Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 20. Sajnálom, de nincs nagy választék... Majd a film "beszél"... Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. A Drakulás pasit írtam, hogy játszott benne, méghozzá a Herceget És miért is gáz? Ő nem az! A Van Helsing az aztán az!!!!!! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Bas*** meg az amerikai kormáyn!!!! Bas*** meg az amerikai hadsereg!!!! Bas**** meg a közel-keleti "politikájukat"!!!!!!! http://www.apple.com/trailers/focus_featur...dtruth/trailer/ KÖTELEZŐ MINDENKINEK AKI CSAK EGY PILLANATRA IS AZT HITTE/HISZI, HOGY AMERIKA ÉS IZRAEL OKKAL/JOGOSSAN BAS****** AZ ARAB VILÁGOT!!!!!! U.I.:AKI NEM HISZI ANNAK MEG MÉG INKÁBB!!!!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. (szerkesztve) Ő nem az! Hát ez az! Én is azt mondom, hogy nem az, de kíváncsi vagyok, hogy miért írta ezt Derb. A lenti linket csak otthon tudom megnézni, mert itt nincs QT. Szerkesztve: 2006. Augusztus 21. - MissKarrde Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Bas*** meg az amerikai kormáyn!!!! Bas*** meg az amerikai hadsereg!!!! Bas**** meg a közel-keleti "politikájukat"!!!!!!! http://www.apple.com/trailers/focus_featur...dtruth/trailer/ KÖTELEZŐ MINDENKINEK AKI CSAK EGY PILLANATRA IS AZT HITTE/HISZI, HOGY AMERIKA ÉS IZRAEL OKKAL/JOGOSSAN BAS****** AZ ARAB VILÁGOT!!!!!! U.I.:AKI NEM HISZI ANNAK MEG MÉG INKÁBB!!!!!! Én nem hiszem.Milyen film ez? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Tony Jaa rajongóknak kötelező. Főleg aki karates filmeken nőt fel mint jómagam is http://www.apple.com/trailers/weinstein/th...ctor/trailer1r/ Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Az sg.hu-n fent van a Fűrész 3 trailerje.Nagyon durva.Ez elmebetegebb lesz mint az első kettő. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Az sg.hu-n fent van a Fűrész 3 trailerje.Nagyon durva.Ez elmebetegebb lesz mint az első kettő. Ennek a végére ugyan mit találtak ki? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ennek a végére ugyan mit találtak ki? Remélem kinyírják azt a nyomorult patkányt.És a saját módszereivel.Vagy a rák rohassza el. De van egy olyan gyanúm, hogy az lesz a vége, hogy életben marad.Kb 10 éve az a divat, hogy a rossz győz a filmek végén. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Saw3: Ha megis hal, majd egy óriási történeti csavarnak köszönhetően ugyis feléled vagy megjelenik az ikertestvére A Memento pedig valóban mestermű... Nolan legjobbja. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. NNNa. Megnéztem a Superman Returns-t. Nem volt rossz. A kamera mozgása jó kis rendszerközi hullámvasút;) bár a közeliek nem tetszenek. A rendezés OK, a forgatókönyvírót viszont nagyon szívesen elküldeném Lex új szigetére Ja és szerintem igényesen oldotta meg a nyálveszélyes jeleneteket. Tapsot ezért! Amúgy a végén amikor Lex eldobálja a kókuszokat, volt valami poénnak szánt ami gyanúsan egy gyors lopás a Karib2-ből... Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Bryan Barber jó rendező??? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Kliprendező? Mivel eddigi munkáit nem láttam, én nem tudok véleményt mondani. Talán a többiek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hát amint látom eddig csak az Outcastnak rendezett klippeket. SZóval nem igazán lehet véleményt mondani. És a most készülő filmjében is az Outcast frontembere lesz a főszereplő... Abból lehet majd következtetni. Különben mától játszák kint a Wickermant. Már alig várom hogy láthassam. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. És a most készülő filmjében is az Outcast frontembere lesz a főszereplő... nem kötekedésül mondom de mind a ketten benne vannak az OutKastból Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. John Williams' New NBC Sunday Night Football Theme!! http://broadcastingcable.com/contents/video/SNF_Theme.mp3 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Ez Nagyon jó! Ez a NBC Sunday Night Football them micsoda is tulajdonképpen? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Ez Nagyon jó! Ez a NBC Sunday Night Football them micsoda is tulajdonképpen? Szerintem az NBC tv csatorna vasárnap esti Amerikai futball közvetítési műsorának a szignálja lesz. Szuper! Köszi Priest! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. nem kötekedésül mondom de mind a ketten benne vannak az OutKastból És attól most jobb lesz? És tudom h OutKast...Semmi gondom nincsen Benjivel. A 4 tesóban még jó is volt! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. most néztem meg a Chaos című filmet. Jason Statham, Wesley Snipes és Ryan Philippe a főszereplők. Igazából elég klisés, bagyon hasonlít az Inside Man-re, de azért próbálták kicsit fokozni. De még így is kiszámítható lett. Mindenesetre a szereplők miatt azért érdemes megnézni. Hangulatos lett. Na nem annyira hogy megnézzem moziba, de hát arra csak pár film érdemes! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Kudar, az Inside Manről mi a véleményed, érdekelne! (leszögezem nálam nagyon adja de persze negatív kritika is jöhet) Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. én az Idlewildot várom Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerintem az NBC tv csatorna vasárnap esti Amerikai futball közvetítési műsorának a szignálja lesz. Szuper! Köszi Priest! Bingo! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Kudar, az Inside Manről mi a véleményed, érdekelne!(leszögezem nálam nagyon adja de persze negatív kritika is jöhet) Az elején nem tudtam mire számíthatok. De a szereplők azért sugallták már hogy jó film lesz. Volt benne azért egy kis sztárparádé! Clive Owent is egyre jobban bírom, főleg a Kisiklottak óta. Szóval nekem nagyon tetszett, mert bár már sok ilyet láthattunk, mégis tudtak bele csavart hozni és hát az is nagyon érdekelt hogy hova tünt a Mr. Owen. Az egész tényleg annyira ki lett tervelve, mint ahogy azt az elején mondta is , hogy teljesen lekötötte az embert. Bár nekem Danzel eléggé unszimpi volt ebben a történetben. És ez a film egy jó támpont bárkinek, aki bankot aka rabolni. Lehet tanulni belőle! Szóval ha a Chaost ehhez a filmhez hasonlítom, akkor jó értelemben teszem azt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. (szerkesztve) Bingo! Priest, ez k***a nagy! Tesóm (10 éves) meghallotta a számot, első kérdése: Donát, ez a Star warsban hol hallható? Donát Szerkesztve: 2006. Szeptember 2. - Csabai Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Köszi Priest! Szoktam nézni a NFL-t, így örülök, hogy ilyen felvezetést kap. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. De csak ezen a csatornán kap ilyen felvezetést (sajnos), nem? Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Clive Owent is egyre jobban bírom, főleg a Kisiklottak óta. Én meg a Gosford Park óta Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Látta már valaki ezt a trailert? Vagy akár magát a filmet? Este megnézem -ha minden jól megy- és kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok róla. Ha jól tudom Amcsiba még be sem mutatták, itthon meg már Szinkronos DVD van... Azumi trailer Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 3. Jajj, én a trailer alapján az életben nem fogom megnézni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.