Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Ma délután én is letudtam a Split-et. Klassz muvi. Várós a "folytatás".

A végén az üvegcsontú pacák felemlegetése és Brucey miatt A sebezhetetlenre való utalás nekem is leesett. A jelenet alatt szóló zene nem volt ismerős. Ahhoz túl rég láttam azt a muvit és csak egyszer néztem meg. Lehet hogy nemsoká újrázom.

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az első nézői reakciók nagyon pozitívak Luc Besson, Valeryan és az ezer bolygó városa filmmel kapcsolatban.

Hozza az Ötödik elemben látott színvonalat. A film végén álló tapsokat olvasni, valamint olyan akció jeleneteket is alkotott Besson mester, ami végre eltér a mostani látványfilmekétől. Kíváncsi vagyok.

Szerencsére ez jó jel, mert 250 millió dollárt költöttek rá, és ha jó a film, akkor ez kedvezhet a pénztáraknál is.

955-valerian-es-az-ezer-bolygo-varosa.17818.jpg

A hozzászólás linkje

Bessonban nagyrészt maga Besson bízik meg ennyire :D A film gyártását főleg a francia EuropaCorp finanszirozta, amelynek Besson az egyik vezére. Igazából Besson pont pár éve óriásit kaszált: a Lucy alig 40 millióba került és 463 millió dollárt hozott. Viszont nekem azaz érzésem, hogy erre a Valerianra nem annyira lesznek vevők az emberek, még akkor se ha egyébként tényleg jó lesz. De remélem nem lesz igazam.

A hozzászólás linkje

Poszter egy kicsit copy lett.

Meg úgy a trailer alapján kábé az egész látvány. Sw-ből, Avatarból, meg nem is tudom miből átemelt lényeket és látványt láttam szinte minden jelenetben, nekem elég visszás volt, azzal együtt is, hogy az SW is sok helyről nyúlt, mégsincs vele gondom. De itt szinte az összes jelenetben találtam valamit, ami erősen emlékeztetett korábbi filmekre, ami úgy meg is ölte az egész univerzum eredetiségét nálam.

A hozzászólás linkje

az SW is sok helyről nyúlt, mégsincs vele gondom.

Köztük feltehetően a Valérianből. :) A korabeli írások rá is mutattak arra, hogy a Star Wars és az 1967-es képregény között meglepően sok a hasonlóság. 1984-ben Jean-Claude Mézières, a képregény rajzolója csinált is egy szkeccset, amiben Luke és Leia együtt lóg Valériannel és Laureline-nel. Ez a Pilote című magazinban jelent meg:

0jeanclaudemezieres-012.jpg

Az, hogy Lucas merített a Valérian képregényekből, ráadásul az ep4-től az ep3-ig, szinte tagadhatatlan:

0jeanclaudemezieres-005.jpg

Luc Besson amúgy nagy rajongója ennek a képregénynek, a The Fifth Elementben ő is sokat merített a '60-as évekbeli képregényből.

0jeanclaudemezieres-007.jpg

A hozzászólás linkje

Nekem sem. Én szeretem a Valérian képregényt (még a nagybátyámnak volt meg eredeti francia nyelven, lövésem sem volt, miről szól, de nagyon tetszett, mert hát sci-fi volt :) - az egyik első képregény, amihez szerencsém volt), de amit eddig a filmből láttam, az nem kecsegtet engem reménnyel. Az meg pláne, hogy Besson rendezi, akinek szerintem az utolsó jó filmje a The Fitfth Element volt. Oké, az is sci-fi és a Valérianból nyúlt, szóval lehet ez is pont azért lesz jó. De egyelőre nem hatott meg, nem is nagyon érdekel.

A hozzászólás linkje

Most komolyan.. Tényleg ennyire borzasztó a film az előzetesek alapján, mint azt a rengeteg dislike mutatja?

Szerintem csak beindult a hater vonal, hogy régen minden sokkal jobb volt meg régebben is.

Nem kell és nem is szabad ezt a régihez hasonlítani. Nekem tetszett a trailer

A hozzászólás linkje

Nekem sem volt vele nagy gondom, de hiányzik a Jumanji társasjáték. Annyira belengte azt a táblát a rejtélyesség, a félelmetesség a dobokkal... mai napig nagy kedvencem, és ha én rendezném a folytatást, biztos, hogy a társasjátékot megtartanám továbbra is a központi elemnek.

A hozzászólás linkje

Kong: Skull Island

Hogy lehetett a Peter Jackson féle King Kong után ekkora szeméttel kijönni?

0 karakterépítés, a csaj karakter is 0 volt benne. Volt összesen 10 mondata, és csak a fényképezőgépet kattingatta.

Pedig lett volna benne potenciál. :(

A fényképezés legalább jó volt, ötletes megoldásokat alkalmazott az operatőr.

Vizuális effektusok nem mentik meg a filmet, ezer másik filmben láttam már ilyet.

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje

Mert aztán a Peter Jackson-féle King Kong olyan hűde nagy alkotás volt. Elcseszett vizuális effektusok, túlnyújtott jelenetek, lapos sztori, unalmas karakterek. Hajnali 1-kor a moziból kijövet csak azt az egy jót tudtam elmondani róla, hogy legalább ennek is vége lett egyszer. :evil:

A hozzászólás linkje

Fura... Úgy emlékeztem, már akkor sem tetszett, azért is kerültem 12 éven át. De azért akkor is sokkal több negatívumot soroltam fel, mint pozitívumot, és ahogy elnézem, később sem dicsértem. :)

Az a helyzet, hogy pár hete újra meg akartam nézni, de nem bírtam. Fél óra után elkezdtem beletekerni, eztán valahol a bogaras-mocsaras résznél ki is kapcsoltam, nem bírtam így sem. 20 évesen úgy látszik, még toleránsabb voltam. :D

A hozzászólás linkje

Nagyon feszes tempójúnak és akciódúsnak ígérkezik a Dunkirk.

----------------

A Kongos muvik közül én csak az 1976-os verziót láttam. Az úgy-ahogy tetszett. Az 1933-mas és a 2005-ös sose érdekelt. Az újat meg lehet hogy meglesem valamikor. Talán még be is fog jönni.

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.