Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Remélem a megtekintés után csettinteni fogok. Sajnos arról pedig nem tehetek, hogy nem villanyoz fel. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Én egy k*rva erős drámára számítok happy end nélkül. Bár már ráneveltem magam, hogy elvárások nélkül nézzek filmet, mert úgy kisebb a csalódás esélye, de valamiért mégis ez van bennem. Nolan jól ért a drámákhoz... szóval abszolút bizakodó vagyok és nagyon várom a filmet... mondjuk a Prometheust egy fokkal talán még ennél is jobban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. A promi egyelőre nálam is sokkal nagyobb izgalmi fokot vált ki. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Ez a Thor valami ritka gyenge film, nálam a kritikán aluli kategóriába került. A látványosan számítógéppel készült elemek mellett még elmennék, ha a sztori jó lenne, de sajnos rém erőltetett volt az is. Remélem, az Amerika kapitány és a Hulk ennél azért érdekfeszítőbb élményt tud majd nyújtani. Szerk.: Na jó, gyerekek, ezt már tényleg nem hiszem el! A Battle: Los Angeles után másodszor szívom meg az azonos című Asylum verzióval. Ejnye. >.< Én is majdnem letöltöttem, gyanús is volt, szóval rákerestem az Almighty Thorra és akkor megláttam az igazságot. Asyluuum. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Kíváncsian várom a filmet. Remélem nem esik abba a hibába Nolan, mint a TDK-nál (pici hibák voltak, de belezavartak az összképbe). Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Ez a trailer készítés is, olyan, mint a manapság divatos tehetségkutatók. Lehet előtte promózni a tagokat, meg manipulálni a szavazást, de aki megnyeri és jól csinálja, az talpon marad és tetszik az embereknek, aki meg fake volt és minden erejét ellőtte a műsor alatt, az utána bukni fog. Ezt pedig a kritikáknak és a közönségnek köszönheti...Mivel nekik készül a dolog, hiába ő akar megélni belőle. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Általában ha tehetem 10 percenként ránézek a külföldi Batman fórumokra, hogy up-to-date legyek, aztán csak akkor jön ki az előzetes amikor nem vagyok otthon 1 hete? Még szerencse hogy szerváltam internetet ma. Engem lenyűgözött, az egészben a drámai helyzet a legizgalmasabb ami kialakult a történetben. Nem azzal adja el magát mint az Avangers, hogy attól kéne elalélni hogy pózolnak egyet a szuperhősök az utcán. Én csak abban reménykedek hogy egységes lesz a film, a Pókember 3 is ütősnek tűnt az előzetes után, aztán a végeredmény valami ocsmány rossz volt. Nem tudom elképzelni hogy ennyi főszereplővel hogy lehet egy 2-3 órás filmet elvezetni - úgy hogy mindenki kapjon elegendő játékidőt - de szerintem működni fog. Riddick: Valamiféle megváltásnak kell lennie a végén Bruce számára, ha nem is teljes happy end lesz. Legalább is szokatlan lenne ha a 120%-ig nyomatott borús és nyomasztó hangulatot lezárnák azzal hogy Gotham elpusztul, és vele együtt Batman is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. http://indavideo.hu/video/Elmenybeszamolo_-_Bosszuallok Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Nagyon jó lett az új Batman előzetes. Én is drámára számítok, de nem szeretném ha Batman meghalna, vagy valami visszafordíthatatlan rossz történne vele. Boldog végkifejletnek örülnék a legjobban. Az új előzetes valahogy ezt sugallja. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. (szerkesztve) Nem rossz a videó, de Hawkeye és Fekete özvegy? Most mindkettő legyen magyarul monda, vagy mindkettő angolul, az ilyen elég idegesítő. Mondjuk azt le lehet vágni, hogy a filmeket látta, de a háttér nem az erőssége. A másik, amikor kritizálja a végén, hogy nem vették észre, mikor odaosont egy másik hajó a Fury féle erődhöz a randarosoknak pedig ez nem tűnik fel...talán mert, olyan géppel mentek, ami az anyahajón is megtalálható, Sólyomszemnek volt ennyi esze, mint belsősnek. Szerkesztve: 2012. Május 1. - FlóriBá Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Nolan 3. Batmanje részemről is várós, valószínűleg moziban nézős darab. Bízom az ürgében, kizártnak tartom, hogy az 1-2. rész színvonala alá menjen, ami csak pozitívum lehet. A Bosszúállókat is jó lenne moziban nézni, sokak szerint az év filmje (legalábbis eddig). Persze előtte még mindenképp megnézem a kapcsolódó szuperhősmozikat. Elég szűkösen állok anyagilag (főleg az SW könyvek és modelles magazinok vétele mellett), de remélhetőleg egy ezeregynéhány forintos beruházást kibírok azért, és bőven megéri majd. Bár a 3D-vel nincs gondom egészségügyileg, továbbra is sötétnek tartom, mozitól függetlenül. Ejnye. >.