Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ez egy előzetes tavaly augusztusból. Már itt lelövik a poént a szövegben . Söt az origo kritikájában is. Akkor miről is beszélünk? A filmről pontosan lehetett tudni miről szól. Emlékszem pár olyan előzetesre amelyek szó szerint végigmentek a film történetén, szinte nem is kellett megnézni a teljes filmet. Most ez lenne a követendő példa? Szimplán csak szr előzetesek, az említettek meg szr kritikák. Hogy említsek aktuális példát, a The Fighternek se jó tett jót tudni a végkimenetelét, még is mindenhol leírják a végét. Most te tudod hogy ki az a Dicky Eklund? Van egy olyan érzésem hogy nem. Pedig megtörtént! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ez most én sem értem Frenkie miért kellett még előhozni ezeket a példákat. Én nem olvastam róla SEMMIT, csak a trailereket néztem meg. Azokban pedig nem mutatták. A történetet nem ismerem, így azt sem tudtam, hogy mi lesz a vége. Ez nem tartozik bele az általános tudásba, így spoilernek számít.Ne hasonlítsd össze a partraszállással... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ok csak védtem magam. Nem volt szándékos bocs. Legközelebb figyelek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Marha jó Batman Begins poster :yes: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Ok csak védtem magam. Nem volt szándékos bocs. Legközelebb figyelek. Én is így reagáltam volna asszem... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Marha jó Batman Begins poster :yes: Tényleg nagyon jól néz ki. Bár alig ROTSos... Egyedül nekem az nem tetszik, hogy Becci feje nagyon elveszik a látványba. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. A Bors úgy tudja, hogy Magyarországon forgatják az új Batman filmet Külföldi oldalak sajátos fordításai http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=29757 Hungarian town will be Gotham City. Batman moves us in town for a few weeks, as you wield szuperhősről upcoming new movie, cast parade. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) A Bors úgy tudja, hogy Magyarországon forgatják az új Batman filmet Külföldi oldalak sajátos fordításai http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=29757 Hungarian town will be Gotham City. Batman moves us in town for a few weeks, as you wield szuperhősről upcoming new movie, cast parade. Ja, csak Bucharest az nem a magyar főváros. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) A király beszéde remek film lett, érdemes megnézni. Colin Firth és Geoffrey Rush óriási benne, de Helena Bonham Carter is nagyon szerethető. Én egyébként is szeretem az ilyen történelmi háttértörténeteket, ami egy kort közelebb hoz, főleg ha az nem annyira ismert az adott szemszögből. Előtte játszották a 127 óra trailerét, és én ugyan nem tudom, mi lesz a vége, de lehet sejteni. Biztos, hogy nagyon jó film, és jó lenne megnézni, de félek, hogy nem bírnám, nem hogy moziban, de még TV-ben sem. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Örülök, hogy tetszett a film, a főszereplő páros együtt remekel Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Akik szerették a Watchment. Kubai rakétaválság, JFK elnök vs. Szovjetunió és egyéb nyalánkságok. Felnőttesebb hangvételű a trailer alapján. Michael Fassbander ( Becstelen Brigantyk) "steal the show" Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Én érdekes módon pont Michael Fassbendert éreztem nem odaillőnek, nem is hasonlít Ian McKellenre, és Magnetonak se illik. Na de majd meglátjuk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Én nagy Xmen fan vagyok, de ez jelenleg elég szörnyűnek néz ki... :S Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szerintem semmi x-men-es feeling nincs benne Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Lehet, hogy velem van a hiba, de nekem tetszik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Lehet, hogy velem van a hiba, de nekem tetszik. Nem csak te vagy egyedül, nekem is baromira bejön Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. http://www.youtube.com/watch?v=o1Dp3kWUD_Q Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Érdekes X-men előzetes, meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Fekete hattyú Rendesen megüli a gyomrot ez a film. Natalie hatalmasat alakít benne, a tavalyi év egyik legjobbja. Csak az a rohadt kézikamerázás ne lenne benne... A táncos jelenetek viszont egyszerűen eszméletlenek. Mindenképpen moziban nézzétek, ha van módotok rá, zavaró tényezőktől mentesen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Nagyon szeretem mind a 4 X-Men filmet. Rajongó nem vagyok de a hangulatúk nagyon jó. Várom az újat is. A Battle: Los Angelesből meg nem merek több részt nézni mert nem marad semmi a moziba. Nagyon remélem minimum 2 órás lesz és a karakterek felvezetése megtörténik 10 percben, majd jön a csata. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. K*rva nagy lesz ez a BOL. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Charlize Theron is csatlakozott az alienek elleni harchoz Ridley Scott Prometheus sci-fijében. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Fekete hattyú [...] Mindenképpen moziban nézzétek, ha van módotok rá, zavaró tényezőktől mentesen. Már csak pár nap, és én is megnézem Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Az Új Pókember címe: The Amazing Spider-man. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Az Új Pókember címe: The Amazing Spider-man. Ötletes cím. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ötletes cím. Amúgy ez a kép már tetszik. Eddig nem nagyon bíztam benne, de most már bizakodó vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Amúgy ez a kép már tetszik. Eddig nem nagyon bíztam benne, de most már bizakodó vagyok. Engem meg fullra nem izgat se ez, se a régiek. Én a Battle of Los Angelest várom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Engem meg fullra nem izgat se ez, se a régiek. Én a Battle of Los Angelest várom. Yeah Ody!!! Szintén Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Yeah Ody!!! Szintén Ki ez az állat? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ki ez az állat? Michael Keaton féle Betleejuice . 80as években készült Tim Burton film Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.