Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ennél többet én se várok tőle, csak nálam még a "könnyü szombati esti film" szintet se üti meg. A párbeszédek cikik, az akciók bénák a gyenge CGI miatt, szigoruan SZERINTEM! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ennél többet én se várok tőle, csak nálam még a "könnyü szombati esti film" szintet se üti meg. A párbeszédek cikik, az akciók bénák a gyenge CGI miatt, szigoruan SZERINTEM! Egyetértek. Nálam ez a TV-ben sem nézem meg kategória (bár igaz, hogy nem nézek TV-t) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Basil Poledouris:R.I.P Bár átböngészve a filmográfiáját, nem találtam olyat benne ami nekem annyira tetszene. Pedig remek zeneszerző volt. Nem feltétlenül ért fel John Williams-i magasságokba, de tudott maradandót alkotni. Szerintem a Conan, a barbár zenéje a legjobb tőle... később még számos film-elözetes alatt felcsengett... kár érte Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Egyetértek. Nálam ez a TV-ben sem nézem meg kategória (bár igaz, hogy nem nézek TV-t) Az első részt kiváncsi ember lévén még moziban néztem... a másodikat elkezdtem a TV-ben nézni és lekapcsoltam a közepén Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mi ez a MIB mánia? Többen is írtátok, hogy bírjátok. Vajon csak nekem nem jött be annyira? Nálam ez a tévében talán megnézem kategória. Pókit ennél jobban bírom. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mi ez a MIB mánia? Többen is írtátok, hogy bírjátok. Vajon csak nekem nem jött be annyira? Nálam ez a tévében talán megnézem kategória. Pókit ennél jobban bírom. Nekem egyforma a kettő. Közömbös Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Valahogy a MIB nekem se jött be :S De a Pókember se Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nekem nagyon bejött Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. MiB: jó kis lötyi Spider: az egyet láttam, jó volt, ha lesz TV-ben, majd megnézem. A 2t nem láttam, de TVből érdekel... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mi ez a MIB mánia? Jó kérdés, de nagyon hatásos Mindenféle fasza cuccok, mint átalakuló szuperautó, napszemcsi, fess öltöny, agypuculó idegostor (mit nem adnék egy neutralizálóért), tücsökpöcs, jó, izgis állás. Kellhet egy férfinak több? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nálam Batman és "Rozsomák" a vezető szuperhősök! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jó kérdés, de nagyon hatásos Mindenféle fasza cuccok, mint átalakuló szuperautó, napszemcsi, fess öltöny, agypuculó idegostor (mit nem adnék egy neutralizálóért), tücsökpöcs, jó, izgis állás. Kellhet egy férfinak több? Ne hagyjuk ki Frank-et se! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tényleg, a beszélő, öltönyös kutya meg hab a tortán Így a haver is ki van lőve a listán. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Batman! Csakis a Batman. Nem szertem a szuperhősös filmeket. Batman nem is igazán az, kilóg, nincs természetfeletti képessége, csak sok pénze és tudományos mágiát használ. Szerkesztve: 2006. November 10. - Szisz Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. és tudományos mágiát használ. Az a 007-es... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. A "Vörös Sonja" zenéje tényleg szép, de azt Ennio Morricone követte el. Sorry conan a babárt akartam, egy kazin vannak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Batman a legjobb szuperhős! a kedvencem! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Kellhet egy férfinak több? Akkor ezért nem vagyok oda érte én Érdekes, nekem nincs is kedvenc "szuperhősöm", de ehhez is talán az X-menek állnak a legközelebb. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Az a 007-es... még sosem támadt hozzá gusztusom Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Elhunyt Jack Palance. http://index.hu/kultur/khirek/?main&287497 RIP. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. (szerkesztve) Nekem volt először Superman, azon belül is a negyediket szeretem a legjobban, mert azt láttam legelőször. Amikor kicsi voltam volt hogy egy nap kétszer megnéztem. Annak normálisabb szinkronja volt mint annak amit a TV2 nyomat ha rájön. Azt nem is vettem fel teljesen. A nagybátyámék kazija meg biztos tropa már, így átmásolni se tudnám, a szinkronos helyett meg jó az angol is. Nem érdekel hogy mások fujjognak rá mert ízlések és pofonok különbözőek. Aztán jött Botman, abból is az elsőt és a harmadikat szeretem a legjobban. A MIB-ek közúl csak az első jön be, az X-Mennel meg úgy vagyok hogy az első a favorit utána jön a második aztán meg a harmadik kullog. Mostanában meg rákaptam az Evolution-ra a CN-en, azon belül is Vadócra. Le is töltöttem és felvettem az összes részt amiben komolyabb szerepe van. Ciki vagy nem hogy 26 évesen egy rajzfilmes csaj a kedvenc szuperhősöm de ki a francot érdekel hogy a másik mit gondol róla? Szerkesztve: 2006. November 11. - Rog Ertay Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Elhunyt Jack Palance.http://index.hu/kultur/khirek/?main&287497 RIP. Szegény. A Botman-ben és a "Tango és Cash"-ben nagyon bírtam. A Tangóban külön szerettem hogy Rátonyi Róbert a hangja, aki 1992-ben hunyt el. Rest In Peace Carl Grissom nagyfőnök. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Ciki vagy nem hogy 26 évesen egy rajzfilmes csaj a kedvenc szuperhősöm Szerintem ez tök jó. Nincs olyan "rivalizálás" a valósággal mintha egy moziszépségért rajonganál. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Egy blogot olvasgatva ebbe futottam: "David Acord and I are finishing working on Feast this week. Dave did some horrific sound design that blew everyone away. This is going to be a cult classic film, DEFINITELY NOT for kids." Ez a Feast ez mi lesz? Valami info róla? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 11. Hát ha ez az a bizonyos Feast, akkor semmi különös. Fröcsög a vér benne rendesen, meg van benne egy jó adag fekete humor, de a rángatozó kamerán itt se nagyon tudtak túllépni, épp emiatt a kemény részeknél hiába jó a maszk-munka, ha kb. semmit nem látni az egészből. A karakterek is lehettek volna kevésbé idegesitőek... szóval szódával elmegy. De azóta pl. a Slither és a Wilderness is köröket vert rá. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. 1; a Slither csak a zseniális Night of the Creeps - el veheti fel a versenyt és méltó örököse! 2; FEAST: egy 3/4 részt leforgatott film esetében azért nagyon remekül működik. A szörnyek azért nem látszódnak rendesen, mert a meglévő anyagból kellett dolgozni... + szerintem nem idegesítőek a szereplők, vagy igen, de ez a tipikus horror karakterek miatt van, akik minden filmben ott vannak, de ezek a karakterek azért durván eltűnnek: anyu fiát megeszi a lény és utána... Kiengedi a "felesleget", Henry Rollins mint ajtó eltávolító eszköz stb. nagyon kegyetlenül viselkedik ez a film a szereplőivel, a tipikus horror karekterekel pedig még durvábban, ez az egész egy vicc, és sokkal, de sokkal okosabb, mint a Scary Movie szerű baromságok!!!! Pár kép abból az időszakból mikor még minden jónak tűnt: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. A DVD cover: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Mindenkinek aki szereti az Evil Dead 2 szerű vicces vérengzéseket nagyon ajánlott (köztetek a látottak alapján nincs sok! :D ) Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 12. Hozzászólás ideje: 2006. November 12. (szerkesztve) Wilderness: jó-jó, de ha már UK horror akkor inkább a Severance. A Wilderness a The Most Dangerous Game és a Battle Royale keverése. Ami nem működik rosszul, de sajnos jól se. m BTW: nézzetek Heroes - t!!!! + OPTIC NERVE!!!!!!! Szerkesztve: 2006. November 12. - Priest Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.