Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Hozzászólás ideje: 2007. Február 16. Én a JP-t láttam életemben először moziban. Maradandó élmény volt... még most is emlékszem arra az estére Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Ghost Rider - Szellemlovas Sok képregény filmet láttam már. Az igazat megvallva, az összeset. És akármennyire rossz is némelyik, még úgy is szeretem őket. De azért próbálok elfogult lenni. A Szellemlovas az egyik legmenőbb mind közül, és most nem csak a külsejére értem. Megvan benne az az igazi rosszfiú, aki nem csak életeket ment. El is veszi azt, ha szükséges. A történet szerint, Johnny Blaze eladja a lelkét az Ördögnek, meg mentse az apját, cserébe Ő lesz az Ördög fejvadásza. Bármikor hívja, neki mennie kell, és be kell gyűjtenie a pokolból megszökött démonokat. Ráadásképpen ez a démon, Blackheart, az Ördög fia, aki meg akarja dönteni apja hatalmát, és /a változatosság kedvéért/ világuralomra akar törni. Az alapsztori elég jónak tűnik, de a megvalósítása sajnos már nem sikerült ilyen jól. A történet menete és felépítése rendkívül egyszerű, és sok kérdést hagy maga után. Mint a Harry Potter 4. része. Aki nem olvasta, vagy ismeri a történetet, annak kimarad pár dolog. Arról nem is beszélve, hogy elég klisés is. Ami egyrészt nem tetszik, mert az elveim ellen van, de ennek ellenére tetszettek a Terminátor 2ből belecsempészett jelenetek. Mondjuk úgy: jól állt neki. Tipikusan Popcorn mozi. Mikor az ember beül, és egy cseppet sem kell gondolkodnia, csak néznie a csodálatos akciókat, amiket látványilag mégjobban felturbóz a CGI tűz. Megérte ezért még egy kicsit benn tartani a filmet, mert a látványa eszméletlen jól lett. Az átváltozásokon kereszül, egészen a motorig. Viszont az ellenségekre ezt már nem tudom annyira elmondani. Túl nagy hangsúlyt fektettek a Szellemlovasra, viszont az Elementálok és Blackheart, néhol már gagyinak volt mondható. /A képregényhez képest mindenképp/ Az alakításokról annyit, hogy Nick Cage nagyon jó volt. Felgyúrta magát a szerepre. Bár el is lehet várni, egy GR rajongótól. /remekül eltüntették a GR tetkót a hátáról/ Viszont Eva Mendez nagyon nem illett a filmbe. Annyira fölösleges volt, hogy nagyon. Wes Bentley viszont nem volt rossz. Még csak az Amerikai Szépségben láttam, de abban is jó volt. Sam Elliott pedig tökéletesen vissza adta a vadnyugati Lovas feelinget. Kár, hogy nem volt több szerepe. Sokkal többre számítottam, inkább csak a fordulatok terén, de egybevéve egy igazi kikapcsolós film. Csak le kell ülni elé, és nézni. 6/10 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Egyszer volt, hol nem volt, kitört a fronton az aranyláz és néhány őrült el is kapta. Oddball, do you copy? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Alapmű - Állj! Állj! Aknát találtam! - Milyen fajta? - Ami robban olyan. A nyavaja tudja, milyen. - Ez még áll! - Szétbombázzák a hidat. - Már nem áll. - Azt hiszen, hogy hős olyan, mint egy Hammburger. Egy Sherman két Tigris között. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Die Hard 4. trailer: http://www.foxfilm.at/trailer/hardtrailerC.wmv Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (szerkesztve) Dzséjt írta: Alapmű - Ha a tábornok úr azt mondja, hátramenni akkor hátramegyünk! - Ó, az istenért kapitány úr ne hagyja hogy ezt tegyék velünk! Hát el kell vinnem a kupiba az embereimet vagy egymással kezdenek el huncutkodni! - De kapitány úr, itt se pia, se kurvák, itt nincs élet! - Hagyják békén a nőket mert minden férjnek puskája van. A fosztogatásért pedig halál jár. - Hát mi az istent lehet itt fosztogatni?! - Miért velem cipelteted ezt a dögöt Joe? - Ha részt akarsz az akcióból akkor tanuld meg cipelni a részed. Na mozgás! - A tiédbe is édes pajtás. Szerkesztve: 2022. Augusztus 1. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Die Hard 4. trailer: Cobra 11-ék tanulhatnának ezektől néhány autós trükköt. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Ghost Rider - Szellemlovas6/10 Azért ennyi mert többet vártál, vagy azért, mert tényleg egy 6/10-es film? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Azért ennyi mert többet vártál, vagy azért, mert tényleg egy 6/10-es film? Sajnos mindkettő. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Die Hard 4. trailer: http://www.foxfilm.at/trailer/hardtrailerC.wmv Remélem legalább annyira jó film lesz, mint elődei. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Én is nagyon remélem, kedvenc akció filmek közé tartozik nálam Hmm.. talán moziban kéne megnézni végre egyet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. A történet szerint, Johnny Blaze eladja a lelkét az Ördögnek A Spawn-effektus. Kinyiffan aztán jő a gonosz, stb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Én is nagyon remélem, kedvenc akció filmek közé tartozik nálam Hmm.. talán moziban kéne megnézni végre egyet Én tuti ott fogom. Haverral már nagyon készülünk rá. