Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 06. - 18:04, ati írta:

Én azt olvastam hogy rengeteg CGI kellene a bővített jelenetekhez (ami érthető is pl. az orkok miatt) és ezért nem csinálják meg.Mert az ugye plusz pénz, melo.

Duncan Jones a héten azt nyilatkozta, hogy egyszerűen nem tudná megvalósítani azt a filmet, amit elképzelt, mert nincs meg hozzá az anyag. Rengeteg jelenetet a stúdió nem hagyott leforgatni.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 06. - 19:03, Dzséjt írta:

Duncan Jones a héten azt nyilatkozta, hogy egyszerűen nem tudná megvalósítani azt a filmet, amit elképzelt, mert nincs meg hozzá az anyag. Rengeteg jelenetet a stúdió nem hagyott leforgatni.

Na, a megkötött kezű rendezőkről megint ennyit mi? (David Fincher-Alien3)

Hozzászólás ideje:

Ezt a filmet érdemes várni. Most decemberben jön.

A távoli jövőben egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

172718_1471246314.6203.jpg

CrtcvrBUkAAWGKM.jpg

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 07. - 9:48, csoli1138 írta:

És milyen jó izlése van! Én felébresztettem volna.

Hát nem tudom, jól kicseszett a csajjal. :D Nyilván az egyik fő tematika is az lesz, hogy lehet-e önző az ember ilyen szélsőséges esetben. Hirtelen majd valamelyikük megsérül, aztán felébresztik a hajó orvosát is, és így tovább. :D

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 07. - 9:33, Bomarr írta:

A JW-t majd lehet újranézem. Nekem ezekből a nagy durvulásokból semmi nem ragadt meg. Az egész valahogy olyan semmilyen volt egy maroknyi igazán jó jelenetet (pl. a finálét) leszámitva.

Több vér volt benne, mint a megelőző három részben, de az összhatás még is gyermetegebb.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Passengers:

Nyilván egy csomó morális dolog felvetődik majd..Egyelőre nem is tudom, hogy milyen tipusú sci-fi lesz.

De nagyon szeretem a műfajt, mindig remélem, hogy valami igazán jó lehet a következő szépreményű alkotás.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 07. - 14:41, JakeSully írta:

Nagyobb probléma most, hogy nemsokára kezdődik Vancouverben (remek előjelek az AVPR is ott forgatták :hehe: ) az új Predator film forgatása, és se híre se hamva a szereplőgárdának :hmm::para:

Lehet, hogy csak Predatorok lesznek benne! Micsoda párbeszédek lesznek:

"-you ugly motherfucker!"

"-shit happens.." ;)

Hozzászólás ideje:

A második predi muvi nálam is kultstátuszban van. Majdnem annyira mint az első.

2016. 09. 07. - 9:07, JakeSully írta:

Ezt a filmet érdemes várni. Most decemberben jön.

A távoli jövőben egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

2016. 09. 07. - 11:31, Nute Gunray írta:

Nyilván az egyik fő tematika is az lesz, hogy lehet-e önző az ember ilyen szélsőséges esetben. Hirtelen majd valamelyikük megsérül, aztán felébresztik a hajó orvosát is, és így tovább. :D

Az fordult meg a fejemben hogy a csaj kinyírja a csákót és ő is megpatkol. Esetleg egymást nyírják ki. :evil:

Ne! Ne! Ne! :D

Esküszöm eszembe jutott! Méghogy az Alien címferdítése és hasonlók az alja a szakmának?

Na ez AZ! Aki ezt a ferdítést elkövette, azt "lelőni, kivágni a nyelvét, és azt is lelőni!"

Rettenetes, borzasztó, nincs rá szó, sem több szóból álló kifejezés!

Szerkesztve: - csoli1138

Amerika Kapitány 3

Csak 3 mondat.

Szerkesztve: - Frenkie
Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 07. - 21:15, Frenkie írta:

Amerika Kapitány 3

Csak 3 mondat.

Óha..megleptél.. :o

Remélem most mindenki izgalomban jön!

Az Avatar folytatások családi történetek lesznek

James Cameron a Variety-nek adott interjút, amiben megemlítette, hogy az Avatar következő részei Jake-ről és családjáról szól majd. “A folytatásokban Jake, Neytiri és gyermekeik állnak a középpontban. Sokkal inkább egy családi történet lesz.

Cameron hozzátette, hogy a 2018-as Avatar 2. 2018-as bemutató dátuma nincs kőbe vésve, még változhat.

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 14:39, JakeSully írta:

Remélem most mindenki izgalomban jön!

Az Avatar folytatások családi történetek lesznek

James Cameron a Variety-nek adott interjút, amiben megemlítette, hogy az Avatar következő részei Jake-ről és családjáról szól majd. “A folytatásokban Jake, Neytiri és gyermekeik állnak a középpontban. Sokkal inkább egy családi történet lesz.

Cameron hozzátette, hogy a 2018-as Avatar 2. 2018-as bemutató dátuma nincs kőbe vésve, még változhat.

Én még mindig nem hiszek e filmek elkészültében.

Hozzászólás ideje:

CA:CW

Hozzászólás ideje:

Rogers amúgy már tett olyat, amivel jól kib*szott a Földdel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.