Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Bay filmjeitől mélyen elgondolkodtató mondanivalót várni olyan mint rockzenésztől hogy tejet igyon. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) A Tim Burton-ös Gotham City hozzám sokkal közelebb áll, a képregényekhez sokkal hűebb. Szerkesztve: 2012. Július 20. - Nute Gunray Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Dzséjt: Szerintem a Wayne torony szerepelt a TDK-ban is. A vasutat pedig lerombolták, szerintem az előző részben épp úgy épült, mint a kastély. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Dzséjt: Szerintem a Wayne torony szerepelt a TDK-ban is. A vasutat pedig lerombolták, szerintem az előző részben épp úgy épült, mint a kastély. A vasút is benne volt a TDK -ban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. 22 évente sötétség és a Hullajó... Ezeket sem láttad? Én láttam, az számít? A Pitch Blacket talán egy hete. Nekem a Riddick mondjuk jobban tetszik, és azért a Pitch Blacket nem vádolnám azzal, hogy thrash (jó, folyik a vér, de nagyon lightosan). Na de a Hullajó! Az hulla jó. Szingájá!!! Ellentétben a maga korában a Terminatorok és a Blade Runner is látványfilmek voltak, mégis bármikor szívesen megnézi az ember, mert a történetük megunhatatlan. Egyiket sem nézem meg szívesen. A Terminator még szódával elmegy, de az az antipatikus hangulat. A Blade Runnert meg kifejezetten nem szeretem. Remek film, első osztályú sci-fi, baromi jó hangulattal, ugyanakkor elég unalmas, száraz, ami miatt inkább kerülöm. Chicago. Upsz, igaz. Ezt mindig összekeverem. Dzséjt: Szerintem a Wayne torony szerepelt a TDK-ban is. A vasutat pedig lerombolták, szerintem az előző részben épp úgy épült, mint a kastély. A tornyot kiszúrtam múltkor a Joker-féle "autós üldözésben", de az a villanásnyi idő kicsit kevés volt (kívülről, mert persze belülről többet szerepel). A vasút is benne volt a TDK -ban. A vasút viszont nincs meg. Hol látható, mely jelenetben? Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) DE miért nem lehet megérteni, hogy a TRASH az nem csak horror film, meg gore? Van akció trash, sexploration, szörny film Trash (régi, makettes Godzillák). A szó azt takarja, hogy alacsony költségvetésű film, amatőr színészekkel, megbotránkoztató jelenetekkel és sokszor drámai befejezéssel. Közben rengeteg humor és vicces történés, meztelenkedés és erőszak. Megállás nélküli rasszizmus és mindenfajta emberi hiba felnagyítása és kigúnyolása. Így magát az emberiséget és az értékrendünket teszi nevetségessé. És a PB trash, az első rész futtatta be Diesel-t, így a folytatás már baromi sok pénzt kapott, azonban az első filmre jellemző a low budget és a névtelen színészek. Amúgy Peter Jackson első két filmje annyira Szemét, hogy ahhoz képest a Hullajó oscar díjas filmnek számít... Meet the Feebles ( kéz bábos paródia, drogos békákkal, meg depressziós vizilovakkal) Izlésficam pedig... áh.... elmebeteg. Szerkesztve: 2012. Július 20. - FlóriBá Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. És pont ezek nincsenek a Pitch Blackben. Na jó, Vin Diesel kimeríti az amatőr színész fogalmát, bár semmivel sem rosszabb, mint Arnold Schwarzenegger. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. http://www.youtube.com/watch?v=afzrKqO8kDA Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Furcsa hogy ugyanaz az ember rendezte a Hullajót és a Gyűrűk Urát Sokoldalú rendező. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. És a King Kongot. Szerintem valahol Új-Zélandon felejtette az ollóját. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Igen, pár a King Kong nekem nem tetszett annyira. De tényleg nagyszerű rendező. Sztem a PB-re azért túlzás azt mondani, hogy trash film lenne, még akkor is, ha tényleg nem a történeten van a hangsúly. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A King Kong elhúzhat a pics..... szóval oda. Jackson kicsit túl van becsülve szerintem. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Pedig a King Kong jó volt, de kétségtelenül hosszú. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A District 9 után nálam megkapta a teljes megbecsülést, egyik legjobb Sci-fi volt abban az évben, főleg az elején, az ál doku rész tetszett igazán... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Jackson kicsit túl van becsülve szerintem. Ha a Gyűrűk Ura nem lenne, valóban, inkább középszerű rendezőként tartanák számon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Pedig a King Kong jó volt, de kétségtelenül hosszú. Túl hosszú és néhol kényelmetlen. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Tényleg jó volt a D9, de szerintem meg agy picit az a film van túlbecsülve. Egyáltalán nem rossz, csak túlértékeltnek érzem. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Nem, szerintem Michael Bay van túlbecsülve, mert minden filmje szinte egyforma. Hozzá képest PJ egy igazán remek rendező, aki kezdte alacsony költségvetésű, belezős, véres, okádós filmekkel és utána pénzzel támogatva létrehozott nagyszerű dolgokat. A D9 pedig szerintem azért jó film, mert bemutatja, hogy az ember mennyire nem toleráns a fajokkal, milyen gonosz és kizsákmányoló, közben pedig önmagát pusztítja. Mindezek mellett a végjáték remek volt, az átváltozás és a papírt virág hajtogátás pedig egyáltalán nem hálivúdi gicces nyáltenger volt, hanem egy eredeti és elgondolkodtató motívum. Plusz ebben a filmben is láttunk egy igazán szép hányást! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerintem Michael Bay mint rendező, egy nagy rakás sz*r. Az Armageddon a legrosszabb filmje. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Az Armageddon szerintem is egy rakás... Viszont A szikla nekem nagyon tetszett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A District 9 alkotói munkájában Peter Jackson nem vett részt. Annyi hogy a nevét adta hozzá. Az hogy az olyan lett amilyen az egy nagyon lelkes és tehetséges dél-afrikai iró-rendezőnek Neill Blomkamp-nek köszönhető. Elysium néven már készül a következő filmje. Jövőre jön. Kiváncsi leszek rá. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A negyedik Transformers 3. Rémálom az Elm utcában A túlvilág szülötte Az apokalipszis lovasai Péntek 13 Transformers: A bukottak bosszúja Országúti ámokfutó Transformers A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet A rettegés háza A sziget Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk Pearl Harbor - Égi háború Armageddon A szikla Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? Ezek a filmjei, kihúzom azokat, amit akkor sem néznék meg, ha fizetnének érte! Kiemelem azt, ami tetszett és nem volt rossz. Simán hagyom azt, amit láttam, de egyszer elég volt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) Bomarr így van. Én az Armageddonon szórakoztam. Gáz? Lehet.. vállalom! Szerintm a The Island is remek film. Flóri, azért megnézném, hogy ebből a listából ténylegesen melyeket rendezte ő... és mennyinél volt csak producer. Szerkesztve: 2012. Július 20. - Darth Riddick Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerintm a The Island is remek film. Nekem ott csak az eleje tetszett, a végére szerintem ellaposodott. Vagy inkább jöttek a robbanások Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerintem Michael Bay mint rendező, egy nagy rakás sz*r. Az Armageddon a legrosszabb filmje. Szerintem a Transformers 2 a legrosszabb filmje. A Szikla meg kétség kívül a legjobb (egyetlen értékelhető?). Mondjuk én csípem Bay filmjeit. Tényleg az az esze semmi, nézd meg agyzsibbasztásnak filmek. Armageddon, A Szikla, Bad Boys 1-2, A Sziget, Transformers trilógia, én ezeket csípem Bay bácsitól. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Amiket ténylegesen Ő rendezett: 2011 Transformers 3. 2009 Transformers: A bukottak bosszúja 2007 Transformers 2005 A sziget 2003 The Lionel Richie Collection (video documentary) (video "Do It to Me") 2003 Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk 2001 Pearl Harbor - Égi háború 1998 Armageddon 1996 A szikla 1995 Bad boys - Mire jók a rosszfiúk? 1994 Meat Loaf: Bat Out of Hell II - Picture Show (video) (music videos) 1992 Shadows and Light: From a Different View (video documentary short) 1991 Great White: My... My... My... the Video Collection (video) (video "Call It Rock N' Roll") 1990 Playboy Video Centerfold: Kerri Kendall (video documentary) 1990 Play That Funky Music (video short) (segment "I Love You") Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. (szerkesztve) Amiben 3nál több robbanás, vagy 2nél több topmodell volt, azt tuti ő rendezte...amúgy az Elm utca talán a legjobb, másabb lett, mint a régi sorozat, de nekem bejött. Mondjuk a Texasi is jó volt, láttam a többi filmet is, itt voltak remek kivégzések és szeletelések, meg tényleg néha annyira nyomasztó és rothadós volt a film, hogy az már tetszetős... Az igen, akkor úgy látszik mégis remek az ízlésem és kiválogattam azokat a filmeket, amihez baromi kevés köze volt. Szerkesztve: 2012. Július 20. - FlóriBá Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. A Freddy remake nem az ő rendezése, producer volt, ahogy a Texasinál is, egyébként ezzel a két filmmel kapcsolatban alapvetően egyetértek veled! Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Szerintem a Freddy újratöltve olyan volt, mint a régi Joker és az új... A régi egy eszelős, bohóc volt, aki imádott kínozni és megfélemlíteni. Az új meg sokkal eszementebb volt és kiszámíthatatlan, ezért jelentett nagyobb fenyegetést. Plusz, baromi nyomasztóak voltak a szűk folyosók és helyszínek. A Texasiban pedig a gusztustalan, rothadó, fertőzött, saját hányásukban fetrengő újgazdag tinik kifejezetten jól színészkedtek és a lepedök között futkosó, mindent összevérző jelenet is jól sikerül. Én kedvelem az olyan horrort, ahol nem azzal félemlítenek meg, hogy beleznek, meg csonkolnak, hanem a gusztustalan szereplők és az igénytelen, unhigénikus környezetbe helyezik az elkényeztetett embereket... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Hozzászólás ideje: 2012. Július 20. Én egyre inkább nem szeretem a horrot, de egyetértek a Freddy és a Texasi filmekről mondottakkal. Bár nekem Robert E. is hiteles Freddy volt, az új tag talán valóban még jobban hozta a karaktert. Egyébként még a Silent Hill jött be ebből a műfajból az utóbbi években. Várom a folytatást! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.