< Én is majdnem letöltöttem, gyanús is volt, szóval rákerestem az Almighty Thorra és akkor megláttam az igazságot. Asyluuum. Csodálom, hogy ez a stúdió még létezik, ilyen filmeknek nevezett ZS-kategóriás valamik készítése után. Egyébként sem értem, mire játszanak az eredetivel közel azonos című és témájú filmek készítésével. Esetleg az a céljuk, hogy az ilyen figyelmetlen barmoknak, mint én "eladják"? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Csodálom, hogy ez a stúdió még létezik, ilyen filmeknek nevezett ZS-kategóriás valamik készítése után. Egyébként sem értem, mire játszanak az eredetivel közel azonos című és témájú filmek készítésével. Esetleg az a céljuk, hogy az ilyen figyelmetlen barmoknak, mint én "eladják"? El se hinnéd, hogy milyen rajongótáboruk van... Ők éppen azzal teremtenek profitot, hogy sz*rt készítenek. Ez aztán a piaci ellentmondás, mi? Amúgy pont ezért játszanak vele, hogy beleess az Asylum csapdába. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. El se hinnéd, hogy milyen rajongótáboruk van... Ők éppen azzal teremtenek profitot, hogy sz*rt készítenek. Ez aztán a piaci ellentmondás, mi? Amúgy pont ezért játszanak vele, hogy beleess az Asylum csapdába. Gratulálok nekik, már másodszor sültem fel. Ezek után, szinte biztosra veszem, hogy az eredeti Thort imádni fogom. Ezt az Asylumos förmedvényt ne nézze meg senki, ha jót akar magának. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. (szerkesztve) Gratulálok nekik, már másodszor sültem fel. Ezek után, szinte biztosra veszem, hogy az eredeti Thort imádni fogom. Ezt az Asylumos förmedvényt ne nézze meg senki, ha jót akar magának. Ahogy egyiket se. Én még nem találtam nézhető Asylum filmet. >.< Nem mintha keresnék... De egyébként nagyon jó borítókat csinálnak, meggyőzőek, csak sajnos aki tudja, hogy mit takar a név, az ne számítson sokra. Ilyen címek mellett... Mega Shark Vs. Crocosaurus. Szerkesztve: 2012. Május 1. - KisKósa Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Nagyon pöpec kis egyveleg. http://www.youtube.com/watch?v=1rcR7SwR0V4&feature Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Most néztem meg a Thort. Igen, az eredetit. Nagyon tetszett, bár arra nem kaptam belőle magyarázatot, hogy a végén Thor hogy került vissza a Földre? Mert az Avengersben ugye már ott van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Most néztem meg a Thort. Igen, az eredetit. Nagyon tetszett, bár arra nem kaptam belőle magyarázatot, hogy a végén Thor hogy került vissza a Földre? Mert az Avengersben ugye már ott van. A Bosszúállókban tesznek erről egy olyan említést, hogy minden bizonnyal súlyos árat kellett érte fizetned valakinél . Vagy valami ilyesmi. Szóval van más használati útvonal is mely összeköti Asgardot a Földdel. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. A konkrét válasz: A Thor 2 forgatása három hónap múlva veszi kezdetét Londonban és ott folytatják a történetet, ahol abbamaradt: Jane keresi a lehetőséget, hogy újra találkozhasson Thor-ral. Egyébiránt a Thor folytatása azzal is foglalkozik majd, hogy mi történt a kilenc birodalomban azáltal, hogy nem tudják használni a Bifrostot. Ami a Thor 2 főellenfelét illeti, már biztosan nem Loki lesz, helyette egy másik gazembert állítanak be Thor nemeziseként. A Thor 2-ben természetesen tovább gyűrűződik Thor és Jane szerelmi, valamint Thor és Odin családi kapcsolata is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Vagy valami ilyesmi. Szóval van más használati útvonal is mely összeköti Asgardot a Földdel. Ezt Loki is mondja a Thor-ban. Vannak még utak, csak eddig nem láttuk őket. Gondolom majd a többi film foglalkozik vele. Túl vagyok az Avengersen. Ez egy hatalmas film volt. Tartottam attól, hogy