyedében töltötte) kamerái segítségével megszeretteti velünk az amúgy szürke városrészt. Színésznek nem tartottam nagyra de ebben a filmben remekel de még így sem tudja elhomályosítani Jeremy Renner fényét aki Affleck erőszakos haverját alakítja. Egyszerűen már a mozgása is félemetes. A sablon ebben a filmben is benne van mégpedig hogy az utolsó balhét megcsináljuk aztán visszavonulunk. Az eseményeket még egy szerelem is bonyolítja. Szóval nagyon ajánlható film remek képekkel. 10/10 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Anyám nyakán Eddig elkerültem ezt a filmet, mert viszolygok SJP-től és nem szeretem a romantikus filmeket, de most rászántam magam és ebben két dolog játszott közben. 1) A csodaszép istennő, Zooey 2) Barátom ajánlása, aki földön fetrengett tőle Így hát megnéztem és nem bántam meg, bár SJP még mindig nem szimpi, de nagyon nagy a film. Szerencsére nem erőltették túl a nyálat benne, így egész f*sza kis vígjáték került ki, kedvencem az állatok és Tripp kapcsolata volt Egy vasárnap délutáni filmnek teljesen jó, valamint lettem volna Ász helyében Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hát, nem tudom milyen lesz ez az új színész Superman-nek, majd meglátjuk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Szupercsapat: Simán hozta a sorozat abszolút lehetetlen agyamentségét Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Ez a kettő az, amiért érdemes volt megnézni. Barátnőmmel mondtuk is, hogy látványos hosszúra nyúlt videoklipet néztünk 3D-ben Nem értek egyet. Engem filmként is lekötött. A befejezés sablonos, de nekem tetszett. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Ha már az indiai filmgyártás csodái nemrég említve voltak, akkor itt van egy tényleg kiváló alkotás: 3 idiots Jó hosszú film, de egy percig sem unalmas, és még a kötelező zenei betétek sem vészesek. Tessék megnézni. A címe önmagáért beszél. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Egyetértek Donáttal. Kiváló film volt a Tron Örökség. És amin meglepődtem, húgommal néztem, aki nem egy sci-fi rajongó bár a Star Wars-t szereti.... de a Tron-tól teljesen el volt ájulva. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hát, nem tudom milyen lesz ez az új színész Superman-nek, majd meglátjuk. A sráccal külsőre nincs gond, csak az Isten szerelmére, írjanak végre egy normális forgatókönyvet! Az eddigi Superman filmek történetileg nincsenek nagyon a toppon, pedig annyi mindent ki lehetne hozni belőle. Arról már ne is beszéljünk, hogy a több száz ellenfele közül is eddig csak Lex Luthor-t és Zod tábornokot láthattuk. Számomra még az oly nagyra értékelt első film is elég gyerekesnek, komolytalannak tűnt, ami adaptációként nem igazán állja meg a helyét. Úgyhogy nagyon remélem, ezt most nem cs***ik el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. (szerkesztve) Ez a Tron Legacy igazán kijöhetne már jó minőségben, mert szeretném megnézni. Arról már ne is beszéljünk, hogy a több száz ellenfele közül is eddig csak Lex Luthor-t és Zod tábornokot láthattuk. Hát dé ott vót nápember is! Vagy hogy a t*kömbe hívták azt a szupermókust a negyedik részben. Szerkesztve: 2011. Január 31. - Ody Mandrell Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hát dé ott vót nápember is! Vagy hogy a tökömbe hívták azt a szupermókust a negyedik részben. Tudtam, hogy valaki őt is mondani fogja, de róla inkább nem beszélnék... Pláne, hogy azt az izét a film készítői találták ki, a képregényben soha nem létezett. Csak azt nem értem, hogy ha tényleg tengernyi szuperkúl ellenfél közül lehetne választani, amiknek még a rajongók is örülnének, hogy filmvásznon látják, miért kell "kitalálni" valami ótvar új karaktert? Mintha Nolan gondolna egyet és berakná a következő Batman filmbe a Békafejű-kenyérpirító-embert. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. A sráccal külsőre nincs gond, csak az Isten szerelmére, írjanak végre egy normális forgatókönyvet! Az eddigi Superman filmek történetileg nincsenek nagyon a toppon, pedig annyi mindent ki lehetne hozni belőle. Arról már ne is beszéljünk, hogy a több száz ellenfele közül is eddig csak Lex Luthor-t és Zod tábornokot láthattuk. Számomra még az oly nagyra értékelt első film is elég gyerekesnek, komolytalannak tűnt, ami adaptációként nem igazán állja meg a helyét. Úgyhogy nagyon remélem, ezt most nem cs***ik el. Egyetértek. Annyi jó ellenfele van. Metallo, Hi-tech, Toy-man, Doomsday, Darkseid, stb. De talán reményre adhat okot, hogy Chris Nolan mentorálja a projektet. Meg aztán a ruháját is megreformálhatnák, mint, ahogy azt Batmannel is tették. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Tényleg a negyedik Supermant nem is láttam. Az milyen lett? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Hozzászólás ideje: 2011. Január 31. Tolvajok városa[...] Szóval nagyon ajánlható film remek képekkel. Örülök, hogy Neked is tetszett Nem értek egyet. Engem filmként is lekötött. A befejezés sablonos, de nekem tetszett. Ízlések és ... Számomra a történet közepes volt, nézhető kategória, de nem azért ültünk be rá a moziba Így egy kicsit pontosabb a véleményem Ha már az indiai filmgyártás csodái nemrég említve voltak, akkor itt van egy tényleg kiváló alkotás: 3 idiots No majd utána nézek. Tényleg a negyedik Supermant nem is láttam. Az milyen lett? Jó kérdés, nem láttam, de azért egy-két véleményt én is elolvasnék róla itt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.