danityu Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. A csodálatos pókember helyett én még egy Bosszúállók újranézést választottam mára. "Jó anyád tudja, hogy ruháit viseled?" De legközelebb már a nyolclábú következik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Na ezért ő a legnagyobb akciósztár! http://www.youtube.com/watch?v=UaZi-Pjn5Lk Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. A csodálatos pókember helyett én még egy Bosszúállók újranézést választottam mára. Azt még adják? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. (szerkesztve) No megnéztem a John Cartert. Isteni volt! Remekül szórakoztam rajta. Az egész nagyon jól fel volt építve és van egy olyan érzésem, hogy a könyv is remek lehet. Remélem lesz folytatás. Szerkesztve: 2012. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Kedves filmszerető fórumtársak! Tessék regisztrálni és játszani, bár az első forduló kvízkérdései szerintem kimondotan nehezek... http://www.mozikviz.cinemacity.hu/ Tegnaptól kinn van a második forduló... Ez nekem még nehezebb, mint az első volt. Nem vagyok járatos a vígjátékok világában. Nagyon nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Hozzászólás ideje: 2012. Július 13. Gyerünk R2 ne add fel. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. (szerkesztve) Na ezért ő a legnagyobb akciósztár! Természetesen csak Stallone után. Szerkesztve: 2012. Július 14. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Természetesen csak Stallone után. EZt meg se hallottam... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Tegnaptól kinn van a második forduló... Ez nekem még nehezebb, mint az első volt. Nem vagyok járatos a vígjátékok világában. Nagyon nem Én sem, pár helyen találgattam (igyekeztem logika alapján kizárni pár választ), és csak egyet rontottam Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. (szerkesztve) No megnéztem a John Cartert. Isteni volt! Remekül szórakoztam rajta. Az egész nagyon jól fel volt építve és van egy olyan érzésem, hogy a könyv is remek lehet. Remélem lesz folytatás. Szerintem is jó volt a John Carter... csak egy apró kis baj van a dologgal.... a film a kasszáknál bődületes bukás volt... így nagyon kérdéses a folytatás. + a Disney pénzéhessége is ismert tényező. A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, ami rendkívül kevés. Szerkesztve: 2012. Július 14. - Darth Riddick Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, amit rendkívül kevés. HÁt legalább már pluszban vannak és az sem rossz. én szerény 30 milla plusszért is csinálnék filmet... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Csak ha jól vagyok értesülve sokkal nagyobb arányban számít az amerikai bevétel mint a nemzetközi a stúdióknak. Persze lehet, hogy nem jól tudom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. A film 250 millió dodóba került... világszerte összeszedett 209.7 milliót, de Amerikában csak 73 milliót hozott be, amit rendkívül kevés. Pedig elég jó film, pl. a Transformerhez képest. Ezek legalább okosan van megcsinálva, néhol még azt is mondanám, hogy intelligens. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. EZt meg se hallottam... Dehogynem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Pedig elég jó film, pl. a Transformerhez képest. Ezek legalább okosan van megcsinálva, néhol még azt is mondanám, hogy intelligens. Lehet, hogy az volt vele a baj. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Gyerünk R2 ne add fel. Valahogy csak sikerült 9/10 -et csinálni. Immár 657-ik vagyok a rangsorban. A Galaxis létszámához képest kimondottan jó eredmény... Ugyanakkkor elképzelni sem tudom, hogy kevesebb mint két perc alatt hogy lehet valakinek maximális pontja a négy játékban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Valahogy csak sikerült 9/10 -et csinálni. Immár 657-ik vagyok a rangsorban. A Galaxis létszámához képest kimondottan jó eredmény... Ugyanakkkor elképzelni sem tudom, hogy kevesebb mint két perc alatt hogy lehet valakinek maximális pontja a négy játékban. Hátrébb állok, de majd csak javítok valamikor. Hát az valóban érdekes, hogy ennyi idő alatt meg tudta bárki csinálni a két kérdéssort. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hátrébb állok, de majd csak javítok valamikor. Hát az valóban érdekes, hogy ennyi idő alatt meg tudta bárki csinálni a két kérdéssort. A másik véglet meg a 66 perc... Egy óra alatt én is összekeresgetném a válaszokat a maximális pontszámhoz a neten... Na mindegy, még két nemszeretem téma lesz, a romantika meg a magyar filmek, a többi menni fog. Tavaly legalábbis ment. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Na mindegy, még két nemszeretem téma lesz, a romantika meg a magyar filmek, a többi menni fog. Tavaly legalábbis ment. Nem merek olyan kijelentést tenni, hogy mi fog menni, mert azt gondoltam volna, hogy a dráma jobban megy, és abból "csak" 8 pontom lett elsőre, a vígjátékból pedig 9. Majd a végén elválik Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Nem merek olyan kijelentést tenni, hogy mi fog menni, mert azt gondoltam volna, hogy a dráma jobban megy, és abból "csak" 8 pontom lett elsőre, a vígjátékból pedig 9. Majd a végén elválik Pontosan így jártam én is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Túl vagyok a Predator-trilógián is. Az Alien sorozatot erősebbnek tartom, de összességében ez sem volt rossz. A közvéleménnyel ellentétben én javuló tendenciát figyeltem meg a minőséget illetően, a 3. rész messze a legjobban tetszett. Tudom, a címből kiindulva nem lehetett másként, de furcsa, hogy egy ilyen fejlett technológiával rendelkező faj ennyire minimális intelligenciát mutat és a másokra való vadászatban lelik örömüket. Kíváncsi vagyok a 2 crossover filmre, bár ijesztően negatív visszhangokat olvastam róluk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. TDKR Olyan spoilereket olvastam, amik nagyon biztatóak. Lehet, hogy mégis moziban nézem a filmet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. TDKR Hihetetlen, hogy őt is berakták a filmbe! Pedig tagadták. A film egyik nagy csattanója lesz. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Revan, egy linket dobnál esetleg, spoiler mögé rejtve? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Vigyázz, mert szinte az egész filmet szétspoilerezik. http://batmanhungary.blogspot.hu/2012/07/tdkr-itt-vannak-film-nagy-spoilerei.html Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Köszi, majd vigyázok vele . Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Hozzászólás ideje: 2012. Július 16. Kíváncsi vagyok a 2 crossover filmre, bár ijesztően negatív visszhangokat olvastam róluk. Azért annyira nem rosszak. Az első semmiképp, kimondottan szeretem, van hangulata. A másodikra haragszom, mert annyira sötét a fényképezés, hogy nem is látod, jó-e vagy nem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.