Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 30. - 9:55, Rajmesz írta:

Na jól van igazd van, az SW-t nem szabad beskálázni. :D

Igazából már régóta ígérgettem magamnak, hogy megnézem de nekem is vannak bizonyos "zavaró körülmények" hogy téged idézzelek. :D (pl csak mobilom van, mobilnettel így elég nehéz dolgom van pénzem meg nincs folyton moziba járni)

Hát egy párszor még meg kell néznem. :) Elég érdekes film minden esetre. Idáig az Eredet volt amit 2X kellett megnéznem hogy rendesen megértsem de ezt biztos többször kell majd. :D (Amíg nem lesz zsém gépre addig sajnos ilyen éves lemaradásban fogom látni a jó filmeket)

Az eredet számomra követhetőbb, mint ez. Ott már ki merem jelenteni, hogy értem. Illetve azt mindig is értettem, de ott is kellett újranézés egy két apróság miatt.

Hozzászólás ideje:

Interstellar

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 30. - 14:21, Wilde írta:

Interstellar

Hàt igen. Nem tarrom kizàrhatónak, hogy az Interstellar talaja nem teljesen stabil. ;)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 10. 30. - 18:57, csoli1138 írta:

Hàt igen. Nem tarrom kizàrhatónak, hogy az Interstellar talaja nem teljesen stabil. ;)

Nem teljesen stabil? Örülök, hogy ilyen jó megfigyelő vagy.

Köszi a hozzászólásokat, ezek után mindent betudok annak, hogy

Szerkesztve: - Rajmesz
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 31. - 15:07, JakeSully írta:

Kiszivárgott még pár Warcraft kép az előzetesből

http://imgur.com/a/wyugi

Várós EPVII után a legjobban utána még az Assassin's Creed is. 2016-os évtől sokat várok a filmek terén idén gyakorlatilag EPVII kívül nem nagyon hozott lázba semmi. Jövőre viszont legalább 10 film igen.

2015. 11. 01. - 1:02, Nute Gunray írta:

Hát én ezek közül csak a Szerb Filmet láttam. Abba is beletekergettem. :D Valahogy nem tudam "normálisan" megnézni de gondolom érthető miért nem. :D Legbrutálisabb, legrosszabb film. Mondjuk az emberi százlábúnak csak az előzetesét láttam elég volt annyi.

Szerkesztve: - Rajmesz
Hozzászólás ideje:
  2015. 10. 31. - 16:01, Fulcrum írta:

Várós EPVII után a legjobban utána még az Assassin's Creed is. 2016-os évtől sokat várok a filmek terén idén gyakorlatilag EPVII kívül nem nagyon hozott lázba semmi. Jövőre viszont legalább 10 film igen.

Jöhetne már az a bizonyos God of War is! :P

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 01. - 7:20, csoli1138 írta:

Kemény lista. Nem sokat láttam belőle. Olyan is van rajta, amiről nem is hallottam.

Ezek közül én csak egyet láttam. Az is elég volt, az ilyen filmekre sajnos nincs hangulatom.

Hozzászólás ideje:

Hát a leírások alapján nem is ez a két film tűnik a legborzalmasabbnak. A lista szerint a legdurvább a Salo, azt meg pont láttam... De nem is feltétlenül a vérengzés, hanem inkább a téma miatt ódzkodom az ilyen filmektől.

Hozzászólás ideje:

Most visszakerestem, hogy mit írtam itt a Salo-ról anno a fórumon... így két év távlatából csak annyi maradt meg bennem, hogy a végére egyszerűen eluntam, de amit akkor írtam azt fenntartom a Szerb filmmel kapcsolatban is (egyébként szerintem az Antikrisztus is durvább). A Radírfejet viszont lehet megnézem Bomarr ajánlására, amit eddig láttam Lynchtől az nekem tetszett, úgyhogy ezzel teszek egy próbát. :)

Apropó Bomarr, a Macbeth-et megnézted már?

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 01. - 10:38, Nute Gunray írta:

Ezek közül én csak egyet láttam. Az is elég volt, az ilyen filmekre sajnos nincs hangulatom.

Na igen.. A legutóbbi hasonló élményem a Nimfomániás 1-2 volt.

Jók a filmek,de soha többé nem nézem meg. Ez nem az a műfaj..

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 01. - 1:02, Nute Gunray írta:

Tíz film, ami megölte a lelkünket egy kicsit

Szerintem egy nagyon jó Top10-es lista a legkegyetlenebb filmek kategóriájában.

Kegyetlen? Inkább beteg...

A Mártírokat és az Antikrisztust láttam, de míg előbbi egy erős, kegyetlen, de jó film, utóbbi - rendezőjével együtt - égetni való sz@r. Hatásvadász, megbotránkoztató, elmebeteg. Pont, mint Trier. Előtte sem volt a kedvencem a faszi, de ezek után kerülöm, mint az a bizonyos macska a forró kását...

Elmúlt 1 hétben néztem/néztünk pár horrort! :P

Rémálom az Elm utcában ,remake 2010

Texasi láncfűrészes ,remake 2003

Alien vs Predator 1-2 , na jó ezek nem annyira

Péntek 13 I-II-III , Péntek 13, remake 2009

Freddy vs Jason 2003

Gyerekjáték 1988

:D

és még tervben van a Jason X ,pár Péntek 13

Gyerekjáték maradék 5 film.

Egyszer még a Fűrész sorozatot is megnézem :D

Szerkesztve: - ZoliZoltán

Az alábbi 10-es listából én csak a Videodromot és a Mártírokat láttam. Mindkettőt úgy hat éve. Előbbi jobban bejött de mélyebb nyomot utóbbi hagyott bennem. Mintha mostanában néztem volna. Amabból meg alig rémlik valami.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.