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Csak azt nem bírom eddig benne hogy Willis fejére erre a részre nem raktak parókát. Kinek hiányzik egy tar McClane? DVD-re CG-vel tehetnének rá. Azt nem várom hogy a végén véres trikóban rohangáljon mert a másodikban se csinálta igaz az télen volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Engem nem zavar a kopi McClane. Legalább öregedik rendesen. Már a háromban sem volt neki olyan sok Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Legalább legyen benne valami megjegyzés a kopi fejére. Mint a harmadikban:"Úgy nézel ki mint a mosott szar." Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerintem meg ez már nevetséges.Willis 52 éves.Nem kéne már akciófilmekben szerepelnie.Bár a Die Hard-okat én is szeretem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (szerkesztve) frenkie írta: Willis 52 éves.Nem kéne már akciófilmekben szerepelnie. Ha Svájcibicskanéger 56 évesen csinálhatott egy totál erőltetett T3-at, akkor Willi 52 évesen miért ne csinélhatna egy talán százszor jobb DH4-et? Úgyis elég régóta tervezték és még mindig jobb most mint amikor már sétapálcával vagy járókerettel közlekedve kéne a rosszfiúkat levadásznia. Az is lehet hogy ez az utolsó akcifilmje és ha így lesz legalább sikeresen köszönhet el a műfajtól ha a film sikeres lesz. Csak ne kelljen csalódnunk. Szerkesztve: 2022. Augusztus 1. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. A Spawn-effektus. Kinyiffan aztán jő a gonosz, stb. Nem Ő nyiffan ki, hanem az apja rákos. Ezért adja el a lelkét, hogy Őt megmentse. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Nem Ő nyiffan ki, hanem az apja rákos. Ezért adja el a lelkét, hogy Őt megmentse. A reklámjából jött le úgy hogy kinyiffan. A motoros bukás utáni falnak csapódás után arra gondoltam hogy kitörik a nyaka. Nem törődtem vele hogy utána dumál valakivel aki azt mondja neki hogy talán egy angyal vigyázott rá hogy megúszta. Erre ő meg azt feleli hogy talán valami más. A feliratból meg az jött le hogy van egy csaj akit szeret és azt kell megmenteni ha már nőzött is benne. Azzal a hollós sírkőhöz mászással meg nem tudtam mit kezdeni. Akkor a fater annak ellenére nyiffan ki hogy a csákó eladta a lelkét? Mert akkor jól kicseszett vele az ördög akivel cimborált. Szerkesztve: 2007. Február 20. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Willisnek nem az ez utcsó akciófilmje Hamarosan jön a következő. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Akkor a fater annak ellenére nyiffan ki hogy a csákó eladta a lelkét? Mert akkor jól kicseszett vele az ördög akivel cimborált. Jól látod a dolgokat. De hát az Ördög már csak ilyen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Willisnek nem az ez utcsó akciófilmje Hamarosan jön a következő. Jöjjön csak. Ülünk elébe. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Mi van ezzel a Grindhouse-zal?Van két film a Planet Terror és a Deathproof.Most meg olvasom, hogy sajnos hazánkban ketté van vágva.De hát két film nem?Máshol egymás után leadják?De hát az min 4 óra.Ki ül annyit végig?Kezdenek meghülyülni a filmesek?Már Eastwood két filmjét is marhaságnak tartom, meg volt a Kill Bill ugye ami két részes volt.Új divat van, vagy mi a helyzet? Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Grindhouse: Két külön film. Összesen kb. 2 és fél óra. a Reklámokkal együtt amik külön a két film tiszteletére forgattak. A legtöbbet Q & T rendezte de Rob Zombie és ALi Roth is rendezett egyet-egyet+ volt verseny a nézők között, a legjobbat szintén levetítik a Youtube-on megtalálhatóak. Ghost Rider.: az év egyik lerosszabb filmje! Semmi köze az alapanyaghoz. Barmi rossz CGI+ semmi szörny!!!!!! (aki valaha látott Ghost Rider képregényt az tudja miért is olyan borzasztó ez!) Ráadásul Blackheart vörös szemei a film végén úgy néznek ki, hogy a 60-as években is kinevették volna! Bridge to Terabithia: Nagyn jó film a gyermekkorról és a tragédiák elfogadásáról! Nagyon ajánlott mindenkinek. Remek szinészi teljesítmények és nagyon félrevezető trailer! Akit elriaszt, hogy egy újabb Narnia film az is nyugodtan nézze meg mert semmi köze hozzá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Jó téged újra látni Priest! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (azt hiszem, leveszem a megnéznivalók sorából azt a motoroskát... Donald Egottyt vegyétek kárpótlásnak érte, hiszen részben Mr. Blaze ihlette) Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Jó téged újra látni Priest! Nekem öröm, hogy végre van időm újra itt lenni! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Még annyit a Grindhouse-hoz, hogy elvileg az egész lényege, hogy egy jegy áráért lehet megnézni két filmet. Ha külön mutatják be akkor semmi értelme. Szerintem ebbe a gyártó bele fog szólni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Ajánlom is, hogy beleszóljon. Ellenkező esetben egyet sem leszek hajlandó moziban nézni, minek fizessek két jegyet az alkotók által egyszer nézős alkalomra készített, és máshol egyben leadott filmért Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.