ennyi szuperhőst egy rakásra hajítani azt fogja eredményezni, hogy egyik elnyomja a másikat, de nem így lett. Mindenki szerephez jutott, mindenki megkapta az elégséges játékidejét, a maga erejének megfelelő akciót. Ezek mellett kellemesen arányosan van akció és pihenés, remekül csavargatják a sztorit. És annyit lehet röhögni, hogy az nem igaz. Főleg, mikor Hulk is a porondon van. Nagyon nem komálta az asgardiakat. Továbbá csak dicsérni tudom azt az elképzelést, hogy az előzményeket külön filmekben mesélték el. Itt már nem kell szórakozni a szereplők megismertetésével (mégis kapunk gyorskurzust), viszont sok kis elem köszön vissza a korábbi filmekből, voltaképpen azok részelemeiből épül fel itt a sztori. Nem tudom, milyenek lesznek a következő filmek (The Dark Knight Rises, Men In Black III, Prometheus), de nagyon fel kell kötniük a gatyájukat. Mert ez a film iszonyú jól volt összerakva. A stáblista közepén az a csákó csak nem Red Skull volt? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. A stáblista közepén az a csákó csak nem Red Skull volt? Nem, hanem ő Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Kár. Még egy nyikhaj istenecske. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Rog, Kudar a csillagok szerencsétlen együttállása végett rakta be a videót. Ezért nem kell neki beszólni, vagy leharapni a fejét. Ezt akartam kifejezni alább. Na jól van látom Donát megértette amit írtam. (köszi ) Erről ennyit. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. (szerkesztve) Segítenétek nekem? Rész akarok venni egy nyereményjátékban és kép alapján kellene a filmeket felismerni. Én ezekből 4et tuti nem láttam, pl. amin a robot van, vagy amikor a nő fújja a rágóbuborékot, vagy a néger babásat. Tudnátok segíteni, hogy ezek, honnan vannak? Linkjeim Szerkesztve: 2012. Május 1. - FlóriBá Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. (szerkesztve) Segítenétek nekem? Rész akarok venni egy nyereményjátékban és kép alapján kellene a filmeket felismerni. Én ezekből 4et tuti nem láttam, pl. amin a robot van, vagy amikor a nő fújja a rágóbuborékot, vagy a néger babásat. Tudnátok segíteni, hogy ezek, honnan vannak? Linkjeim Nekem már megvan 9(2, 7-13, 15) Ha megvan a valamelyik másik kisegíthetnél Szerkesztve: 2012. Május 1. - Nabopolasszar Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Az első az alap, egyik kedvencem, a Golyózápor, többször is láttam már. A 2. szerintem a Barlang, ott vannak ilyen helyszínek, de lehet háborús film is... 11esről csak tippek vannak, de a 6os és a 7es nálam tök homály. az 5.ben sem vagyok biztos, a 4. meg kitalálhatatlan. Ezek kellenének. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. (szerkesztve) Az első az alap, egyik kedvencem, a Golyózápor, többször is láttam már. A 2. szerintem a Barlang, ott vannak ilyen helyszínek, de lehet háborús film is... 11esről csak tippek vannak, de a 6os és a 7es nálam tök homály. az 5.ben sem vagyok biztos, a 4. meg kitalálhatatlan. Ezek kellenének. Most szépen felcserélted a sorrendet Itt az én listám a te sorrenddel de az eredeti számozással 15 Golyózápor 14 13 A hét mesterlövész 12 A pankrátor 11 Stephen King: Az 10 A bosszúvágy 9 A tökéletes trükk 8 Dick Tracy 7 Csillagközi Invázió 6 5 4 3 2 Dum és Dumber 1 Szerkesztve: 2012. Május 1. - Nabopolasszar Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Azért a Dumb és Dumbert rosszul leírni.... Hülye és hülyébb angolul! A Starship Troopers is a kedvenc fimeim egyike, de erre nem emlékeztem, thx! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Azért a Dumb és Dumbert rosszul leírni.... Hülye és hülyébb angolul! A Starship Troopers is a kedvenc fimeim egyike, de erre nem emlékeztem, thx! Elgépeltem, na! Egy kis viszont segítséget én is elfogadnék. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Nem vagyok noob, az első beküldök közül sorsolnak, nem gondolod, hogy amit tudok és te nem abban segítek! Sokkal gonoszabb vagyok ennél! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Hozzászólás ideje: 2012. Május 1. Így segítsen az ember, mindegy a 10 nekem is megvan, a 15 meg esélytelen Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.